Grei/Målløs G13 - NOR 92 G13  3-5 (1-1, 2-2, 0-2)

Laget: Emil, Nikolai, Sverre, Fredrik Lilleås, Kristoffer, Haakon, Tor, Christian, Mathias, Kristian, Odin, Jimmy, Fredrik, Truls
Målscorere: Nikolai(3), Emil, Haakon
Assist: Haakon, Emil, Sverre, Jimmy

Ingar's kommentarer: Vi prøvde å manne opp gutta før kamp…

1:e periode
Vi stresser med ball i en kamp hvor vi har mer tid enn normalt, Håkon legger pasning til Nikolai som er hissig på målet og setter inn vårt første. Etter dette faller vi ned på deres tempo og spiller veldig dårlig innebandy, ingen av lagene etablerer noe spill og Målløs utligner. Vi går til pause med 1-1

2:e Periode
Snakker med gutta om tempo på ballen og at vi må være mer bevisste når vi har ball, dette gjelder spesielt i forsvar da vi ikke kan fortsette med å gi våre motstandere gavepakker som 1-1 målet var. Perioden starter og nok en gavepakke blir servert 2-1 (hvem hørte etter i pausen ???) Det går bare ett minutt før Nikolai gjør allt selv og utligner 2-2 kampen fortsetter i labert tempo, men vi ser tendens til bedre samspill. 7 minutter senere spiller Emil Nikolai fri og kanonen går av 2-3. Grei Målløs henger tappert med og utligner igjen 3-3 dette blir resultatet til kampens andre pause.

3:e Periode
Gutta får igjen beskjed om å sette opp tempo i ballen. Forsvaret må ha fokus med ball og spille enkelt. Tredje periode starter og blir omtrent som foregående omganger, og kampen svinger, men vi har fortsatt flest sjanser det kriges stadig foran målet, og 6 minutter spilt legger Sverre ball ut i rundvant til Emil som ser etter spillemuligheter, men velger å skyte ifra dårlig vinkel 3-4. Etter 10 minutter av tredje periode er Jimmy i rundvant og serverer Håkon ballen 3-5
Status i garderoben etter kamp. Vi vinner på en dårlig dag, ikke mye bra spill men vi jobber på i hele kampen.

smileyMange gode enkeltprestasjoner, men vi kan mye bedre…. Nikolai var god alene i dag….
Skudd : mange fler enn motstanderen..

Ingar Grønli

VS.

Tunet G13 - NOR 92 G13  12-3 (0-1, 3-0, 4-2)

Dato: 11.11.2012
Laget: Emil, Nikolai, Sverre, Fredrik Lilleås, Kristoffer, Håkon, Tor, Christian, Mathias og Kristian
Ca. 60 tilskuere i Høyenhallen
Målscorere: Emil, Nikolai, Kristoffer
Assist: Sverre

Ingar's kommentarer: Det var duket for oppgjør mot Tunet, dette er ett lag med mange gode spillere og vi manet opp gutta før kamp.
1:e periode
Kampen starter som mange tidligere oppgjør mot Tunet, dette er jevnt. Tunet scorer første mål etter 2 minutter spilt 1-0. 2 minutter senere utligner Emil etter soloraid ifra eget forsvar 1-1 (er det dette vi trener på ?) Tunet er igjen frempå og scorer 2-1, men vi jobber på og etter en smart pasning ifra Sverre scorer Nikolai 2-2 Tunet øker ytterligere rett før pauser og omgangen ender 3-2

2:e Periode
Alle er enige om at vi må jobbe enda litt mer, og komme enda tettere i våre motstandere. Når omgangen starter ser det ut til at det vi var enige om i pausen allerede er glemt, vi gir Tunet mer rom og dette vet de å utnytte, denne omgangen ble mer en leksjon i innebandy. Da omgangen var over stod det 9-2 på tavla

3:e Periode
Merket på gutta i pausen at de hadde mistet litt håpet på at de kunne snu dette, vi ble enige om at dersom vi skulle tape skulle vi i uansett vinne en periode.. Starter omgangen med brukbart spill og det går hele 6 minutter til omgangens første scoring. Kristoffer starter med ball langs vant og du kan se det på han at dette skal han fullføre, etter midtbanen skjærer han over banen og legger skuddet tilbake i lengste hjørnet. Bra jobba.. Gutta begynner dessverre å bli slitne og Emil løper rett i en av Tunet sine spillere og begge er ute av kampen.. vi må stokke om på plasseringer og Tunet slår tilbake. Kampen ender med 12-3

smileysmileysmileyTil hele laget for at humøret etter kamp virket på topp, de var enige i at Tunet i denne kampen var det beste laget..

