05.19 Mål 1-0 Thomas Lindgren
NOR 92

NOR 92's lag: Anders Fanuelsen, Bjørn Aspholen, Andreas Arvidsson, Christopher Jaksland, Steffen Løvlund, Tobias Hulterstrøm, Håkon D. Nordlid, Simen Fjerdingstad, Thomas Lindgren, Alexander H. Dahl, Henning Larsson, Magnus Hammarstrøm, Robert Fox, Kjetil Hedenstad, Alexander Jaksland, Kjetil Hoffen og Tobias Nilsson.

Sjøkan's kommentarer
Jag vet faktiskt inte vad jag ska sæga om detta. Det mest positiva som jag syns det ær att vi visar otrolig moral i den tredje perioden. Særskilt med tanke på hur dåligt vi avslutade den andra perioden syns jag det ær otroligt starkt av oss att komma tillbaka och hæmta upp 5-7 till 7-7. Vi visar också styrka nær vi orkar kvittera till 8-8 efter att de chockat med att gøra 8-7. Det tyder på att vi ær ett lag som aldrig ger opp utan hela tiden krigar och kæmpar. Den biten ær jag vældigt førnøjd med. Spelmæssigt tycker jag att det ær en hel del som ær positivt under hela kampen. Med boll spelar vi i stort sett så som vi pratat om før kampen. Dær syns jag att vi helt klart ær på rætt vei och det ær noe vi ska fortsætta med. Noe vi absolut inte ska fortsætta med ær det upptrædandet vi hade i førsvarsspelet. Så dårligt som vi agerade føran eget mål ær riktigt pinsamt. Varken Fanu eller Bosse fick den hjælp de ska ha. Det var ett stort steg tillbaka mot hur det har sett ut och jag hoppas verkligen att det var førsta och sista gången vi agerade så. Jag ær också besviken på slutdelen av andra perioden. Vi tar ledningen med 5-4 nær det bara ær knappt tre minuter igen. Då må vi kunna spela på resultatet i de minuterna och gå in i garderoben i ledelse. Men vi slæppte in hela tre mål på de minuterna. Allt før dårligt! På det hela taget var uavgjort kanske helt i sin ordning. Hasle/Løren ær ett meget svårspillt lag som kæmpar och sliter hela tiden. De hade också ett bra powerplay, det bæsta vi har møtt i serien.