57.54 Mål 5-5 Patrik Strømsten Bærums Verk
59.29 Mål 5-6 Per Wångersjø (straffe) Bærums Verk

1:a rekka: Tom-Erik Kolek, Christopher Jaksland – Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Niklas Karlsson.
2:a rekka: Tobias Nilsson, Tobias Johansson – Tobias Hulterstrøm, Simen Bendiksen, Jesper Gøransson.
Avlastingsrekke: Magnus Hammarstrøm, Fredrik Ullern – Bjørn Erik Torgersen, Mathias Knutsen, Mads Normann.

Sjøkan om kampen:
Det her var ikke noe gøy. Jeg er meget meget skuffet over det her tapet. Vi leder kampen med 5-1 infor siste perioden, da ska man ikke tape en kamp. Problemet er at Bærums Verk får et tidigt mål på oss og siden også 3-5 selv om vi spiller i overtall. Og hele siste kampen preges av individuelle feilbeslut og misstag fra vår side. I mine øyne forendrer også domarna nivån på sin dømning og det blir vanskelig at forholde seg til vad som gjeller. Dette gjør at spillet i tredje perioden blir ødelagt av mange utvisninger og domslut som føljs av diskussioner. Dette gynner Bærums Verk som klarer med at få oss ur balans. Vi vill ju spille med kontroll i siste perioden, men dette blev helt umulig.
Domarna har setts bedre, men vi må også ta kritik for hvordan vi slutfør kampen. Vi må lere oss at holde hodet kaldt og stenge en kamp når vi leder slik vi gjør. Vi har også masser av sjanser at stenge kampen både i power play og på straffe. Vid stillingen 5-4 til oss har vi også et skudd mot det mål Bærums Verk-keepern Jonny Wallenius forlatit, men han kom in på banen og gjorde en av de sykeste reddninger jeg sett.
Siste målet til Bærums Verk kom på straffe med bare 31 sekunder igjen. Vi prøvte at ta ut keepern, men kom bare til noen halvsjans på slutet.

At tape den her kampen var otroligt tungt da vi spiller veldig bra i to perioder. Første perioden er det beste vi gjort i år. Forsvarsspillet sitter klockrent og vi har høyt bolltempo og masse fart i angreppsspillet. Andre perioden er også meget bra og at vi kan spille så bra i to perioder og så rase sammen totalt i tredje bekymrer meg. Ikke er det lang tid at analysere eller deppa på eller. Reden på søndag kommer neste kamp da vi spiller imot Nidaros i Mjøndalshallen. Da håper jeg vi kan spille bra i tre periode.