54.10 Mål 8-0 Thomas Stræthe (Geir Vidar Pedersen) Slevik
56.41 Mål 9-0 Fredrik Åhlberg (Peter Fahlstrøm) Slevik
59.05 Mål 10-0 Peter Fahlstrøm (Geir Vidar Pedersen) Slevik

1:a rekka: Magnus Hammarstrøm, Christopher Jaksland – Alexander Jaksland, Simen Bendiksen, Manne Strandberg.
2:a rekka: Fredrik Ullern, Jonas Sandberg-Bjørn Erik Torgersen, Mattias Knutsen,Per Brandt.
3:e rekka: Tobias Nilsson, Julian Agyemang – Tobias Hulterstrøm, Kristian Becher, Mads Normann.
På benken: Sondre Røstgård, Kjetil Hedenstad.

Sjøkan om kampen:
Etter vår sterke 15-2-seier mot Sagene hade jeg virkelig trua på at vi kunde overraske borte mot serieledende Slevik. Dette til tross før at vi måtte stille til start uten Michael Sandin (skadet, men forhåpentligvis tilbake på lørdag).
Slik ble det ikke. Og egentlig er det ikke så mye at si om. Vi møter seriens beste lag og har heller ikke de marginer vi trenger for at ta med oss poeng i en sån her kamp.

Første fem minuttene av første perioden domineres fullstendig av Slevik. Vi sliter med at komme ur egen sone. Vi blir alltfor passive i forsvarsspillet og Slevik kan veldig enkelt komme in i vår sone. Dessuten stresser vi vanvittig mye med ballen og klarer ikke at få til noe etablert spill i det hele tatt. Her er vi heldige som ikke slipper in noe mål. Takk vare spill i power play, der vi skaper noen halvsjanser, klarer vi at få roe ned oss og komme in i kampen. I resten av første perioden ligger vi bra i førsvarsspillet og selv om Slevik har mest ball så er det faktiskt vi som har de to klareste målsjansene.
Men visst kunde Slevik hatt ledelse etter perioden, men vi er fornøyde med kampbilden og 0-0.

I andre perioden fortsetter Slevik styre spillet og det får ganske tidlig utdeling. Vi får på nytt sjansen i power play, men klarer heller ikke denne gangen at score. Vi har her noen sjanser, men effektiviteten er ikke god nok og det må den være i en slik kamp. I stedet for får Slevik 2-0 og i samband med dette drar vi på oss en utvisning og i det nestkommende power play-spillet gjør Slevik 3-0.
En ledelse de tar med seg in i andre perioden. Vår andre period er ikke veldig bra, men like vel kriger vi og følelsen er at vi er med infør siste perioden.

Det er vi ikke speciellt lenge. Slevik gjør noen kjappe mål og vårt spill raser sammen totalt. Vi kommer ikke opp i banen og mister ballen alltfør enkelt. Dessuten er vi alltfor store på feil steder av banen i førsvarsspillet. Slevik går frem til 6-0 og vi er ikke i nærheten. Vi tar en timeout før at rykke opp oss, men mye bedre blir det ikke.
Mot sluttet av kampen blir det veldig mye rot grunnet noen dumme utvisninger fra vår siden og det rinner i vei til 10-0 da Slevik får spille i overtall nesten siste seks minuttene av kampen. Ikke så mye at si om. Slevik er klart bedre en oss og vinner fortjent. Vi får prøve at ta med oss innsatsen og jobbet vi gjør i to perioder in til kampen mot Fjerdingby på lørdag.

Det vi ikke skal ta med oss er min dårlige oppførsel på sluttet av kampen. Vid stillingen 0-7 og seks minutter igjen drar jeg på meg 2+2+10 for protest. Jeg mener fortsatt at agerandet fra dommeren her ikke var riktig, men det er ingen unnskyldning for mitt agerande. Jeg skal ikke miste ansiktet på et slik måte. Det var første og forhåpentligvis siste gangen. Unnskyld til spillere, støtteapparat og NOR-supporterne på tribunen før dette.

Nå får vi bare glemme dette og som sagt ta med oss det positiva som faktiskt var. Reden på lørdag får vi sjansen til revansje da Fjerdingby kommer til Solberghallen. Gleder meg reden til det!!