46.52 Mål 6-8 Thomas Isaksen (Amir Chehrenegar) Sveiva
47.22 Mål 7-8 Alexander Jaksland (Michael Sandin) NOR 92
57.06 Mål 8-8 MIchael Sandin (Simen Bendiksen) NOR 92
57.43 Mål 8-9 Sindre Bjerknes (Andreas Sletten) Sveiva

Keeper: Johnny Wallenius (Kjetil Hedenstad stod siste to periodene)
1:a rekka: Per Brandt, Christopher Jaksland – Alexander Jaksland, Michael Sandin, Kristian Becher.
2:a rekka: Tobias Nilsson, Tobias Hulterstrøm- Bjørn Erik Torgersen, Simen Bendiksen, Mathias Knutsen.
Avlastingsrekke: Fredrik Ullern, Jonas Sandberg - Mads Normann, Simen Fjerdingstad, Julian Agyemang.
På benken: Magnus Hammarstrøm, Sondre Røstgård.

Sjøkan om kampen:
Opp som en sol og ned som en pannekake. Like stor som lettelsen og gledjen etter seiern mot Bækkelaget var skuffelsen etter den her kampen. Det som irriterer meg er at vi har god kontroll i halve kampen og så plutselig faller vi in i hawaii-innebandyn til Sveiva. De får kampen akkurat dit de vil og det ska de ha cred for. De snur kampen og får den slik de vil ha den. Vi klarer ikke at stå imot det.
Vi starter ellers veldig bra og for bare tredje gangen denne sesongen gjør vi første målet. Dette reden etter 25 sekunder da Micke avslutter et mønsterangrepp.
Og selv om vi roter til det litt in i mellom synes jeg første perioden er helt ok. Vi har brukbar kontroll og leder fortjent med 4-3. Samtidigt føler vi at vi har masse mer at gå på.
Infør andre perioden må vi plutselig bytte keeper da Johnny blir syk i garderoben. Hedenstad kastes rett in og gjør det bra. Vi starter også andre perioden bra og går frem til 5-3. Men etter det er det som vi blir redde og ikke tør at vinne kampen. Vi slutter ta ansvar og gjør noen veldige rotebytter. Sveiva fortsetter sitt rake og temposterke spill og vi klarer ikke at få kampen dit vi vil, det vil si litt mer kontrollert innebandy. Hele andre perioden blir et rot uten dess like og vi klarer ikke at ta oss ur det. Det irriterer meg og her må vi alle ta selvkritik, både jeg som coach og spillerne.

At miste kontrollen slik er ikke ok.
Dessverre klarer vi heller ikke at ta tilbake kontrollen i tredje perioden som fortsetter at være etter Sveivas premisser. Vi kommer under med 6-8, men viser sterk moral da vi reiser oss og kommer tilbake. Med mindre en tre minutter igjen scorer vi 8-8, men rett etter åker vi på en utvisning og da slipper vi in 8-9, et mål vi ikke klarer at reise oss i fra.

Jeg er meget skuffet over at vi ikke kan beholde kontrollen kampen igjennom og at vi ikke klarer at ta i hvert fall en poeng i denne kampen. Samtidigt vinner Sveiva fortjent. De behersker den her typen av spill bedre en oss. Nå får vi lade batteriene under VM-oppholdet og etter det skal vi komme enda sterkere tilbake.