29.24 Mål 9-3 Andreas Sletten (Sonny Petterson) Sveiva
32.06 Mål 10-3 Marcus Gustafsson (Sonny Petterson) Sveiva
39.19 Mål 11-3 Thomas Isaksen (Sonny Petterson) Sveiva

40.25 Mål 12-3 Anders Strømsborg (Andreas Sletten) Sveiva
47.19 Mål 13-3 Sindre Bjerknes (Andreas Sletten) Sveiva
47.45 Mål 13-4 Fredrik Ullern (Sondre Røstgård) NOR 92
49.57 Mål 13-5 Eirik Holstad (Jørgen Becher) NOR 92
54.54 Mål 14-5 Anders Strømsborg (Marcus Gustafsson) Sveiva
58.06 Mål 14-6 Magnus Hammarstrøm (Sondre Røstgård) NOR 92
58.39 Mål 15-6 Selvmål NOR 92

Sjøkan om kampen:
Før den her kampen var følelsen at vi var på riktig vei. Vi kom fra en bra kamp mot Lye og trenden var positiv. Men så snuddes allt i den her kampen. Dette var nemlig en helt nattsvart kamp der nesten ingenting fungerte. Det er ingen skamp at tape for Sveiva på bortebane, men 6-15 er langt i fra acceptabelt og måten vi kollektivt faller sammen på bekymrer meg.

Derimot er jeg stolt over den moral som spillene våre viser i den tredje perioden. Til tross før at vi kommer fra ti strake tap og ligger under med 11-3 kriger samtlige spillere helt til sluttsignalen av kampen og viser utrulig moral og vilje.
Litt sent så klart, men like vel et positivt tegn for et lag i vår posisjon.
Jeg er også fornøyd med flere av de ungguttene som kom in og fikk vise opp seg. Erik Holstad fikk gjøre sitt første elitseriemål og Lars Gommerud fikk gjøre elitseriedebut. Begge disse var lyspunkter i den her kampen.

Kampen startet dårligt og vi var virkelig tamme i den første perioden. Den glød og intensitet vi viste mot Lye var nå helt borte og vi tapte dueller, kom som nummer to in i nesten alle situasjoner.
Det var bare vårt effektive power play (to mål på to førsøk) som holdt oss inne i kampen. Beklagligt nok slapp vi in mål bare ti sekunder etter at vi scort ved to anledninger, det er ikke lov.

Vi følte nå at vi var med etter en period, men at vi også hadde masse at gå på. Planen var at vise dette i mellomperioden. Slik ble det ikke.
I stedet spillte vi kanskje en av de dårligste periodene jeg sett under mine snart seks sesonger i NOR. Hver gang vi kom in i angreppsson mistet vi ballen og i forsvarsspillet var vi utrulig store og lette at ta seg forbi. Sveiva trengte bare slå noen enkle pass så hadde de skapt målsjans.
Vi var fryktelig sårbare i forsvaret. Mot sluttet av perioden tok vi hjem laget litt mer og samlet oss litt lavere. Da fikk visserligen Sveiva et enda større ballinnehav, men samtidigt blev vi mer kompakte bakover og vi vant ballen flere ganger og fikk til noen halvsjanser på kontringer.

Vi fortsatte være litt lavere i siste perioden og her stod vi som sagt opp bra og viste fin moral. Selvfølgelig trengte ikke Sveiva gå for fullt i siste perioden, men der spillte vi enda litt mer slik vi ønsker og den perioden er jeg brukbart fornøyd med.