48.18 Mål 4-7 Per Folkesson (Geir Vidar Petersen) Slevik
50.48 Mål 5-7 Mikael Sandin (Chris Jaksland) NOR 92

1:a rekka: Per Brandt, Christopher Jaksland – Mads Normann, Mikael Sandin, Kristian Becher.
2:a rekka: Fredrik Ullern, Tobias Hulterstrøm-Mattias Knutsen,Simen Bendiksen, Simen Fjerdingstad.
3:e rekka: Jonas Sandberg, Julian Agyemang – Bjørn Erik Torgersen, Tobias Nilsson, Robert Fox.
På benken: Magnus Hammarstrøm, Johnny Wallenius.

Sjøkan om kampen:
Etter tapet hjemma mot Greåker var jeg veldig skuffet over måten vi presterte. Den her gangen er jeg ikke like skuffet. Selvfølgelig er jeg ikke fornøyd over at vi tapte, men den her gangen synes jeg vi taper for di at Slevik er et bedre lag en oss.
Jeg føler at vi gav allt i den her kampen, men ikke hade de rette marginene vi trenger for at slå et så godt lag som Slevik.
Like vel synes jeg det her var årsbeste for oss. Den her gangen var vi et lag der alle jobbet for hverandre og med litt mer flaks kunde vi fort tatt i hvert fall et poeng.

Kampen avgjørs egentligen reden i første perioden. Vi starter helt ok og det er ganske mye stillingskrig til at starte med og vi er vel så gode som Slevik. Så kommer tre strake Slevik-mål på bare et drøyt minutt. Her har vi litt at jobbe med, at ikke være så ekstremt dårlige når vi vel sliter. Man sliter som regel alltid under noen minutter i en kamp, men vi må her lære oss at spille enda litt mer enklere, jobbe enda litt hardere og dekke enda mer skudd i de her svake periodene i vårt spill.
Sterkt av oss like vel at vi kommer tilbake i sluttet av første perioden og med mål av Micke og Per kommer vi tilbake i kampen.

Dessverre får vi aldrig noen ordentlig kontakt med Slevik. De gjør 2-5 i begynnelsen av andre perioden og når vi neste gang er på vei tilbake gjennom to klassemål av Mads gjør Slevik 6-4. Symptomatisk før hele kampen er at vi bjuder på flere enkle mål samtidigt som vi må jobbe ekstremt hardt for at score.

Infør siste perioden føler jeg at sjansen lever, men på nytt kommer et Slevik-mål og 7-4 blir spiken i kisten. Micke gjør visserligen 5-7, men nermer kommer vi aldrig. Slevik er rett og slett litt for tunge for oss i den her kampen, men som jeg sade så kriger vi i 60 minutter og spillemessigt var det her store skritt på riktig vei. Samme spill i fortsettningen og det burte snart bli nye poeng.
Jeg vill virkelig lyfte frem hele laget den her kampen og jeg gleder meg til en ny treningsuke og kampene mot Fjerdingby og Tunet.