41.23 8-4 Steffen Løvlund (Alexander Jaksland) NOR 92
44.52 9-4 Thomas Lindgren (Alexander Jaksland) NOR 92
57.03 9-6     Hasle/Løren

NOR 92's lag:
Christian Kolderup (Kjetil Hedenstad). 1 rekke: Chris Jaksland, Tom-Erik Kolek-Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Steffen Løvlund. 2 rekke: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm-Mattias Knutsen, Henning Larsson, Bjørn Pålsson. Avlastingsrekke: Fredrik Ullern-Bjørn-Erik Torgersen, Simen Bendiksen, Kristian Becher. Inbyttere: Jonas Sandberg, Mads Normann.

Sjøkan om kampen:
Ny seier, men etter kampen var det en rar følelse. Dette da siste perioden var veldig rotete. Men la oss ta det fra begynnelsen. I første perioden spillte vi helt ok, vi hade stort tålamod og løste Hasle/Lørens 2-2-1 akkurat som vi snakkat om at vi skulle gjøre. Dessverre var vi ikke nok effektive. Vi bommade bland annat på straffe og hade også andra chanser at score på uten at lykkes. Hasle/Løren tok også ledelsen, men vi lykkades kvittere i power play. Jeg var ganske fornøyd med hvordan vi spillte i første perioden og snakket infør den andre var at vi bare skulle fortsette spille vårt spill.
Det gjorde vi veldig bra og nå kom også effektiviteten. Visserligen tok Hasle/Løren ledelsen, men vi kom tilbake sterkt og ikke minst takk vare grym utdelning i power play kunde vi rykka ifra i målprotokollet.
Vi scorte sex mål på sju minuter og her gjorde vi det avgjørende rykket i kampen.
Mot slutet av perioden surrade vi dokk til det litt og fick to utvisningar samtidigt. Vi klarade 30 sekunder i boxplay, men fikk begynne tredje perioden i undertallsspill.

Den tredje perioden begynnte også på dårligast tenkbare måte. Hasle/Løren gjorde mål både i fem mot tre og i fem mot fyra og var plutselig inne i kampen igen. Vi svarade dock kjappt med at gjøre 8-4 gjennom Steffen. Ett mål som erligt talt var av det heldigere slaget. Når Linko strax etter gjorde 9-4 var saken helt klar og resten av kampen spillte vi på resultatet og kontrollerade kampen.
Det var først etter litt surr på slutet som Hasle/Løren kunde gjøre to mål, men vår seier var aldrig i fare. Litt trist dock at vi taper en tredje period, det hør ikke til vanligheterna. Men som sagt var hele tredje perioden rotetete med en hel del utvisningar (utvisningar vi syntes var ganske hart dømde).

Men, men vi vann og det var det viktigaste. Dejlig at få revansche på Hasle/Løren som ju vann over oss i høstas. De er et bra lag som vi helt klart har vanskelig emot, men vi gjorde det bra i dag, i vart fall i to perioder og vann fortjent.

Nå er det bare at gjøre en ny bra treningsuke og gjøre oss klare før ny tuff kamp mot Bækkelaget.