48.25 Mål 6-5 Fredrik Åhlberg (Per Folkesson) Slevik
49.11 Mål 7-5 Niklas Karlsson (Alexander Jaksland) Nor 92
51.36 Mål 8-5 Niklas Karlsson (Alexander Jaksland) Nor 92

1:a rekka: Tom-Erik Kolek, Christopher Jaksland – Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Niklas Karlsson.
2:a rekka: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm– Tobias Hulterstrøm, Mathias Knutsen, Jesper Gøransson.
3:e rekke: Bjørn-Erik Torgersen, Mads Norman, Simen Bendiksen.
På benken: Fredrik Ullern o Kjetil Hedenstad.

Sjøkan om kampen:
Vi har nå spillt to kamper og tagit tre poeng av fire mulige. Selvfølgelige er det noe vi er veldig fornøyd med, men jeg synes likevel at vi har masse at gå på spillemessigt. Ikke minst i angreppsspillet der vi er veldigt stationere og søker alltfor vanskelige beslut. At vi ikke har nok bevegelse gjør at vi mister tålamodet og slår bort alltfor mange baller.

Sånn var det i den første perioden mot Slevik. Vi starter kampen på et bra måte, men i mitten av perioden gjør vi veldig mange feilbeslut og Slevik kommer in i kampen. Heldigvis rykker vi opp oss på slutet og får til några bra angrepp og gjør også to mål og leder fortjent med 3-1. Vi koster også på oss at bomme en straffe.

Andre perioden blir rotete med mange rare beslutt. En del fra dommerne, men framfør allt fra spillerne. Vi går visserligen frem til 5-2 og ska egentligen der og da stenge perioden og ta med oss ledelsen in i siste perioden. Men vi stiller til det før oss og mister helt i fokus. Dette gjør at vi slipper in et mål i power play og drar på oss en utvising før feilaktigt byte.

Infør tredje perioden snakker vi om at høye oss i fokus og blir mer nøye i det vi driver med. Vi går også ner på to rekker. Starten blir dokk dårlig, Slevik gjør 4-5 etter bare 55 sekunder. Men jeg synes vi klarer at beholde roen og jeg synes at vi kontrollerer siste perioden. Vi får en bra effekt i at gå ner på folk samtidigt som Slevik ser allt mer slitne ut. Dette gjør at vi kan gå i fra og mot slutet ha bra kontroll på det som skjer.

Spillemessigt synes jeg som sagt at vi har mye at gå på, men insatsen er på nytt bra og vi tar i dag to poeng på en dårlig dag. Det er positivt og nå ladder vi om før tuff bortekamp mot Sagene på lørdag.