52.53 Mål 6-8 Jesper Gøransson (Simen Bendiksen) NOR 92
55.13 Mål 6-9 Raymond Evensen (Glen Evensen) FJERDINGBY
57.52 Mål 6-10 Niclas Johansson (Johan Emriksson) FJERDINGBY

1:a rekke: Tom-Erik Kolek, Christopher Jaksland – Alexander Jaksland, Jesper Gøransson, Simen Bendiksen.
2:a rekke: Tobias Nilsson, Tobias Johansson – Bjørn Erik Torgersen, Niklas Karlsson, Mattias Knutsen.
3:e rekke: Magnus Hammarstrøm, Fredrik Ullern – Tobias Hulterstrøm, Mads Normann, Thomas Lindgren.

Sjøkan om kampen:
Jeg sliter litt med hvordan jeg ska føle etter den her kampen. På et måte er jeg fornøyd med at vi på en halvdårlig dag er så pass nere Fjerdingby. Men samtidig skuffer det meg at vi ikke kom opp till vår høyeste nivå, da hade vi kunnet vinne den her kampen.
Ska vi ha noen sjanse i kamper slik denne må alle vare helt på topp, akkurat som mot Greåker, men så var det ikke denne gangen. Jeg savnade den der gløden og aggressiviteten i vårt spill og synes aldrig vi kom helt in i kampen. Vi fikk aldrig til noe etablert angreppsspill og fikk derfør aldrig noen ordentlig kontroll på kampen. Like vel er jeg fornøyd med første perioden. Vi får til spillvendningerne våre på et bra måte og skaper en hel del sjanser, men er ikke effektive nok.

Og just effektiviteten var den store forskjellen mellom oss og Fjerdingby i kveld. De scorte der vi ikke gjorde det og dessuten bestandig i helt feil lægen for oss. Tidigt i all perioder og ikke minst 4-6-målet bara halvminuten etter at vi jobbat oss opp til 4-5 i slutet av andre perioden var psykologiskt tungt for oss. Vi gjorde vad vi kunde i tredje, men også her kom tidige mål fra Fjerdingby og vi kom liksom aldrig riktigt nere.

Vi totalt sett en helt ok kamp, men mot lag som Fjerdingby må vi spille mer en ok. Jeg er heller ikke fornøyd med at vi slipper in så pass mange enkle mål. At score seks mål mot Fjerdingby, som helt klart har seriens beste keeper i Jesper Nordmark, er bra og ska vare nok til at i vart fall vare i nerheten av poeng, men det var det jo ikke i dag.

Bare at ta nye tak og jobbe videre på treningerna frem til neste kamp, Sarpsborg hjemme. Da ska det glø om oss igjen, det lover jeg!