(Steffen Løvlund)

NOR 92

NOR 92's lag: Anders Fanulsen, Bjørn Aspholen, Tobias Nilsson, Chris Jaksland, Per Blomqvist, Steffen Løvlund, Thomas Lindgren, Tom-Erik Kolek, Magnus Hammarstrøm, Simen Fjerdingstad, Andreas Arvidsson, Alexander H Dahl, Kjetil Hedenstad, Manne Strandberg, Håkon D. Nordlid og Robert Fox.

Sjøkan's kommentarer
De senaste bortakamperna har vi kommit alldeles før sent till hallen. Nu var det tværtom. Vi anlænde till Rædehallen så tidigt som två timmar føre kampstart. Det gjorde att vi inte riktigt lyckades tima vår uppværmning så som vi ønskade och kanske var det det eller så var det underskattning som gjorde att vi spelade så dårligt i den førsta perioden. Vi fick en drømstart då Linko gjorde 0-1 redan efter 35 sekunder.
Men sedan stæmde ingenting och førsta perioden ær nog vår sæmsta hittills den hær sæsongen. Vi tog alldeles før många fel beslut. Det gjorde att vi bjød Råde in i kampen. Sedan syntes væl vi att domarna dømde væl mycket till Rådes førdel i børjan. Båda straffarna, framfør allt den andra, kændes tveksamma. Men kanske ær jag før subjektiv och såg på saken med før mye NOR-øgon.

Infør den andre perioden gick vi ner på to reckor. Detta før att få upp tempot och det syns jag vi lyckades med. Vi spelade stundtals riktigt bra, men var alltfør inneffektiva. Vi bør ha vunnit skottstatistiken vældigt klart i andra perioden. Hær hade både vi och Råde varsin boll inne i mål utan att domarna dømde mål. I vårt fall dømdes det bort før screening (nog helt riktigt, men det fanns andra situationer som domarna slæppte) och i Rådes fall såg inte domarna att bollen faktiskt gick in i mål. 1-1 i oflyt med domaren alltså.

Infør tredje perioden pratade vi meget om att hålla tålamodet uppe. Spelmæssigt var vi på gång och det kændes som om vi skulle få utdelning nær som helst. Dærfør var det lite tungt nær Råde gjorde 5-4 tidigt i perioden i spel 4 mot 4. Hær måste vi bli bedre helt klart. Vi fortsatte dock att spille med ro och behøll tålamodet. Detta och en hærlig moral gjorde att vi lyckades kæmpa oss till ledning. Først kvittering på ett dunderskott av Steffen och sedan 5-6 från dødvinkel av Per. Mot slutet gjorde utvisningar att vi kunde spela av tiden och det blev dærfør inte riktigt nervøst.

Jag ær førnøyd med att vi vann trots att vi inte kom upp till vår normala standard Dit måste vi nå i næsta kamp mot serieledande Berums Verk. Noterbart att vi manglade både Alexander Jaksland (brott i foten, borta minst fram till jul) och Tobias Hulterstrøm (syk).