58.37 Mål 5-7 Kristian Becher (Mikael Sandin) NOR 92
59.26 Mål 5-8 Kristian Becher (Mads Normann) NOR 92

1:a rekka: Per Brandt, Christopher Jaksland – Mads Normann, Mikael Sandin, Kristian Becher.
2:a rekka: Fredrik Ullern, Tobias Hulterstrøm, Mattias Knutsen, Simen Bendiksen, Simen Fjerdingstad.
Avlastingsrekke: Jonas Sandberg – Bjørn Erik Torgersen, Tobias Nilsson, Julian Agyemang.
På benken: Johnny Wallenius.

Sjøkan om kampen:
Den her kampen handlet for oss om en ting. At ta to poeng. Og det klarte vi, men ikke uten at vi måtte kjempe. Sagene stod opp kampen igjennom og gjorde det vanskelig med sitt kompakte forsvarsspill.
Vi var, som vi forventet oss, det ballførende laget og Sagene satset på langballer og kontringer. For oss handlet det om at finne balansen mellom at spille med høyt tempo samtidigt som vi ville ha stor tålmodighet og ikke stresse frem avslutt. Jeg synes vi klarer dette fint i første perioden der vi triller ball bra og har grei bevegelse hele tiden. Det eneste som mangler er målen og dette tilskrives dårlig fokus i avsluttene våre. Det er sjelden våre skudd går på mål. Oftere går de utanfør eller over.

I andre perioden får vi en ordentlig kalddusj da Sagene går frem til 2-0 etter to kjappe mål der man kan sette store spørsmålsteign for vårt forsvarsarbeid. Vi jobber oss dock in i kampen og kommer i kapp og forbi Sagene. Like vel klarer ikke helt at få opp tempot og bevegelsen blir mindre og mindre hele tiden. Vi blir veldig stillestående og triller ball uten at være farlige eller truende nok.

I garderoben snakker vi om at være vakne fra start og at ikke få slik start som vi fikk i andre perioden. Selvfølgelig blir det helt motsatt og Sagene gjør mål i første byttet. Her er vi veldig uheldig da Sagenes skudd går via beinet til Chris og in i mål. Når Sagene gjør 4-3 er vi ikke uheldige uten surrer til det for oss når Sagene bryter ball høyt opp i banen. Vi sliter generellt i førsvarsspillet i tredje perioden. Snakket og posisjonsspillet er alltfor dårlig og dette klarer Sagene at straffe oss for. De leder både med 4-3 og 5-4, men heldigvis kommer vi tilbake gang på gang og til slutt kan vi også gå førbi. Det blir litt kritiskt når vi må spille i box play på stillinga 6-5, men her klarer ikke Sagene at skape noe farlig og i steden for kan vi kontre in 7-5 via Kristian fint fremspillt av Mikael Sandin. Kristian er siden også sist på ballen når vi gjør 8-5 i tom kasse.

Målet at ta to poeng klarte vi alltså. Noe finspill var det ikke, men jeg synes vi prøvte at gjøre det vi skulle kampen igjennom. Vi miste aldrig tålmodigheten vår og til slutt gav det resultat. Det er jeg veldig fornøyd over og det tar vi med oss in i neste uke der vi skal gjøre tre bra treninger og så spille en meget tøff kamp hjemme mot Slevik.