18.20 Mål 1-2 Jørn Andre Isnes (Willy Fauskanger) Greåker

21.57 Mål 1-3 Jørn Andre Isnes (Kenneth Skistad) Greåker
27.02 Mål 1-4 Stian Skau (Patrik Hjemgård) Greåker
35.45 Mål 2-6 Steffen Løvlund (Tobias Hulterstrøm) NOR 92

52.37 Mål 2-7 Willy Fauskanger (Jan Karlsson) Greåker
56.29 Mål 2-8 Stian Larsen (Jan Karlsson) Greåker
56.46 Mål 2-9 Patrick Hjemgård (Stian Skau) Greåker

Sjøkan om kampen:
Kan høres rart ut etter at vi tapt med 2-9, men dette var et skritt tilbake mot riktig rettning. Sammenlignet med kampen sist mot Sveiva var dette helt ok.
Ikke minst den første perioden som rent taktiskt er bland de bedre vi gjort i år. Vi følgte vår gameplan til hundre prosent. Tanken var at ligge lavt og la Greåker ha mest ball og så satse på kontringer. Jeg synes også vi fikk kampen dit vi ville i første perioden. Vi stod bra i forsvarsspillet og skapte flere sjanser etter kontringer.

I andre perioden høyde Greåker balltempot og da slet vi litt mer. Samtidig gjorde vi et par personlige feil som Greåker straffet oss hardt for i den her perioden. Greåker går frem til 6-1 og avgjør kampen der og da. Samtidig kommer vi tilbake mot sluttet av perioden og det er ikke alltfor deppigt infør siste perioden.

Der prøver vi at flytt opp spillet noe og vi vinner jo også skudden i perioden. Det er positivt, men noe mål ble det ikke.

Som helhet var det her like vel helt ok. Klart det er tungt å tape, men skal vi ha noen sjanse mot et bra lag som Greåker må allt klaffe og det gjorde det ikke helt. Vi gjør litt for mange personlige feil og det er ødeleggende i den her kampen.

Vi taper samtidig mot et bedre lag, men skal ta med oss det positive. Som at vårt etablerte forsvarsspill fungerer helt ok. Der slepper vi bare in tre mål og det er fullt godkjent mot et lag som Greåker.