37.25 Mål 8-2 Jonas Klefbeck (Johan Larsson) Sarpsborg

42.48 Mål 8-3 Steffen Løvlund (Alexander Jaksland) NOR 92
43.10 Mål 9-3 Ryan Hallden (Johan Larsson) Sarpsborg
44.37 Mål 10-3 Daniel Ericsson (Benny Vestin) Sarpsborg
47.09 Mål 11-3 Kristoffer Virtanen (Lasse Schie) Sarpsborg
51.10 Mål 11-4 Jørgen Becher (Alexander Jaksland) NOR 92
53.54 Mål 11-5 Sondre Røstgård (Bjørn Erik Torgersen) NOR 92
56.07 Mål 12-5 Christer Martinsen (Jon Esben Skaug) Sarpsborg

Sjøkan om kampen:
Det er egentlig bare å se på periodsiffrene i denne kampen for å skjønne når vi tapte det her. Den andre perioden er så utrulig dårlig fra vår side. Der fungerer egentlig ingenting. Allt starter med en skade på Simen Bendiksen som gjør at vi må rotere om litt på laget. At gi dette skylden vore dog alltfor enkelt. Vi sliter gjennom hele perioden med allt. Vi klarer ikke at få til noe ordnet etablert angreppsspill og i forsvarsspillet er vi ikke i nærheten av at ha noe som kan lignes ved markeringsspill. En nattsvart period der allt som kunde gå galt også gjorde det.

Det irriterer meg noe våldsomt at vi kan dette ner sånn under en hel period. Ikke minst etter at vi har gjort en fullt godkjend første period. Visserligen sliter vi litt i passningsspillet og tar noen feilbeslut der, men innsatsen er utrulig høy og jeg synes også forsvarsspillet i første perioden er bra. Ikke minst kriger vi og jobber steinhardt. Begge våre mål har preg av stor vilje og kampinnsats.
Vi gjør ikke allt perfekt i første perioden, men som helhet er det en bra period og vi er helt klart inne i kampen slik vi ønsker.
Men så detter som sagt allt sammen i period to og dette skuffer meg dypt.

I tredje perioden prøver vi hitte tilbake til grundspillet vårt og vi starter helt ok og får opp ballen akkurat slik vi ønsker. Vi scorer også 3-8, men når vi slipper in mål i de to neste byttene er trua på mirakel langt borte. I siste perioden prøver vi i hvert fall å gjøre slik vi skal og vi får mye enklere opp ballen. Fortsatt sliter vi en del i mottak og fas to i vårt angreppspill, etter at vi fått opp ballen, men der viser vi i hvert fall glimtvis at vi kan spille innebandy.

Men som helhet var vi ikke gode nok for at få med oss noe fra den her kampen. Det irriterer meg at vi blir så utrulig dårlige i våre svake perioder og dette må vi bare jobbe videre med.