01.50 Mål 0-1 Espen Johannessen
Fredrikstad

NOR 92's lag: Anders Fanuelsen, Kjetil Hedenstad, Christopher Jaksland, Andreas Arvidsson, Håkon D. Nordlid, Tobias Hulterstrøm, Mathias Knutsen, Simen Fjerdingstad, Tom Erik Kolek, Thomas Lindgren, Kristoffer H. Dahl, Henning Larsson, Steffen Løvlund, Magnus Hammarstrøm, Gabriel Bystrøm, Kristian Becher, Alexander Jaksland og Tobias Nilsson

Sjøkan om kampen:
Akkurat nå er jeg helt tom. Det her var den verste opplevelsen jeg haft som Nor-trener. Att prestera så her dårligt i en kamp som geller så mye er ikke acceptabelt. Hele den her kampen symboliseras kanske bra av det faktum att vi mot slutet scorade 9-9 en sekund efter att slutsignalen gikk. Det var lite temat i den her kampen. Vi var før seint ute og hade marginerna mot oss. Samtidigt som de scorade gjennom att skjuta ballen på en rygg og in i mål fikk vi 3-3-målet i første perioden bortdømt meget tvivelaktigt. Før meg er det solklart att Steffen ikke vær i målgården. Muligen at han tråkkade over med en stortå, men jeg mener likevel att målet burte bli godkjent. Regeln er ju trots allt til før att hindre att noen står i målgården og aktivt påvirker spillet, det ska ju inte var som streket i handboll direkt. Nå ska det ændå sies. Det var ikke dette som avgjorde kampen og det var absolut ikke domarna sin skuld. Den her kampen tapte vi før att vi ikke vær beredda att betala det pris det kostar att vinne en innebandykamp. Før att vinne må man jobbe hjem hver gang man mister ball og då handler det om att løpe til 100 procent, ikke 80 som vi gjorde i dag.

Vi hade dessuten store problem med att vi i vårt anfallsspill kom alltfor høyt med tre spillere. Dette gjorde att vi blev alltfør store och bjød på veldige ytor før Fredrikstad. De utnyttjade detta meget bra og kontrade sønder oss. Jeg syns att første perioden er greit, då spiller vi ok, men i andra perioden brister vårt spill helt. Vi går visserligen fram till 5-3 og då ska vi bare låse kampen, men det klarer vi ikke. I stedet åker vi på kontring efter kontring. Og så framfør allt avgjørs ju kampen med tre minuter igen av andra perioden. Det er da vi slipper in to mål når vi spiller med en spillere mer! Det får ikke ske på den her nivån og bara det faktum att vi gjør det gjør att ikke er verde at vinne.

I siste perioden er det ju spill mot ett mål, Fredrikstad bare slog ifra seg og hade inget eget konstruktivt spill. Men som sagt, Fredrikstad vann helt velfortjent. De hade ett bedre førsvarsspill en oss og var meget effektiva i sina kontringar. Før vår del handlar det om att hitta tilbake till et ødmjukt spill. Ett spill der vi jobber før varandra og ikke bjuder på så mye. Vi har slippt in nest flest mål i serien og det finns det en grund til. Vi er alltfor enkle att score på.

Detta måste vi endre på hvis vi ska spille i eliteserien neste år.