34.45 3-2 Thomas Lindgren (Alexander Jaksland) NOR 92

54.19 4-4 Steffen Løvlund (Thomas Lindgren) Nor 92

58.07 5-5 Tobias Nilsson (Bjørn Pålsson) NOR 92

NOR 92's lag:
Kjetil Hedenstad (Anders Fanuelsen). 1 rekke: Chris Jaksland, Tom-Erik Kolek-Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Steffen Løvlund. 2 rekke: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm-Mattias Knutsen, Henning Larsson, Bjørn Pålsson. Inbyttere: Håkon D Nordli. På benken: Simen Bendiksen, Kristian Becher, Fredrik Ullern, Mads Normann, Bjørn-Erik Torgersen.

Sjøkan om kampen:
Jeg har sagt det førr. Jeg hater uavgjorde kamper. Man vet aldrig hvordan man ska føle seg etter en uavgjord kamp. I dag kvitterade vi ju med bara knappt to minutter igen så det får man vara fornøyd med, men samtidigt var det vi som førde kampen og borde vunnit. Nå blev det et resultat som vel Målløs er mest fornøyd med.

At det her var en kamp som handlade om viktiga poeng i toppstriden syns jeg syntes tydligt. Det var litt nervøst, nesten krampaktigt spill og kampen tog liksom aldrig fart. Fredrikstad begynnte noe bedre en oss og tok ledelsen i power play. Ellers syns jeg vi spillte opp oss i første perioden og 1-1 var ett resultat som speglade kampbilden på et bra måte.

I andra perioden fortsatte vi at føre kampen og gjorde også 2-1, men var siden litt uheldige ved Fredrikstads 2-2-mål. Men vi gikk like vel til siste perioden i ledelse etter at Linko scort i power play. Der var vi på nytt brukbart effektive med et mål på to førsøk.

I tredje perioden fikk vi en dårlig start da Fredrikstad gjorde både 3-3 og 4-3. Men slik vi gjort tidligare den her sesongen visade vi meget stor moral og fightade oss tilbake i kampen. Dette gjorde vi også når Fredrikstad gjort 5-4.
Kampen slutade alltså 5-5 og selvfølgelig er jeg fornøyd med måtet vi kom tilbake på. Vi kommer ikke helt opp till kvalitet vi visat tidigare under sesongen. Ikke minst slet vi en hel del i vårt passningsspil og vi fikk ikke til det tempo vi vil ha i vårt spill.

Samtidigt må jeg skryte om Fredrikstad. De er i rent førsvarssmessigt det beste lag vi møtt i år og de fikk kampen dit de ville. De gjorde rett og slett oss dårlige gjennom sitt meget tighta førsvarsspill.
Så selv om vi ikke spillte vår beste kamp i år er jeg fornøyd med en poeng og nå går vi in i uppehållet med en positiv følelse. Nå ska vi trene hardt i to uker og avsluta høsten på et bra måte borte mot Korsvoll 16 desember.