40.40 Mål 3-8 Michael Sandin (Manne Strandberg) NOR 92
45.00 Mål 4-8 Tobias Hulterstrøm (Alexander Jaksland) NOR 92

1:a rekka: Per Brandt, Jonas Sandberg - Alexander Jaksland, Manne Strandberg, Michael Sandin.
2:a rekka: Fredrik Ullern, Simen Bendiksen - Mathias Knutsen, Kristian Becher, Mads Normann.
Avlastare: Tobias Hulterstrøm, Bjørn Erik Torgersen, Chris Jaksland, Julian Agyemang, Simen Fjerdingstad.
På benken: Kjetil Hedenstad, Sondre Røstgård, Magnus Hammarstrøm, Eirik Holstad.

Sjøkan om kampen:
Ja, hva skal man si. Hade på forhånd veldig trua i dag og derfor var det en veldig tom følelse etter kampen. Men så her noen timer etterpå synes jeg likevel vi gjør en brukbar kamp. Men skal vi vinne de her kampene må allt klaffe. Vi må vare effektive og ikke bjuda på noe bakover. Og så må vi vare best i faste situasjoner, som undertall og overtall. Sånn var det ikke i dag.

Kampen var litt rar. Vi gjør en brukandes første perioden der vi skaper bra etablert angreppspill og får også til flere bra målsjanser. Men bare et mål på vårt spillovertak er for lite. Men som sagt føler vi at vi er bra inne i kampen samtidigt som vi har litt at gå på.
Den andre starter også helt ok, men så plutselig begynner målen at ramle in feil vei og Sarpsborg går frem til 5-1. Vi prøver enda at samle kraft og husker at vi var i samme situasjon på torsdagen og da gikk fra 2-6 til 5-6. Men håpet om at gjøre det samme den her gangen sprikker tidlig på grunn av utvisninger. Først tvinges vi spille 3 mot 5 i nesten to minutter og må siden fortsette 4 mot fem i tre minutter til da Simen Bendiksen får fem minutters utvisning. Den utvisningen er ikke mye at si om mer en at regeln her er veldig tøff. Vi straffes veldigt hart i denne utvisningen og med sine tre mål i power play stenger Sarpsborg kampen.
Resten av perioden preges av suttring og dårlig fokus fra begge lagen. Vi fokuserer alltfor mye på dommerne. Visst kan man alltid diskutere noe av beslutten de tok, men vi må like vel klare av at fokusere på det vi skal gjøre.
Infør siste perioden handler vårt snakk om at vise stolthet og ta med oss noe positivt in i neste kamp. Det synes jeg også at vi får. Vi går jo tidlig opp til 4-8 og selv om vi slipper in 4-9 så vinner vi siste perioden og viser at vi klarer av at høye oss. Vi tar med oss vårt spill fra første og siste perioden in i neste uke og konstaterer at vi nå gjort to helt ok kamper mot Sarpsborg, men marginerne har varit på dem sin side.
Og det fortjent, de har varit litt mer punsj og litt mer på en det vi varit. De leder helt fortjent med 2-0 i kamper, men tru ikke at vi gitt opp. Vi føler at vi har mer at gå på og skal gjøre akkurat allt vi kan før at få spille en til hjemmekamp i den her kvartsfinalserien.