44.43 Mål 9-4 Ole Mossin Olesen (Trond Ringwall) Tunet
46.24 Mål 10-4 Henning Larsson (Mats Hoff Karlsen) Tunet
58.04 Mål 10-5 Manne Strandberg (Alexander Jaksland) NOR 92

1:a rekka: Jonas Sandberg, Christopher Jaksland – Alexander Jaksland, Manne Strandberg, Mathias Knutsen.
2:a rekka: Fredrik Ullern, Per Brandt- Bjørn Erik Torgersen, Mads Normann, Simen Bendiksen.
Avlastingsspillere: Julian Agyemang, Tobias Nilsson.
På benken: Johnny Wallenius.

Sjøkan om kampen:
Reden på forhånd var Michael Sandin borte og under søndagsmorgonen fikk jeg ytterligare tre återbud. Dette gjorde at vi drog in til Høyenhallen med bare tolv utespillere. Med dette som bakgrunn synes jeg faktiskt at vi skal vare stolte over vår den innsatsen vi viste i den her kampen. Vi bestemte oss før at ha stor tru på oss selv og at krige steinhardt i 60 minutter. Dette synes jeg vi klarer. Jeg synes at den vilje vi viser og det nerkampsspillet vi har gjennom hele kamper er jeg meget fornøyd med. Vi prøver også at stresse Tunet høyt og jeg synes at vi in i mellom får kampen dit vi ville og vi tvinger Tunet at slå lange baller, noe jeg ikke trur de liker.
Det skal nå sies at Tunet er bedre en oss i første perioden. Ikke minst er de flinke til at utnyttje våre misstag og at de leder etter første perioden er helt i sin orden. Men like vel synes jeg ikke at 6-2 speiler kampbilden. Følelsen er at vi er brukbart nere dem og jeg synes fire måls ledelse er litt i overkant.

I andre perioden detter vi ned litt i intensitet og blir stående litt lavere i banen. Samtidigt gjør dette at vi ikke blir like stressede når vi har ballen uten vi er litt mer nøye i vårt egne spill. Derfor synes jeg vi følger med Tunet bra spillemessigt. Men liksom i andre perioden gir vi bort litt enkle mål og vi kommer liksom aldring nermere. Vi gjør vad vi kan før at ha trua in i siste perioden, men en unødvendig utvising gjør at Tunet kan score 9-4 tidlig og da går liksom luften ur oss. Resten av kampen har Tunet ganske bra kontroll på og de vinner helt fortjent.

Men som jeg sagt synes jeg vi kan se tilbake på kampen med viss stolthet. Samtlige spillere viser en fin vilje og innsats og kan vi ta med oss dette in i neste kamp så skal det bli mye spennende at se hvordan det går mot MG10. Det blir sikkert en helt annen kamp og ikke minst har den en helt annen betydning sett til tabellen.