Skuddstatistikk: 36-16

VS.

GIF Fighters G13 - NOR 92 G13  7-3 (0-1, 3-0, 4-2)

Dato: 03.11.2012
Laget: Jimmy, Truls, Odin, Emil, Sverre, Fredrik Lilleås, Fredrik Leithe, Kristoffer, Håkon, Tor, Christian, Mathias og Kristian
Ca. 50 tilskuere i Lihallen
Målscorere: Mathias(2), Fredrik L
Assist: Haakon

Ingar's kommentarer: Det var klart for å møte Gif på hjemmebane, vi snakket her om enkeltspillere og at vi måtte være påpasselige i slottet da de er flinke til å få avslutninger i dette området på kontringer.
1:e periode
Her åpner vi kampen med bra forsvarsarbeide, men produserer lite fremover på banen. Litt heldig etter syv minutter scorer Mathias på frislag ifra egen banehalvdel 0-1. Dette resultatet går vi også til pause med.

2:e periode
Vi snakker i pausen om hvordan vi skal beholde det gode forsvarsarbeidet og prøve å beholde ballen i overgangsspillet, det går bare 3 minutter før Gif utligner etter Zorro ifra Lasse Robøle bak mål (dette var det vi snakket om i pausen). Etter dette ser det ut til at Gif begynner å få etablert spillet sitt og de to neste målene kommer etter hurtige kontringer vi går til pause med 3-1.

3:e periode
Begynner denne perioden brukbart i forsvar, men det er fortsatt vanskelig å beholde ballen i overgangsfasen forsvar/angrep. Vi fører for mye ball og Gif bryter spillet ofte på midten. Etter 8 minutter spill i tredje periode lemper Håkon ball igjennom Gif sitt forsvar, Fredrik Leithe slår på ballen før den treffer gulvet og skuddet sitter limt i krysset 3-2. Trodde dette skulle snu kampen for vår del, men etter 1minutt og 20 sekunder er stillingen 6-2 nå hang vi ikke med i forsvar overhodet. Mathias trer inn på midtbanen og setter dagens siste for vår del 6-3 uten assist. Kampen ender med 7-3 til hjemmelaget som denne gangen spilte godt.

smileysmileysmileyFredrik Leithe som jobber iherdig å er ofte på rett sted, dette var første kampen….

smileysmileyKristian Skaug som har sin andre omgang i buret står godt..

smileyKristoffer Vanebo er til tider solid i forsvar.

VS.

NOR 92 G13 - Ull-Kisa G13  3-3 (1-0, 1-2, 1-1)

Dato: 21.10.2012
Laget:
Fredrik, Kristian, Jimmy, Odin, Emil, Nikolai, Sverre, Tor, Christian, Mathias, Haakon
Målscorere: Emil,Nikolai, Haakon

Ingars's kommentarer:
Så var det tid for sesongens første seriekamp, gutta var innstilt på å gi alt når vi tok imot våre gjester Ull/Kisa.

1. periode
Begge lag starter kampen med høyt tempo og kampbildet blir som det har vært i tidligere kamper, veldig jevnt. Vi står kompakte bakover å presser de høyt på banen, dette fungere bra og vi går til pause med 1-0 etter en scoring ifra Emil.

2. Periode
Det viste seg i 2 periode at Ull/Kisa også kan jobbe for å utligne, vi glipper i markeringen og 1-1 er ett faktum. Vi er i denne situasjonen heldig som ikke får utvisning da Emil slipper ut frustrasjon og kølla havner på tribunen. (dette er oppførsel som ikke bør gjenta seg…) perioden er jevn og omgangen ender 2-2. Kristian Skaug debuterte i mål i denne omgangen, veldig positivt.
3. Periode
Gutta legger ned en kjempe innsats hele kampen igjennom, men det er Ull/Kisa som tar ledelsen i 3 periode, men vi jobber godt sammen og klarer å utligne i slutten av perioden. Kampen ender 3-3
Imponert over innsatsen hele kampen igjennom, har sjeldent sett slik tempo i tre perioder i G13 divisjonen, vi har litt å jobbe med når det gjelder å skape sjanser å få avslutninger på mål. Å slippe inn 3 er ikke mye, men vi da må vi lage fler mål enn vi slipper inn.