53.34 Mål 4-8 Jonas Klefbeck (Morten Olsen) SARPSBORG

1:a rekka: Tom-Erik Kolek, Christopher Jaksland – Alexander Jaksland, Jesper Gøransson, Simen Bendiksen.
2:a rekka: Tobias Nilsson, Tobias Johansson – Tobias Hulterstrøm, Mattias Knutsen, Niklas Karlsson.
Avlastingsrekke: Magnus Hammarstrøm – Bjørn Erik Torgersen, Mads Normann, Kristian Becher.
På benken: Jonas Sandberg, Kjetil Hedenstad.

Sjøkan om kampen:
Det her var en merkelig kamp. Vi begynner veldig bra og ikke minst får vi til våre spillvendningen akkurat slik vi ønsker. Det er også to slike som gjør at vi går frem til 2-0. Men så skjer noe. Vi detter helt i fokus og faller in i et hawaiispill vi absolut ikke vil ha. Vi slår bort alltfor mange pass og slurver også en del i hemjobbet og plutselig er Sarpsborg i kapp vid 2-2.

Like vel føltes det som om vi hade kontroll på kampen. Den følelsen var helt feil. I andre perioden gjør vi en av de dårligaste perioderne på veldig veldig lenge. Vi får ikke til noe etablert angreppsspill i det hele tatt og skaper veldig lite målsjanser. Men framfør allt brister vårt forsvarsspill fullstendigt. Vi blir alltfor store i laget og ligger alltfor langt i fra våre motstandere. Gang på gang rundspiller Sarpsborg oss og det er ofte farligt i vår sone. De gjør jo også fire mål og vi er ikke i nerheten av at komme opp til riktig nivå. Det som skuffer meg mest er at det egentligen ikke er Sarpsborg som spiller veldig bra uten vi som helt detter ur og oppfører oss som et division 5-lag eller noe.
Sies skall at vi kommer oss litt mot slutet av perioden og etter mål i power play nermer vi oss i vart fall litt.

I tredje perioden prøver vi og forsvarsspillet blir litt bedre, men fortsatt er det alltfor mange misstag. Alle tre mål i siste perioden er etter misstag fra vår side.
Det her var rett og slett et ordentlig bonnapp og nå gjeller det at vi samtlige går dypt in i oss selv og forbedrer allt vi gjorde i denne kampen. Vi har nå bare en kamp igen og det er Nidaros borte. Det blir en meget tøff kamp og ska vi ha noen sjanse der må samtlige ha full fokus på treningerne frem mot den kampen.