34.54 Mål 6-3 Fredrik Ullern (Mads Normann) NOR 92
36.43 Mål 6-4 Per Brandt (Alexander Jaksland) NOR 92
39.03 Mål 6-5 Michael Sandin (Alexander Jaksland) NOR 92

48.50 Mål 7-5 Jon Esben Skaug (Jonas Klefbeck) Sarpsborg
54.19 Mål 8-5 Benny Vestin (Ole Bodal) Sarpsborg
59.54 Utv. U2 Ryan Halldèn (spill med høy kølle) Sarpsborg

NOR 92's lag:
Keeper: Johnny Wallenius
1:a rekka: Per Brandt, Jonas Sandberg - Alexander Jaksland, Manne Strandberg, Michael Sandin.
2:a rekka: Fredrik Ullern, Simen Bendiksen (Tobias Hulterstrøm i to perioder)- Mathias Knutsen, Kristian Becher, Mads Normann.
Avlastare: Bjørn Erik Torgersen, Chris Jaksland, Julian Agyemang, Simen Fjerdingstad.
På benken: Kjetil Hedenstad, Sondre Røstgård.

Sjøkan om kampen:
Da var kamp en klar. Den gikk ikke slik vi ønsket, men nå handler egentlig allt om at legge denne kampen bak oss og fokusere imot lørdagskampen. Men først en kort oppsummering. Vi gjør en brukandes kamp, men det holder ikke til noen seier.
Vi starter kampen bra og er bra med i første perioden. I denne vinner vi skudden med 11-5 og det er bare at konstatere: Skal vi vinne slike kamper må vi sette våre sjanser. Vi må også undgå at slippe in alltfor billige mål. Så ble det ikke denne kampen. Vi skaper nok sjanser for at lede den første perioden, men i stedet er det Sarpsborg som har 3-2.
De går opp til 6-2 i andre perioden under en sekvens der det er ganske mye rot og hawaii-spill. Vi klarer at reise oss og gjør tre strake mål i sluttet av perioden og har 5-6 med oss in i den siste.
Der prøver vi at få trøkk på Sarpsborg og får også sjansen at spille power play. Da slipper vi imidlertid in mål og 7-5 der ødelegger kampen for vår del. Straks etterpå kommer også 8-5 og selv om vi får til et ganske bra trykk mot sluttet skaper vi alltfor lite sjanser og Sarpsborg vinner fortjent.

Jeg føler like vel det finnes den del positivt at ta med oss. Det handler nå bare om at fokuser på neste kamp. Vi trener fredag kveld og da ska vi gå igjennom den her kampen og siden kommer vi klare for en ny bra prestasjon på lørdag.