52.53 Mål 13-1 Mads Normann (Kristian Becher) Nor 92
53.26 Mål 14-1 Mathias Knutsen (Per Brandt) NOR 92
55.51 Mål 14-2 Morten Kolstad (Bendik Johnsen) Sagene

1:a rekka: Magnus Hammarstrøm, Christopher Jaksland – Alexander Jaksland, Michael Sandin, Manne Strandberg.
2:a rekka: Fredrik Ullern, Jonas Sandberg- Bjørn Erik Torgersen, Per Brandt, Mathias Knutsen.
Avlastingsrekke: Tobias Nilsson, Julian Agyemang - Tobias Hulterstrøm, Mads Normann, Kristian Becher.
På benken: Kjetil Hedenstad, Sondre Røstgård.

Sjøkan om kampen:
Vi kunne ikke ønsket oss en bedre start på år 2011. At vinne med 15-2 mot Sagene var klart over all forventen. Vi var redo på en tøff kamp og det synes jeg også at det var til at begynne med. Vi var forberedt på hvordan Sagene skulle spille og hadde snakket mye om at ikke miste tålmodigheten uten at gjennom hele kampen gjøre det vi sagt på forhand, nemligen ha høy fart på ballen og mye bevegelse uten ball.
I første perioden var det vi som hadde størst ballinnehav og jeg synes at vi gjorde slik vi snakket om. Samtidigt hade vi litt problem i posisjonsspillet når Sagene slog til med sine kontringer. Like vel var det fortjent at vi ledde med 4-0 etter første perioden. Effektiviteten var stor, ikke minst fra Michael Sandin sin side. Han scoret et ekte hat-trick når vi gjikk frem til 4-0. Samtidigt skal det sies at Sagene fikk straffe vid stillingen 3-0. Denne klarte Johnny Wallenius fint i målet og vi leda som sagt fortjent.

I garderoben infør andre perioden snakket vi om hvor viktigt det var at vi fortsatte jobbe hardt og holde balltempot oppe. Av erfaring veit jeg at Sagene er et lag som aldrig gir seg og dette var vi klare over. Like vel synes jeg at vi datt litt i fokus og intensitet i andre perioden. Vi gikk frem til 6-0, men siden synes jeg vi la Sagene komme inn i kampen. Deres langballer skapte problem før oss og det var etter en slik som 6-1-målet kom. Generellt var andre perioden litt rotete med mange brudd i spillet og slurvete spill fra begge lag. Vi høyde oss litt mot sluttet og gjorde to raske mål og leda med 8-1 infør siste perioden.

Like vel føltes det ikke helt klart. Har jeg lært meg noe under mine år i Norge så er det at i kamper mot Sagene kan i stort sett vad som helst skje. Derfor snakket vi om at ikke slappne av uten at fortsette ha fokus. Jeg er også meget fornøyd med hvordan vi spillte i siste perioden. Vi gjorde det vi skulle og holdt fokus og intensitet oppe. At vi scorte sju mål og at Sagene bare gjorde ett sier bare om hvilken forskjell det var mellom lagen.
Sett til hele kampen var det en kamp med ganske lavt tempo og selv om vi vant stort var det langt ifra en perfekt kamp fra vår side. Kanskje jeg er alltfor mye perfektionist, men jeg mener at vi har en del at gå på.
Samtidigt er det sterkt at vinne så her stort mot Sagene i en så her viktig kamp og resultatet er jeg veldig veldig fornøyd med.
Nå håper jeg vi kan ta oss med den her positive følelsen videre. Reden på tirsdag venter ny kamp da vi drar til Slevik for at møte serielederne. En meget tøff oppgave, men umulig synes jeg ikke at den er.