30.19 Mål 3-5 Benny Vestin (Ryan Hallden) Sarpsborg
31.21 Mål 4-5 Manne Strandberg (Alexander Jaksland) NOR 92
31.39 Mål 4-6 Benny Vestin (Ryan Hallden) Sarpsborg
32.46 Mål 4-7 Johan Larsson (Ole Bøhaugen) Sarpsborg
33.59 Mål 5-7 Mads Normann (Alexander Jaksland) NOR 92
34.55 Mål 6-7 Manne Strandberg (Mads Normann) NOR 92
35.53 Mål 6-8 Ryan Hallden (Jonas Klefbeck) Sarpsborg

48.03 Mål 6-9 Jonas Klefbeck (Ryan Hallden) Sarpsborg
53.32 Mål 6-10 Christer Søtorp (Benny Vestin) Sarpsborg
54.06 Utv. U2 Jørgen Bergby (forsinkelse av spillet) Sarpsborg

NOR 92's lag:
Keeper: Johnny Wallenius (skadet og utbytt etter en period, Christian Kolderup erstatte)
1:a rekka: Jonas Sandberg, Tobias Hulterstrøm - Alexander Jaksland, Manne Strandberg, Mads Normann.
2:a rekka: Per Brandt, Magnus Hammarstrøm - Bjørn Erik Torgersen, Mathias Knutsen, Simen Bendiksen.
3:e rekka: Tobias Hulterstrøm, Fredrik Ullern - Alexander Jaksland, Simen Fjerdingstad, Kristian Becher.
På benken: Sondre Røstgård.

Sjøkan om kampen:
Det her var en kamp som på et bra måte summerer statusen for oss om dagen. Når vi er gode er vi veldig gode, men når vi er dårlig er vi fryktelig dårlig. Innsatsen og kampviljen kampen igjennom er jeg fornøyd med og spillene viser i hvert fall hjerte og kriger på bra i 60 minutter. Det er positivt.
Men spillemessigt synes jeg dette var langt under det jeg mener vi kan. Ikke minst bekymrer det meg at vårt forsvarsspill såg så usikkert ut. Gjennom hele sesongen har jeg varit brukbart fornøyd med vårt etablerte forsvarsspill, men i den her kampen synes jeg det faller sammen totalt. Vi tar ikke ut markering slik vi skal, vi snakker ikke med hverandre, vi får alltfor store avstand mellom oss og kommer gang på gang på etterkant.
Dessutom bjuder vi på alltfor mange mål. Vi må lære oss at vi blir ekstremt hart straffet når vi gjør feil på på feil steder av banen. I dag viste Sarpsborg virkelig hverfor de slåss i toppen. De var utrolig effektive og straffet oss for hvert eneste feil vi gjorde.

Ellers er jeg fornøyd med måtet vi starter kampen på. Vi scorer jo reden i første byttet og jeg synes våre første fem minutter er knallgode. Men så har vi marginer emot oss. Først har Sarpsborg seks spillere på banen under ganske lang tid uten at dommerne ser dette og rett etter dette scorer de selvfølgelig. Det er liksom der vi er den her sesongen, vi har det meste imot oss. At dommerne ikke ser at Sarpsborg har for mange spillere på banen er slik som skjer, men det er så typisk at det blir mål rett etter. Med litt flyt får vi jo spille power play og mål der kan gjøre at kampen blir helt annerledes.
Men slik ble det alltså ikke. Og jeg påpepeker at dommerne ikke skal lastes. De gjør en bra match ellers og må få lov at gjøre feil enkelte ganger de også.

Det som skuffer meg er at vi så totalt detter sammen etter 1-1. Vi har som sagt full kontroll i begynnelsen av kampen, men så fort Sarpsborg får et mål mister vi hodene totalt. Vi stresser alltfor mye og tar veldig mange feilvalg.

I andre perioden føles det som om det blir mål i hvert eneste bytte. Så fort vi scorer et mål gir vi bort et mål og vi kommer liksom aldrig nermere en et mål opp. Her er jeg like vel fornøyd med vårt angreppsspill. Her spiller vi rakt og enkelt slik vi snakket om. Problemet er at vi sliter alltfor mye i egen sone. Både med og uten ball. Dessuten må vi lære oss at bli litt roligere etter et mål. Da er det anledning at roe ned og spille litt enklere, det klarer ikke vi i den her kampen. Når vi slipper in mål rett etter at vi scort et blir det for tungt.
Men like vel er andre perioden vår beste. Der jobber vi og jeg er fornøyd med innsatsen vår. Vi tar timeout ved 4-7 og gjør etter det to raske mål og er på gang, men så kommer et nytt billigt mål og Sarpsborg leder med to infør siste perioden.
Der kommer vi ikke helt opp i aggressivitet og Sarpsborg kan ganske enkelt spille av kampen. De vinner fortjent, men det skuffer meg at vi ikke kommer opp i normal nivå i 60 minutter. Hadde vi gjort det vinner vi den her kampen, det er jeg sikker på.

Bare at lade om. Vi trener søndag og så er det ny kamp mot Fjerdingby på tirsdag. Da skal det komme et poengsultet og revansjelystet Nor-lag på banen som skal gi allt og da bruke både hjerte og hode. Klarer vi det har vi gode sjanser.