41.10 Mål 3-1 Ola Sætrang (Runar Snellingen) Fjerdingby
41.49 Mål 3-2 Glen Evensen (Tobias Wendelstig) Fjerdingby
44.23 Mål 3-3 Ola Sætrang (Runar Snellingen) Fjerdingby
47.00 Mål 3-4 Runar Snellingen (Petter Alexandersen) Fjerdingby
49.06 Mål 3-6 Ola Sætrang (Runar Snellingen) Fjerdingby
52.57 Mål 4-6 Fredrik Ullern (Steffen Løvlund) NOR 92
55.28 Utv. U2 Mathias Knutsen (hardt spill NOR 92
56.57 Mål 4-7 Glen Evensen (Raymond Evensen) Fjerdingby

Sjøkan om kampen:
Man kan se på den her kampen på to forskjellige måter. En er å være ekstremt skuffet over at vi taper siste perioden med 1-7 og gir bort en 3-0-ledelse.

Jeg velger å ta den optimistiske måten. Vi gjør totalt sett en veldig bra kamp. Innsatsen, kampviljen og moralen vi viser gjennom egentlig alle 60 minutter var rett og slett glimrende.
Snakket for kampen handlet om å ha trua på oss selv og at vi skulle spille med stor innsats. Dette gjør vi. I dag synes jeg vi viste utrulig energi og glød gjennom hele kampen. Vi følgte planen vår hele tiden og fikk endelig til forsvarsspillet slik vi ønsker. Vi holdt ihop laget, jobbet hardt, dekket skudd og jobbet virkelig sammen som et lag.
Forsvars- og keeperspillet var det beste vi vist den her sesongen.

Samtidig skal det inrømes at vi var heldige som leda med 1-0 etter første perioden. Vi jobbet hardt der også, men der kan vi takke Fanus storspill i målet og effektivitet fra Steffen for ledelsen. Fjerdingby var klart bedre en oss første 20 minuttene, men samtidig hadde vi ganske bra kontroll og de sjanser de skapte kom fra steder på banen der det egentlig er greit at motstandene tar avslutt.

Det eneste jeg synes vi kunde gjøre litt bedre i første perioden var vårt kontringsspill. Vi nølte litt for mye når vi vel fikk sjansen at snu spillet.

Dette ble litt bedre i andre og da gjorde vi en enda bedre period forsvarsmessig sett. Vi gav egentlig Fjerdingby inga yter. Måtet vi jobbet sammen og holdt ihop laget var en nytelse å se. Full effektivitet og to fine mål av Matta gav oss ledelsen med 3-0. Vi hadde da egentlig full kontroll og snakket infor siste perioden handlet om at beholde roen og motet.

Dessverre fikk Fjerdingby hål på oss alltfor tidlig i siste perioden. Under første 40 minuttene hadde vi full kontroll på Runar Snellingen og hans zorrofinter, men under første sju minuttene i siste perioden mistet vi kontrollen over han og da snudde han nesten på egen hånd kampen.

Jeg synes like vel at vi prøvde og prøvde for å komme i kapp. Å tape med 4-7 mot serieledende Fjerdingby er i vår posisjon fullt godkjent og jeg er ekstremt stolt over den energien og viljen spillene våre viste i dag.

Dtte var kanskje årsbeste av oss og sett til viljen og innsatsen fortjente vi en poeng i den her kampen.