36.35 Mål 6-6 Mathias Knutsen (Steffen Løvlund) NOR 92
39.26 Mål 6-7 Martin Erhamre (Christer Pedersen) Sagene

48.36 Mål 6-8 Kalle Hillfelt (Sondre Hylland) Sagene
48.50 Mål 6-9 Niklas Harald (Martin Erhamre) Sagene
50.22 Mål 6-10 Jan Frode Snellingen (Aksel Dahl) Sagene
56.12 Utv. U2 Fredrik Ullern (holding) NOR 92
58.52 Mål 6-11 Gonzalo Arrigada (Sondre Hylland) Sagene
60.00 Utv. K1 Magnus Hammarstrand NOR 92

Sjøkan om kampen:
Detta var første gangen vi tapte for Sagene i en seriekamp under min tid som trener. Ikke akkurat noe positivt, men det er bare å konstatere at vi ikke var fortjent av noen poeng i den her kampen. Vi gjør liksom i lørdags en dårlig kamp og taper mot et bedre lag. Skal jeg lyfte frem noe positivt blir det to ting: Vi vant skuddstatistiken og vi tapte ikke den andre perioden.

Veldig mye mer positivt en det var det faktiskt selv om jeg enda en gang synes at vi starter kampen helt ok. Vi tar også ledelsen og får den kampbild vi ønsker, nemligen med stort ballinnehav fra vår side. Det er som sagt en del positivt i begynnelsen, men etter hvert syns jeg vi detter ned litt og mister både bevegelse og tålmodighet i vårt spill. Vi er med i kampen og kanskje hadde uavgjort speilet første perioden best, men nå er det Sagene som leder.

I andre perioden jobber vi i ordentlig motbakke. Vi får tidlig en straffe mot oss (helt riktigt dømd) og deretter har vi det litt småtungt. Visserlige gjør vi 3-4, men så gjør vi selvmål og når vi gjør 4-5 slipper vi straks in 4-6.
Men etter det løsner det litt og vi går i kapp til 6-6 etter mål av Simen Bendiksen og Matta. Da føles det som om vi tagit over kampen og har det hele under kontroll. Men forløpig den her sesongen går det meste imot oss og marginene er absolutt ikke på vår side. Vi får en i følge oss billig utvisning imot oss og i box play gjør Sagene mål etter en kommunikasjonsmiss hos oss. Det er liksom der vi er om dagen. Vi får ingenting gratis og må jobbe så utrulig hardt før hvert mål samtidigt som det fortsatt virker så sykt enkelt for motstandene at score på oss.

Vi prøver det vi kan i tredje perioden, men enda en gang synes vi at vi får en del ting imot oss og samtidigt er vi ikke farlige nok. Det er enkelt at skylle det her tapet på uflaks, marginer imot, eller dommerne, men den enkle sannheten er at vi i dag ikke er gode nok.

At slippe in 11 mål hjemme mot Sagene er bare alltfor dårlig.