29:32 0-7 Silje(-)
31:14 0-8 Marthe Sophie(Sara Andrea)

Dommere: Tom Kristiansen
Tilskuere: 49
Vår siste kamp denne sesongen var mot Asker. Vi starter godt, og har fullt trøkk i 1. periode, 4-0 ledelse til pause er veldig bra. Ikke fullt like bra trøkk i andre, men vi klarer å putte 3 goals. Alle plasser jobber bra og for hverandre. I siste periode kan det virke som vi har tatt sommerferie allerede, og vinner denne perioden med kun 1-0, og jeg kan ikke si noe på det. Etter en morsom og fin sesong, var dette siste kamp for J13 denne sesongen, og vi sees ganske sikkert til høsten igjen

Tilskuere: 45
Nest siste seriekamp stod for døren, og det var reprise på Tigers cup finalen, vi skulle møte Tunet. Å for en åpning, 2-0 ledelse til tigerjentene etter 10min. Vi holder stand, men Tunet presser oss, og vi somler litt i perioder, og vipps, det er 2-2. 3. Periode starter dårlig, kampen bølger, men Tunet tar for første gang ledelsen 3-2. Hva skjer nå, skal vi tape matchen?! Neida, vi utligner til 3-3 etter 39:02, og holder dette ut resten av tiden. En herlig kamp hvor begge lag virkelig ville vinne, men kampen var fortjent uavgjort.

Tigers Cup Junior 2011

Gå til bildegalleri fra Tigers Cup

NOR92 J13 var klar for Tigers cup 2011! Å for en turnering det skulle bli! Vi starter første kamp mot Asker fredag i Ekneshallen. Alltids nerver i første kamp, men selv om passninger og skudd ikke sitter, er innsatsen på topp! Med kamptid på 2x10min, er det ikke rom for å slippe inn baklengs mål, de blir vanskelig å ta igjen, men ingen fare i første kamp. Vi leder 2-0 til pause, og vinner fortjent 3-0. Lørdag morgen, nok en gang første kampen, nå mot Tunet. Tunet yter alltids god motstand, og av erfaring vil dette bli et jevnt oppgjør, men som vi bør dra i land. Vi fortsetter innsats og tar kommandoen mot et ungt Tunet lag, og leder 2-1 til pause. 2.periode styrer vi, og har seieren i boks med 3-1. Midt på dagen skal vi møte Østfoldlaget Sarpsborg. Lenge siden vi møtte de sist, men utrolig nok, fortsatt har vi energi til å hamle opp med nok et lag. Mange flotte goal, og til pause har vi ledelsen 3-0. Løpet er kjørt for Sarpsborg, og vi har seieren i land, 6-1. Søndag er finalenes dag, og første hinder er semifinale i Solberghallen. BMIL er motstander. BMIL har lite med spillere, men de er til gjengjeld topp motivert. Kampen starter jevnt, mye frem og tilbake, men NOR jentene har et lite overtak. Vi får første goal, og holder stand i forsvar. Ballen frem og tilbake, og begge lag kjemper det de kan. NOR jentene klarer å øke ledelsen, nå er overtaket et faktum, vi leder 2-1 til pause. Neste periode starter jevnt, og vi gir ikke ved dørene, mye harde dueller, men faire dueller. Tiden går sakte med 20min. Når sluttsignalet går i Solberghallen, har vi sikret en finaleplass, BRA jobba jenter! Første finale i TCJ2011, NOR92-Tunet, Solberghallen. Det er en nervøs gjeng som gjør seg klare til NOR’s første jentefinale i tigerscup noen gang, bare det er en stooor prestasjon i seg selv, skal vi toppe med en finaleseier over erkerival Tunet?! Før finalen drar i gang er det sluking av lyset, musikk for fulle mugger, lys og røykshow med laser. BANG sier knallerten, jentene løper inn på banen, lyssøylene spruter til himmels, fyrverkeri på tribunen og lagoppstillingen tas med jentene på banen. Fortsatt er lyset slukt, alle jentene på benken, klar for line up. 1. rekka ropes opp, og Tunet ropes opp, NÅ er vi i gang med finalen. Tunet stilte 2 lag i tigerscupen, og fikk et lag helt til finalen etter å ha vunnet mot Øreåsen på straffer, meget sterkt! MEN nå ere finale, og hvem er beste cuplaget i år!? Kampen starter utrolig jevnt, og kampen bølger frem og tilbake. Begge lag har sine sjanser. BANG NOR’s jenter er i føringen og leder 1-0. Men fortsatt jevn kamp med NOR et hakk foran. Utligning, 1-1, tigerjentene kjemper som bare det, BANG, tar kommandoen og leder 2-1, holder Tunet på avstand til pause. Om mulig blir 2.periode enda jevnere. Men i sluttminuttene, BANG igjen, vi går opp i 3-1 ledelse, og seieren er godt innenfor rekkevidde. Klokka i Solberghallen, hyyyyller, JAAA, det ble gull til tigersjentene! En kjempespennende kamp som NOR’s jenter drar i land på en utmerket måte. Premieutdeling står for tur, alle får medalje, og til slutt, kaptein får BØTTA, og den er stor:-). Stor takk til alle spillere, foreldre, motstandere, dommere, ja til alle som gjorde denne helgen til å bli historisk med NOR GULL! Vi gleder oss til neste års TIGERS!

