32.23 Mål 7-1 Fredrik Hoff Eriksen (Ole Mossin Olesen) Tunet
35.38 Mål 8-1 Fredrik Hoff Eriksen (David Svensson) Tunet

41.03 Mål 9-1 Henrik Fredriksen (Patrick Gundersen) Tunet
43.01 Mål 10-1 Ole Mossin Olesen (Fredrik Hoff Eriksen) Tunet
49.05 Mål 11-1 Ole Mossin Olesen (Fredrik Hoff Eriksen) Tunet
50.21 Mål 12-1 Amir Cherehnegar (Jon Ringwall) Tunet
50.51 Mål 13-1 Ole Martin Skau Jansson (Marius Aasvang) Tunet
55.30 Mål 13-2 Magnus Hammarstrøm (Victor Ekestubbe) NOR 92
58.10 Mål 14-2 Anders Flaglien (Patrick Gundersen) Tunet
58.50 Utv. U2 Jarle Olafsen (obstruksjon)

Sjøkan om kampen:
Vi startet kampen akkurat slik vi gjorde mot Fjerdingby. Med bra intensitet og innsats. Vi kriget på bra og låg for det meste riktigt i vårt forsvarsspill. Vi klarte også at få til en del kontringer selv om det fantes litt mer å gå på just i dette spillmomentet. Det var Tunet som styrte kampen i første perioden, men vi hadde brukandes kontroll og de føltes ikke kjempefarlige. Vi jobbet som sagt hardt fra starten av og det føltes ikke helt ufortjent når Kristian Becher kontret in 1-0. Men slik det ofte skjedt den her sesongen slipper vi in et mål rett etter scoring og vi fikk aldrig helt føle at vi ledde kampen. Det er helt i sin orden at Tunet leder 2-1 etter en period, men det er med optimism vi går ut i andre perioden. Innsatsen og kampviljen finnes der.

Men det virker som vi la igjen den i garderoben etter en period. Tunet starter andre perioden i overtal og scorer med en gang. Siden tvinges vi omdisponere i laget og det skaper en del surr. Tunet har en period i starten av andre perioden der vi ikke er med i det hele tatt. De får gjøre helt slik de vil og vi henger med hodene og gjør egentlig ikke noe riktig. Tunet straffer oss så klart hardt i denne perioden og de leder med 8-1 etter to perioder.

Vi snakker mye om stolthet infor siste perioden og at vi ikke skal vike ned oss. Men allereden etter et minutt scorer Tunet og under de første fem minuttene i siste perioden synes jeg tendensen fra andre perioden fortsatt er der. Vi henger med hodene og viser null stolthet og vilje. Men siste 15 minuttene av sluttperioden synes jeg likevel at vi hever oss og etter det jobber vi hardt og prøver så godt vi kan resten av kampen. At vi klarer og legge skuffelsen bak oss og slutføre kampen med moral, hjerte og vilje synes jeg vi skal ta med oss videre. Vi viser også i den første perioden at vi er på riktig vei med vårt forsvarsspill.

Nå har vi halvannen uke på oss til neste kamp. Da skal det bare snu!