21.32 Mål 2-5 Sindre Bjerknes (Andreas Sletten) Sveiva
29.30 Mål 3-5 Eirik Holstad (Didrik Grøstad) NOR 92
32.37 Mål 4-5 Kristian Becher (Mathias Knutsen) NOR 92

51.24 Mål 5-6 Mathias Knutsen (Steffen Løvlund) NOR 92
54.13 Mål 6-7 Patrick Martinsen (Andreas Sletten) Sveiva
58.04 Mål 6-8 Marcus Gustafsson (Fredrik Bergstrøm) Sveiva
58.04     TIMEOUT NOR 92
59.16 Mål 6-9 Mats Løkka (Daniel Gidske) Sveiva

Sjøkan om kampen:
Vi starter kampen alltfor dårlig. Før kampen snakket vi om å spille tøft i forsvarsspillet og ikke minst føran eget mål. Det klarte vi ikke i første perioden. Vi kom feil i situasjonene og ble for breie og alltfor mye balltittende i forsvarsspillet. Offensivt var det helt ok og vi skapte brukbart med sjanser. Men at Sveiva leda etter en period var helt i sin orden og ledelsen kunde ha vært større.
Til den andre perioden vasket vi om i rekkene og dette fikk vi ut bra effekt av. Vi begynte også ligge mer riktig i forsvarsspillet samtidigt som vi offensivt fortsatte spille bra og skape mye sjanser. Vi scorer to fine mål og føler at vi er på vei in i kampen.

I tredje perioden synes jeg vi jobber riktigt bra og med stor tålmodighet. Dette gjør at vi med syv minutter igjen også kommer i kapp til 6-6. Da er vi det bedre laget og følelsen fra siden er positiv.
Men som så mange ganger tidligere den her sesongen blir vi passive og feige i avgjørende moment. Vi tør rett og slett ikke å vinne. Da gjør vi noen enkle feil i forsvarsspillet og plutselig leder Sveiva med 8-6 og har avgjort kampen.

Det har var enda en kamp som vi sett til moral og holdning, og også til viss del spillemessig fortjente å ta poeng i, men som så mange ganger tidligere vill det seg rett og slett ikke.