Tilskuere: 80

Skulle vi reise oss etter stortapet for GREI, JA det var planen, og det skjedde til de grader!! Vi lå under med et mål etter 32sek, men det var en kanonkulle i krysset som ingen kunne forutse. Baklengsmålet gav oss tenning, og vi kjørte på. Vi leder 4-1 til pause, og er aggressive etter ball også i 2. periode og øker ledelsen til 10-2. 3. periode ble ikke av samme kaliber, da var nok lufta gått ut og vi seilet i land seieren, knall match:-)

Tilskuere: 85
Seriefinale! Say no mooore….. Vi taper 10-0, og Grei kan spasere til seriemesterskapstittelen. Hvor var vi? Ikke godt å si, men vi taper for et bedre lag, som virkelig ville vinne, og som fortjente seieren etter dagens oppvisning mot en tafatt norgjeng….. MEN vi skal sikre sølvplass, så pass dere, Holmlia og Tunet og Asker, når dere leser dette:-)

14:09 3-3 FET
15:29 4-3 Anine Gustavsen(Eline Dagestad)
18:11 5-3 Mari Hansen(Sara Janic)
23:56 NOR 2min
41:00 6:3 Mari Hansen(Sara Janic)
42:34 6:4 FET
44:27 7:4 Sara Janic

Tilskuere: 40

Ny hjermmekamp……..Fet står for tur. Kampen starter vinglete fra vår side, fokus er ikke på de rette tingene, men vi får justert oss inn litt. Vi er på gang igjen og etter 3-3 etter 1. periode, går vi til annen periode med 5-3. Vi slutter på 7-4 seier og er fornøyd med det. Men skal vi fortsette i toppen, må vi gjøre sakene våre enklere og mer nøye. BRA speaker i dag:-)

BYMIL - NOR 92 4-5 (0-2, 1-2, 3-1)
00:30 0-1 Celine Nilsen Ripel (-)
13:13 0-2 Tanja Løfshus (-)
22:12 0-3 Silje Johansen (-)
23:20 1-3 BYMIL
28:57 1-4 Celine Nilsen Ripel (-)
38:28 1-5 Celine Nilsen Ripel (Eline Dagestad)
41:26 2-5 BYMIL
42:41 3-5 BYMIL
43:35 4-5 BYMIL

Ny kamp etter Gothia! Vi var spente på vår første kamp etter Gothia Cup. Rett på sak, kjempebra i 40min, vi leder 5-1 og vinner 5-4. Hva skjedde, kan man spørre seg…….ikke godt å si. BYMIL hadde en farlig spiss, som vi lot gjøre som hun ville, og dermed ble det jevnere enn nødvendig. Vi er kjempefornøyd med seier og ser frem i mot neste kamp hjemme i Solberghallen.

