02.10 Mål 0-1  Steffen Løvlund

NOR 92

NOR 92's lag: Anders Fanuelsen, Kjetil Hedenstad, Tobias Hulterstrøm, Henning Larsson, Steffen Løvlund, Thomas Lindgren, Magnus Hammarstrøm, Manne Strandberg, Simen Fjerdingstad, Christopher Jaksland, Alexander Jaksland, Tom Erik Kolek, Tobias Nilsson, Andreas Arvidsson, Gabriel Bystrøm, Mathias Knutsen, Kristoffer D. Hveding.

Sjøkan om kampen:
Man begynner og bli van at tape nå. Det som var positivt i den her kampen var dokk att vi førsøkte hele tiden og jobbade hart gjennom hele kampen. Helt klart var dette ett skritt føran sammenlignet med de siste kamperna. Negativt er att vi på nytt gjer bort alltfor enkle mål. Minst tre av de sex målen (og de er jeg snill) kommer efter grova misstag fra vår side. Problemet er att vi straffas grymt hardt før alla misstag vi gjør. Så har det varit hele sesongen og det kanske er den største forskjellen mellom eliteserien og første divisionen. På så her høy nivå kan man ikke gjøre så mange misstag som vi gjør. Første perioden var i vart fall helt felfri. Då har vi bra kontroll på kampen og er det klart bedre laget. Vi faller ikke in i Tunets chansspill uten har stort tålamod i spillet og er det lag som før kampen. Jeg syns vi leder 2-0 helt velfortjent.

I andre perioden kommer så några misstag og Tunet kan snu kampen. Her har vi even i øvrigt en dårlig period. Jeg tror ikke vi har ett etablerat angrepp på hele perioden. I stedet handler det alltfor mye om hawaiispill i høyt, men okontrollerat tempo. Lite så som Tunet vill ha det alltså. Tunet er ett grymt bra lag forsvarsmessigt, men framåt syns jeg ikke de har noen direkt spilleide uten der handlar det bara om full fart. Det føll vi tyverr in i og vi fikk aldrig noen kontroll på spillet. Dette gjør att Tunet helt velfortjent ledde med 3-2.

I tredje perioden kommer vi in i det på ett bra måte. Insatsen er meget bra og vi får også 3-3 ganske tidigt. Tyverr får vi bare behålla kvitteringen mindre en ett minut. På nytt scorer Tunet efter ett individuellt misstag fra vår side. Detta målet føles avgjørende før kampen. Det blev helt enkelt før tungt att jobba i underlege på nytt. Jeg syns alle spillerne står på bra gjennom hele kampen, men som sagt så avgjordes den her kampen på våre individuelle feil. Det ska også sies att Tunet er ett vanskligt lag att møte. De kjør på hele tiden og jobbar hele tiden steinhardt og er som jeg sagt veldigt bra defensivt. Att tape med 4-6 borte mot dem er ingen skam, men når vi var så her nere så føles det like vel ganske tungt. Men vi tar med det positive og kan vi spinne videre på det mot GIF kan det bli en bra søndag.

Jaxx var inblandad i alla våra mål og fikk logiskt nog pris som banens beste. Vill også rose Steffens enorma jobb kampen igjenom og Addes spill på bekken. Det var hans første kamp der og han gjorde det veldigt bra.