53.46 Mål 4-7 Jesper Gøransson (Alexander Jaksland) NOR 92
54.39 Mål 5-7 Tobias Nilsson (Mathias Knutsen) NOR 92
59.07 Mål 5-8 Henning Larsson (Tobias Wendelstig) TUNET
59.39 Mål 5-9 Tobias Wendelstig (Mattias Matsson) TUNET

1:a rekka: Christopher Jaksland, Tobias Nilsson-Alexander Jaksland, Mathias Knutsen, Jesper Gøransson.
2:a rekka: Niklas Karlsson, Tobias Hulterstrøm- Bjørn Erik Torgersen, Mads Normann, Tobias Johansson.
Avlastingsrekke: Tom Erik Kolek, Magnus Hammarstrøm - Simen Bendiksen, Kristian Becher, Thomas Lindgren.
På benken: Kjetil Hedenstad, Jonas Sandberg, Julian Agyemang, Sondre Røstgård.

Sjøkan om kampen:
Rond et gikk til Tunet. Men er absolut ikke knockat. Tunet var bedre en oss i kveld, men vi viste glimtvis at vi kan spille javnt med dem og den her kvartfinalen er langt ifra over.
I første perioden var vi tatt av stundens alvor. Vi opptredde veldig nervøst og fikk ikke til spillet i det hele tatt. Vi kom egentligen ingen steder og Tunet kunde ganske enkelt gå frem til 3-0. Det blev litt bedre mot sluttet av perioden og mål av Jeppe gjorde at vi "bare" var to mål etter infør andre perioden.

Der slapp vi løs ordentligt og det var som om nerverna var borte. Plutselig kom vi mer rett i vår press og vi fikk stundtals bra trykk mot Tunet. Samtidigt var fortsatt ikke fullt så nøye man må vare i passningsspillet. Men like vel gikk perioden klart til oss og her burte vi kanskje scort mer en TJ:s mål.

I den siste perioden går Tunet opp til 7-2 etter en svak start av oss. Føles tungt der og da, men en time out med ni minutter igjen får fart på laget. Plutselig rinner bollarna in bak Rønnmark i Tunet-målet og hastigt og lystigt står det 5-7. Da spiller vi riktigt bra og presser tilbake Tunet. Med høy press og et rakt kjappt angreppsspill skaper vi mange sjanser, men har ikke marginerna helt med oss.

Når vi ikke kommer nermere mister vi fokus litt siste minuttet og Tunet gjør to nye mål og vinner med klare siffrene 9-5.
Så klart er jeg skuffet over tapet, men føler at vi på nytt tok et skritt nermere Tunet. Vi har mye at gå på og må fremst høye vår laveste nivå. På vårt aller beste er vi gode nok, men glappet til når vi er litt dårligare er litt for stort.

Ny mulighet reden til søndag og da ska vi jobba en hardere en vi gjorde den her gangen. Vi veit at det blir tøfft, men det her har vi på lange veier gitt tapt. Vi tror fortsatt på det vi driver med og ska gjøre vad vi kan før at gi Tunet en match på søndag.