NOR 92 - Asker 7-2 (0-0, 6-1, 1-2)
15:24 1-0 Silje Elise Johansen (Eline Dagestad)
16:17 2-0 Celine Nilsen Ripel (Silje Elise Johansen)
17:06 3-0 Mari Hegnes Hansen (-)
17:43 4-0 Sara Andrea Janic (Mariell Pettersen)
18:50 4-1 Asker
20:28 5-1 Celine Nilsen Ripel (-)
22:25 6-1 Sara Andrea Janic (Mari Hegnes Hansen)
31:15 7-1 Silje Elise Johansen (-)
32:16 7-2 Asker

Dommere: Magnus Sjøstrand og Markus Norbom Larsen
Tilskuere: 60

Asker tok turen til Solberghallen denne søndagen. Vi var klare for en hjemmekamp, en stund siden sist. Første omgang var dårlig. 2. omgang var MEGABRA, seks mål i 2. periode gav oss trygghet og selvtillit inn i 3. periode. Vi styrte hele 3. periode med mange sjanser og full kontroll på ball og motstander. Vi vinner til slutt 7-2 og er kjempefornøyd med seier på tampen av 2010:-)

Tilskuere: 30
Tidlig opp lørdagsmorgen, igjen….. 5kaldegrader, jeg kan snarveien i FET sentrum, men ingen motstanderlag 45min før kamp, men vipps, så dukker en FET spiller opp, åja, de har fremmøte 30min før kampstart, kjekt å vite….. Så er vi i gang! Varmer opp, men det ble det det dårlig tid til….. Vi presser litt i 1. omgang, men ligger under 1-0, og går til pause med 1-1. NÅ er vi varme, og går bra ut i 2. periode, men FET tar ledelsen 2-1, vi utligner, og FET tar ledelsen igjen, 3-2, men 2sek igjen, og vi suser ballen i nettet, 3-3 etter 2. pause. Nå er vi i steget, og har fått blod på tann, bokstavelig talt, med tanke på albuen som Mari fikk i ansiktet, det gikk bra, bare litt blodsmak så var det over:-) Vi kjemper, og det er noen tøffe tak på begge lag, vår forward kolliderer med FET keeper, og begge får en ufrivillig pause, men begge er heldigvis klare til spill, vi putter 3 knall mål og vinner 3-6 i Fethallen denne formiddagen. Vi reiser rett hjem, forbi laserkontrollen og rett til Eikerbygda:-)

Holmlia – NOR 92 1-4 (0-2, 0-1, 1-1)
12:04 0-1 Anine(Eline)
15:21 0-2 Sara Andrea(Caroline)
20:06 0-3 Anine(Celine)
43:36 1-3 Holmlia
43:57 1-4 Anine(Silje)

Tidlig opp lørdagsmorgen, 20kaldegrader, snarvisitt innom Oslo sentrum, blir møt av (falsk) brannalarm inni fjellhallen, bra start på en kampmorgen:-) Vel inni fjellhallen til Holmlia var det en tennt gjeng som var klar til kamp. Vi starter litt forsiktig, men føler dette er vår dag og kjemper fra start. Vi står bra på og tar ledelsen 2-0 etter 1. periode. Vi fortsetter med et lite overtak i 2. periode og øker til 3-0. Holmlia gir seg aldri, og forsøker å få overtak, men det klarer de ikke, selv om de lager et mål. Vi vinner fortjent 4-1, og reiser hjem med 2 poeng i lomma:-)

44:30 5-2 Julie Nymo(Tanja Løfshus)

