35.04 Mål 3-5 Hans Roar Wilhelmsen (Kristoffer Dakke) Gjelleråsen
35.27 Mål 4-5 Steffen Løvlund (Simen Bendiksen) NOR 92
39.59 Mål 5-5 Steffen Løvlund (Fredrik Ullern) NOR 92

42.26 Mål 6-5 Tobias Hulterstrøm (Steffen Løvlund) NOR 92
46.21 Mål 6-6 Mads Rongsjord (Tommy Midsveen) Gjelleråsen
56.57 Mål 6-7 Kristoffer Dakke (Hans Roar Wilhelmsen) Gjelleråsen
56.57     TIMEOUT NOR 92
58.59 Mål 6-8 Hans Roar Wilhelmsen (Robin Norstrøm) Gjelleråsen

Sjøkan om kampen:
Håpet var at få feire jul med to poeng. Slik ble det ikke. Det føles utrolig surt så her rett etter kampen. Sett fremfor allt til innsats fortjener vi poeng i den her kampen. Vi jobber og kriger i 60 minutter og viser at vi har et stort spill i laget.
Men det vil seg ikke hele veien. Det er bare å konstatere at vi ikke har noe flyt nå uten må jobbe fryktelig hardt hele tiden.
I dag føler jeg ikke helt at vi orker å stå opp i 60 minutter. Planen er nå at trene hardt og bra i romjul og så skal vi begynne å plukke poeng på nyåret.

Det jeg er fornøyd med i den her kampen er at vi følger vår gameplan og spiller akkurat slik vi snakket om før kampen. Vi får også kampen helt dit vi vil den i første perioden. Riktignok går GIF frem til 2-0, men det føles som om vi er med hele tiden og det er helt i sin orden at vi snur perioden og vinner den med 3-2.
Jeg er godt fornøyd med den første perioden der vi ligger ok i forsvaret og skaper brukbart med sjanser offensivt.

Et personlig feil gjør at GIF utligner tidlig i andre perioden og etter det sliter vi noe voldsomt. Vi klarer ikke å få noen ro i vårt spill og stresser alltfor mye både med og uten ball. GIF kjører på ordentlig i den her perioden og vi sliter egentlig samtlige 20 minutter. Men på nytt viser vi god moral og selv om GIF går opp til 5-3 viker vi ikke ned oss, men kommer tilbake enda en gang og vi har med oss 5-5 in til siste perioden.

Der starter vi bra og får også 6-5, men siden orker vi som sagt ikke helt. GIF er litt sterker en oss og vi klarer ikke å få til noe ordentlig etablert spill. Vi er det bedre laget i første perioden, men de to siste går til GIF og at de vinner er egentlig helt fortjent.

Samtidig synes jeg som sagt at vi jobber så bra og viser så høy moral at vi fort kunde fått med oss i hvert fall en poeng. Nå ble det ikke slik og det er bare for oss at jobbe enda hardere og ta med det positive fra den her kampen.

Bland annet et effektivt power play (to mål på to PP) og et bra box play.