52.18 12-4 Steffen Løvlund (Tobias Nilsson) NOR 92
56.50 13-5 Steffen Løvlund (Alexander Jaksland) NOR 92
58.38 14-5 Steffen Løvlund (Tobias Nilsson) (NOR 92

Christian Kolderup (Anders Fanuelsen). 1 rekke: Chris Jaksland, Tom-Erik Kolek-Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Steffen Løvlund. 2 rekke: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm-Mattias Knutsen, Henning Larsson, Bjørn Pålsson. Avlastingsrekka: Fredrik Ullern-Simen Bendiksen, Kristian Becher, Bjørn-Erik Torgeirsen. På benken: Mads Normann, Jonas Sandberg.

Sjøkan om kampen:
Ja, vad skall man si. Vi vinner en helt avgjørende kamp med 14-5.
14-5!
Det er helt sykt.
Jeg er otroligt stolt av gutterne, ikke bare den her kampen men hele sesongen. Men helt klart presterte vi sesongsbeste i den her kampen og at gjøre det når det betyr som mest det er otroligt imponerande.
Det jeg er mest fornøyd med i den her kampen var vår målbevissthet og vårt fokus. Jeg har sællan, eller kanske aldrig, coachat et lag som varit så klara før oppgaven. Uansett vad som skjedde så viste vi en trygghet og målbevissthet som var helt enorm. Selv om Målløs kjappt gikk frem til 2-0 blev det aldrig noen panik hos oss. Vi bare fortstette trumma på. Men selvfølgelig var det skønt at 1-2 kom så kjappt etter deres 2-0-mål.

Første perioden var ellers som en første rond i en boxningskamp. Begge lagen kænde på varandre og det merktes at det stod mye på spill, det var inget av lagen som turtes gjøre det der lille extra. Samtidigt var følelsen god etter første perioden. Jeg mener at vi hade full kontroll på det som skjedde og infør andre perioden sa vi at vi bare skulle kjøre på og prøve at få en mer fart på bollen.

Det fikk vi og når vi gjorde tre mål under samma minut var det takk vare et høyt bolltempo og fin bevegelse. Følelsen var at lykkades vi med våra spillvendningar så skulle Målløs ikke klare at følge med. Og så blev det ju.

Vi gikk til den siste pausen med 7-3-ledelsen og det som vi snakkade om i garderoben var at hålle fokus og ikke gå i fællan at miste fokus eller falla in i falsk trygghet. Vi skulle helt enkelt kjøre på. Det gjorde vi også verkligen og selv om Målløs prøvade hele veien var det egentligen aldrig noe snakk.
Jeg syns vi viste i den her kampen at vi er seriens beste lag. Vi har ett kollektiv som ikke noen andre lag har og det finns en trygghet hos alle man. I dag kunde jeg sende ut vem som helst av våre 16 utespillere på banen og de gikk in og tok jobbet.

At vi scorte 14 mål er selvfølgelig fantastisk i en seriefinale, men jeg vil lyfte fram vårt forsvarsspil. Vi er det lag som slæppt in minst mål i serien och det visade vi verkligen i den her kampen.

Et stort takk til alle er på tribunen. Fantastiskt at spille kamp med sånt tryck og så mye folk!

At vi vann serien og nå går in i et kval er det mange som ska eren for. Hele truppen, også de spillere som ikke varit med på kamperna, har del i dette og ikke minst vårt fantastiska støtteapparat. Tusen takk, dere!

Nå blir det at slappa mandag, tirsdag og så trener vi torsdag igen. Blir bra at møte Fredrikstad før kvalikken, da får vi en bra treningskamp. Etter den kampen blir det litt tuffare treningar før at komme vel forberedt til Tromsø.