Dette var en nøkkelkamp, med seier her ville vi tatt ledelse på tabellen med en kamp mindre spilt. Når vi kom frem til Apalløkkahallen, var det med grøss jeg så at det var parkett…….. Har man ikke spilt på parkett tidligere, er det ikke bare bare å få til spill og pasninger, det fikk vi erfare 1. omgang er greit gjennomført, Grei klarer å ta ledelsen, selv om spillet bølger frem og tilbake. Samme med 2. periode, men Grei får 2 kjappe goaler på oss. Begge lag kjemper hardt i dueller, men det vil seg ikke å bli venn med ballen, det hjelper liksom ikke heller at Grei er flinke til å støte oppi når vi skal legge an til skudd, vi bruker alt for lang tid til å gjøre siste trekk. I 3. periode forsøker vi et lite desperat forsøk med å korrigere i angrep, og får 2 fine goals av Julie, men for seint, Grei vinner (fortjent) kampen 5-2.
I tigerdomen ligger Grei tynt an, da er det revansje tid med friske og opplagte jenter:-)

NOR 92 - Tunet 4-3 (2-1, 1-0, 1-2)
01:35  1-0  Silje Elise Johansen (Camilla Andreassen)
05:02  2-0  Celine Nilsen Ripel (Julie Nymo)
13:07  2-1  Tunet
24:27  3-1  Silje Elise Johansen
32:40  3-2  Tunet
34:49  4-2  Sara Andrea Janic (Caroline Thorgersen)
44:49  4-3  Tunet

Endelig var kampen mot Tunet kommet!
Det er alltid morsomme og jevne kamper mot Tunet, denne gangen ble også nesten slik!
Vi starter bra med tidlig scoring, og øker til 2-0 før Tunet reduserer, 2-1 til pause. Hadde en god følelse når vi gikk av til pause. 2. periode starter litt trått, men vi klarer å øke til 3-1. God følelsen er noe mindre nå, Tunet biter seg litt fast, men klarer ikke å redusere. Begynner vi å bli slitne….!? Ny pause, og fortsatt i ledelsen med 3-1. Ca. 2. min og Tunet klarer å redusere til 3-2, men vi svarer på tiltale, og øker til 4-2 etter 5min. Jevn kamp i siste periode, kampen bølger frem og tilbake, og vipps så klarer Tunet med 11 sek. Igjen å redusere, men for seint. Vi vinner fortjent 4-3, og ser frem imot å slappe av videre denne søndagsettermiddagen…..

NOR 92 - Bygdø Monolitten 10-4 (2-2, 4-1, 4-1)
02.56  1-0  Sara Andrea Janic (Mari Hegnes Hansen)
10:56  1-1  Mai A.
11:53  1-2  Mai A.
14:08  2-2  Celine Nilsen Ripel (Anine Gustavsen)
16:10  3-2  Anine Gustavsen (Marthe Sophie Janic)
23:32  4-2  Silje Elise Johansen
26:41  5-2  Tanja Løfshus
29:35  5-3  Rebeca Fløysand (Venja R.)
29:52  6-3  Sara Andrea Janic (Tanja Løfshus)
30:22  7-3  Anine Gustavsen (Marthe Sophie Janic)
30:34  8-3  Silje Elise Johansen
35:14  9-3  Caroline Thorgersen (Tanja Løfshus)
40:27 10-3  Anine Gustavsen (Frida Frivoll)
43:27 10-4 Mai A. (Jenny S.)

Det var en spent gjeng som så frem i mot sesongåpningen for J13. Vi fikk en bra oppvarming, og fryktet ikke BYMIL på andre banehalvdel. Vi startet friskt og gikk opp i en 1-0 ledelse, men BYMIL utlignet, og BYMIL tar ledelsen, men vi utligner.
2. periode var ikke gammel da vi tar tilbake ledelsen til 3-2, deretter 4-2 og så 5-2, BYMIL fikk en redusering før vi avsluttet 2. periode med 6-3 ledelse. Var det bananer i pausen som fikk spillerne til å yte enda mer?
Bra innstilling i laget med våre lette blanding av årganger, noen eldre, noen yngre, og noen rutinerte, og noen med premierespill, fin fin blanding av innebandy jenter!
3. periode skulle ikke bli noen sovepute, 2 mål på 34sec sier vel sitt…. Bra innsatts ut hele kampen, og vi vinner komfortabelt 10-4 over BYMIL sine 8 spillere.
Takk til dere som heiet på oss fra tribunen, foreldre og damespillere gav oss en positiv puff fra sidelinja!