43.45 Mål 10-3 Erik Jirving (Thomas Rognlien) TUNET
58.41 Mål 11-4 Tobias Johansson (Alexander Jaksland) NOR 92

1:a rekka: Tobias Nilsson, Christopher Jaksland – Bjørn Erik Torgerssen, Jesper Gøransson, Simen Bendiksen.
2:a rekka: Fredrik Ullern, Tobias Johansson – Tobias Hulterstrøm, Mattias Knutsen, Niklas Karlsson.
3 rekke: Magnus Hammarstrøm, Tom Erik Kolek – Alexander Jaksland, Thomas Lindgren, Mads Normann.
På benken: Kjetil Hedenstad

Sjøkan om kampen:
Jeg hade trutt og håpet at vi skulle kunne gi Tunet en kamp, men så blev det ikke. For at vi ska ha noen chans borte mot Norges beste lag må alle ha dagen og slik var det ikke i dag. I stedet var det alltfor mange som presterade under det de kan. Men vi ska huske at vi som jeg sa møter seriens beste lag. Reden etter åtta sekunder tok de ledelsen og selv om vi utlignet tett etter var vi aldrig nere i første perioden. Med høyt bolltempo og stor bevegelse trillade Tunet ball rundt oss og vi blev ståendes og såg på. Vi var alltfor passive og snille i egen zon og turte heller ikke at trille ballen inom laget slik vi ønsker.
At Tunet leda 6-1 etter første perioden var helt i sin orden. Speciellt slet vi mot Tunets første rekke som fikk gjøre litt som de ville.

I andre perioden forendrer vi positjonerna i vårt forsvarsspill og får stopp på det oppspill som Tunet brukte veldig mye i første perioden. Dette plus at vi begynner å tørre litt mer og dessuten vinne litt nerkamper gjør at vi i 15 minuter spiller javnt med Tunet og vi gjør en riktigt bra periode. Dessverre mister vi fokus mot slutet av perioden og orker helt stå imot.  Vid stillingen 7-3 får vi spille power play og gjør vi 7-4 der kan det bli i vart fall litt nerv infor siste perioden. Så blev det ikke.
I stedet slipper vi in et mål i power play og siden et til og dermed er kampen definitivt helt avgjord.

Jeg synes like vel vi krigar på bra i siste perioden og viser at vi aldrig gir oss. Tunet vinner klart fortjent og viser hvor stor forskjell det er mellom dem og oss akkurat nå. Men jeg håper at vi kan lere oss av den her kampen vad vi må til. Vi visar glimtvis at vi kan spille javnt mot dem, men før at stå imot en hel kamp må fokus vare der hele tiden og slik var det ikke i dag.

Tunet borte er kanskje ikke en kamp vi ska ta poeng i, men 11-4 er alltid stygge siffrer og jeg håper det er med stor revansjelyst vi går in i treningen torsdag kveld og treningerne til uken slik at vi kommer vel forberedde til den viktige kampen mot GIF neste søndag.