40.28 Mål 6-5 Mattias Matsson (Tobias Wendelstig) TUNET
50.00 Mål 6-6 Tobias Johansson (Alexander Jaksland) NOR 92
50.27 Mål 7-6 Max Andersson (Mattias Matsson) TUNET
52.55 Mål 7-7 Niklas Karlsson (Alexander Jaksland) NOR 92
56.41 Mål 8-7 Patrik Gundersen (Jørgen Haaland) TUNET

1:a rekka: Niklas Karlsson, Tobias Hulterstrøm- Alexander Jaksland- Tobias Johansson, Jesper Gøransson.
2:a rekka: Tobias Nilsson, Chris Jaksland- Mathias Knutsen, Mads Normann, Simen Bendiksen.
På benken: Kjetil Hedenstad, Jonas Sandberg, Julian Agyemang, Kristian Becher, Thomas Lindgren.

Sjøkan om kampen:
Kan man vare fornøyd etter et tap. Nei, det kan man egentligen ikke. Så fornøyd er jeg ikke. Men derimot stolt. Jeg er stolt over at guttene mine står opp i 60 minutter og jobber knallhardt. Jeg er stolt over at vi klarer at presse Tunet helt in på streken. I kveld følte jeg at vi gjorde akkurat allt vi kunde. Vi gav allt, men dessverre var det ikke nok for en seier. Tunet var litt, litt bedre en oss og fikk dermed marginerna på sin side.

Men jeg er fornøyd over at vi i dag tok kampen på et helt annet måte en i fredags. Nå var nerverne helt klart borte og i første perioden var vi betydligt mer med sammenlignet med første perioden i fredags. Visst gikk Tunet frem til 2-0, men vi stod opp bra og følte at vi var med.

I andre perioden går Tunet frem til 5-2, men på nytt viser vi moral og reiser oss og får til to mål frem til 5-4. Da spiller vi bra innebandy og får ok trøkk mot Tunet. Perioden slutter litt kaosartet etter en fysisk oppgjørelse. Den synes jeg domarna løste på et meget bra måte. Kampstraff for Hultan og Tunetspilleren Jonas Goldstein og en tominutter for begge lag var slik det skulle. Bra løst av domarna i en vanskelig situasjon!

I tredje perioden får vi en drømmestart da vi i spill tre mot fire gjør 5-5. Dessverre slipper vi også in mål i samme spilleform. Men vi kommer tilbake på nytt bare for at slippe en ett meget billigt mål til 7-6. Men også det klarer vi at reise oss ifra og Niklas 7-7-mål vekker håp om en bombe fra vår side. Men med seks minutter igjen får Mathias en utvisning som i våre Nor-øyner føles veldig billig. Fikk etter kampen en førklaring av domarna og kjøper deres bedømning av situsjonen. Men der og da føltes den tung og billig.
Vi klarer visserligen, men når vi akkurat blivit fullt lag scorer Tunet 8-7.
Det målet blir alltfor tungt og etter det orker vi ikke reise oss.

Vi viser like vel at vi nermer oss Tunet for hver kamp og tar vi ytterligare skritt på onsdag har vi alle muligheter at fikse frem en fjerde kamp i Solberghallen på fredag. Visst er vi nede for telling nå, men vi er langt i fra slagna. Vi ska gjøre bra treninger frem til kampen og på onsdag ska vi virkelig vise vad uttrykket "blø for drakta" står for. Vi veit at utfordringen vi står infør er tøff, men tro ikke at vi gitt opp.