35.55 Mål 4-7 Ole Mossin Olesen (Mattias Mattsson) TUNET
39.07 Mål 5-7 Tobias Johansson (Jesper Gøransson) NOR 92

43.50 Mål 5-8 Jonas Goldstein (Tobias Wendelstig) TUNET
46.54 Mål 6-8 Thomas Lindgren (Jesper Gøransson NOR 92

1:a rekka: Christopher Jaksland, Alexander Jaksland- Mathias Knutsen, Simen Bendiksen, Jesper Gøransson.
2:a rekka: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm- Bjørn Erik Torgersen, Mads Normann, Tobias Johansson.
På benken: Kjetil Hedenstad, Jonas Sandberg, Julian Agyemang, Kristian Becher, Thomas Lindgren.

Sjøkan om kampen:
Noen ganger er ikke resultatet det viktigaste. Noen ganger kan man vare fornøyd selv om man taper så lenge man veit at man gitt allt men tapt for et bedre lag. Litt sån føltes det i kveld. Jeg er stolt over den holdningen og innsatsen spillene mine viser opp i kveld. Vi jobber steinhardt i 60 minutter. No var det ikke nok for noen poeng, til det var Tunet litt for gode. Men kan vi ta med oss spillet i den her kampen i resterande tre kamper kan det bli en moro avslutning på sesongen. Forskjellen i dag var at Tunet har en litt høyre laveste nivå en oss. Når vi detter litt i arbeid og fokus straffes vi hardt.

Første perioden er jeg meget fornøyd med. Vi er rejelt tagget fra start viser opp det nerkampsspill og den innsats vi snakket om før kampen. Jeg tror også vi tar Tunet litt på sengen med vår innsats og ganske høye press. 1-0 kommer etter en fin frislagsvariant, men siden kommer Tunet in i kampen og river opp litt hull i vårt førsvar. Men selv om Tunet går frem til 3-1 gir vi ikke tapt uten kommer sterkt tilbake. Faktiskt leder vi med 4-3 etter første perioden.

I den andre perioden slipper vi visserligen in to mål tidligt, men jeg synes like vel vi står opp og tar fighten. Dessverre detter vi ned litt i arbeidsinnsats og fokus i mitten av perioden og da straffes vi hart av våkne Tunetspillere. Men i hvert fall to av målen føles billige og unødvendige. Det irriterer meg at vi slipper in to mål på frislag for eksempel.
Vi har også marginerna imot oss i andre perioden. Vid stillingen 4-5 scorer vi faktiskt 5-5, men domarna har rekkt at blåse av for utvisning på en Tunetspillere. Litt synd ikke domarna valgte en avventende utvisning der, men sån er det. Domarna har lov at gjøre feil dem også, men visst var det maksimal uflaks denne gangen.
Mot sluttet av perioden reiser vi oss litt og finner litt nye krefter. Visserligen bommer vi på en straffe, men i det etterfølgende power playet gjør vi mål og vi ligger under med "bare" to mål infør siste.

Der gjør Tunet ganske tidlig 8-5, men vi gir oss ikke uten prøver så mye vi bare kan og orker. Nermere en Linkos 6-8 i power play kommer vi aldrig og mot sluttet orker vi helt enkelt ikke sette press på Tunet uten tabellettan vinner helt fortjent.
Vi møter rett og slett et lag som er bedre en oss, men vi viser vilken moral og hvor mye hjerte det bor i laget vårt. Jeg er meget fornøyd med samtligen spillere i den her kampen.
Vi gir i vart fall Tunet en rejel kamp og jeg tror ikke de føler at det gikk enkelt.

Nå ladder vi om til den meget viktige og tøffe kampen mot GIF borte på lørdag.