55.03 Timeout     Tunet
59.42 Mål 3-8 Anton Eliasson
Tunet

Sjøkan om kampen:
Vårt største mål med den her sesongen er at hele tiden ta steg og utviklse. Ser man til utviklingen fra premieren mot Fjerdingby til den her kampen må vi være veldig fornøyd. Innsatsen og passningsspillet var langt bedre i den her kampen. Og ikke minst står vi distansen ut og vi faller ikke igjennom slik vi gjorde mot Fjerdingby.
Vi starter kampen ok rent forsvarsmessigt. Vi ligger bra i vårt posisjonsspill og har ganske bra kontroll på Tunet. Problemet ligger i spillet med ball. Vi får opp ballen akkurat slik vi ønsker, men sliter utrulig mye i begynnelsen med at få fast ballen. Vi mister ballen alltfor enkelt og gir Tunet initiatviet.
Irriterende nok gjør de tre mål på akkurat likt måte der vi er litt for naive i forsvarsspillet vårt. Positivt er at vi høyer oss noe mot sluttet og Kristians 1-3 gir oss håp.

Dette forsterkes i andre perioden der vi stundtals spiller helt glimrende. Steffen gjør 2-3 og vi skaper også andre målsjanser som vi burte scort på. Vi har også veldig mye ball, men blir litt før ufarlige og før litt truende. Og når vi spiller som best drabbes vi av en utvisning, som vi mener er av det billigere slaget, og i dette powerplayet har Tunet makximal flaks. Ole Mossin Olesen missar en zorrofint vilket blir til en passning som de scorer på. Utruligt tungt for oss og et tydlig bevis på at vi ikke har marginene med oss. Etter det målet sliter vi litt med fokus og ro i vårt spill og da blir vi hart straffet.

I tredje perioden kontrollerer Tunet mest sin ledelse, men vi gjør et førsøk og skaper noen sjanser og scorer også et mål gjennom Fredrik Ullern. Men speicellt truende blir vi aldrig for Tunet. De vinner helt fortjent, men vi tar oss like vel med en positiv følelse av at vi stod opp bra og fikk till ordnet spill bitvis.
Dette tar vi med oss in i neste treningsuke og til kampen mot GIF.

Da satser vi på at ta sesongens første poeng!