Sarpsborg
00.30 Mål 1-0   Sarpsborg

NOR 92's lag: 1:a rekka: Tom-Erik Kolek, Christopher Hedenstad – Gabriel Bystrøm, Steffen Løvlund, Thomas Lindgren.
2:a rekka: Tobias Nilsson, Magnus Hammarstrøm – Andreas Arvidsson, Simen Fjerdingstad, Henning Larsson.
Innbytare: Anders Fanuelsen, Alexander Jaksland (la en straffe og gjorde to byten som bekk), Håkon D Nordlie (spillte sista 12 minuterna), Kristoffer Hveding Dahl (gjorde tre byten).

Sjøkan om kampen:
Førberedelserna infør kampen var ikke de beste og med spillere som Fanu, Tobbe Hulterstrøm og Alexander Jaksland borte var ikke førhoppningarna de størsta. Når dessuten Sarpsborg tok ledelsen reden etter 30 sekunder var det tungt. Men återigen blev jeg imponert over den moral det finns i det her laget. Første ti minuterna i førsta perioden var inget vidare, vi var framfør alt alltfor passive føran eget mål. Detta blev dock bedre mot slutet av perioden, men det var helt riktigt at Sarpsborg ledde med 3-1. De var det bedre laget i første perioden.

Også i andra perioden fikk vi en dårlig start med mål bakåt efter en dryg minut. Men efter det var vi faktiskt det bedre laget. Det jobbet vi gjorde i defensiven gjorde att vi fikk mange muligheter att snu spillet med kjappe spillvendningar. Akkurat så som vi ville spille. Faktum er att vi vid 3-4 fick straffe, men denna missade vi. Infør siste perioden var det altså fortsatt Sarpsborg i ledelse, men vi følte at vi var sterkt inne i kampen.

Dessværre orkade vi ikke stå imot når Sarpsborg satte upp farten i tredje perioden. De tryckte på rejælt och gjorde några kjappa mål. Heldigvis fikk vi stopp før det blev alltfor styggt og 9-3 blev det til slut. Jeg er aldrig helt fornøyd efter ett tap, men det var mye i spillet, og framfør alt holdningen og insatsen, som var veldigt positiv. At tape mot Sarpsborg syns jeg ikke er en skam. De er i mine øyne seriens beste lag. Nå gjeller det at vi fortsetter på den her positiva trenden når vi nå går in i kamper som betyr mye poengmessigt. Då måste vi fortsette at jobba så hardt som vi gjort i de her kamperna på slutet mot bra motstånd. Chris fikk pris som banens beste før oss og han gjorde en meget bra kamp. Vill også gje ett plus til Mange og Simen.