12.29  3-1 Bjørn Pålsson (Alexander Jaksland) NOR 92
 15.24  4-1 Simen Fjerdingstad (Bjørn Erik Torgersen) NOR 92

26.33  5-2  Bjørn Pålsson  (Chris Jaksland)  NOR 92
 28.52  6-2  Bjørn Pålsson  (Alexander Jaksland)  NOR 92
 30.34  7-3  Bjørn Pålsson  (Thomas Lindgren)  NOR 92

52.09  8-3  Bjørn Pålsson  (Tom Erik Kolek)
 53.06  9-3  Simen Fjerdingstad  (Mathias Knudsen)

NOR 92's lag: Christian Kolderup (Anders Fanuelsen). 1 rekke: Chris Jaksland, Tom Erik Kolek, Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Bjørn Pålsson. 2 rekke: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm, Simen Bendiksen, Mathias Knutsen, Simen Fjerdingstad. Innbyttere: Håkon D. Nordli, Kristian Becher, Bjørn Erik Torgersen, Christopher D. Hveding, Fredrik Ullern.

Sjøkan om kampen: Fire poeng efter to kamper. Bedre blir det ikke. Jeg syns dessuten at den her kampen var et stort skritt føran sammenlignet med førrige kamp. Vi tar tak i kampen fra start og jeg syns at vi kontrollerar den første perioden. Vi har mye boll og jeg syns vi har et greit bolltempo. At de gjør 1-1 er bare et uhell der ballen spretter når Chris ska spille Alex. Det var bare uflaks.
Heldigvis reiste vi oss kjappt og vi gjorde to kjappe mål og gikk fram til 3-1 og even 4-1 strax deretter. Det eneste jeg ikke er fornøyd med i første perioden er måtet vi avsluter den på. Vi har bollen med 40 sekunder igjen at spille og då må vi hålle i den og søka et avslut siste ti. Nå miste vi bollen på mittplan og de fick gjøre 2-4.

I andre perioden begynner vi svakt og jeg syns vi mister fokusen. Vålerenga etablerar tryck mot oss og vi opptreder stirrigt. Heldigvis får vi det første målet og det føltes viktig. Når Bjørn sedan også gjorde 6-2 syns jeg kampen kændes avgjord. Vi slapp visserligen in et mål til, men den her kampen var Bjørns og han gjorde 7-3. Moro at det lossnade før Bjørn. Han gjorde en bra debut også da han jobbade steinhardt, men ikke fikk in bollen i mål. I dag fortsatte han jobbe hardt og nå lossnade det ju også målmessigt.
Gøy.

Akkurat som i kampen mot Korsvoll slet vi i starten av tredje perioden. Vi er rett og slett ikke vane ved at gå ut i ledelse i siste perioden og klarer ikke helt av at etablere spillet når vi må utan stirrer opp oss och er ikke nok nøyaktige i vårt passningsspill. Vålerenga klarte dock ikke at skapa veldig mye mot oss og eftervart spillte vi opp oss og mot slutet syns jeg vi hade full kontroll.

Den her kampen var som jeg sa ett skritt i helt riktig vei. Vi hade lit bedre fart og bolltempo og jeg syns at vi vann helt fortjent. Vi har fått den perfekta starten på serien, men det finns fortsatt en hel del att jobbe med og vi ska vite at de lag vi møtt ikke kommer at høre hjemme i toppen.