20212223242526
27282930

Asker- NOR 92 damer

Seier i premieren for damene!

Endelig var det klart for seriestart, og det var en heltent gjeng som reiste innover til Lørenhallen for å møte Asker. Jentene har gledet seg lenge til sesongens første kamp av betydning, og trenerne var også bestemt på å dra seieren i land og få en god start på sesongen.

Etter en litt nervøs start fra begge lag, var det tigrene fra Nor som tok initiativet. Marte Kristoffersen fikk æren av å sette inn dagens, og sesongens, første mål. Hun ble fint spilt fri av Anne Austad, og på bakerste stolpe gjorde Marte ingen feil! Før jubelen hadde lagt seg, tok Ann Helen Brenden saken i egne hender, og fra sin backplass fintet hun ut alt som heter motstandere og plasserte ballen kontant i mål! Dette var Ann Helens aller første scoring for Nor 92, og hun fikk, som seg hør og bør, ballen til odel og eie. I løpet av 20 sekunder hadde jentene scoret to ganger, og dette resultatet stod seg ut perioden. I den mellomste perioden er det Asker som scorer først, men det slås kontant tilbake og Martine Jarnes setter ballen i mål etter en pasning fra Janne Møller. Sistnevnte vil ikke være dårligere enn sin backkollega, og gjennomfører en flott enkeltmannsprestasjon og skuffer ballen bak Askers keeper. Dette er også perioden for de mange (og uforståelige) utvisninger, men til tross for kun tre spillere på banen rir jentene likevel stormen av. Asker reduserer en gang til, så ledelsen er 4-2 til pause. Siste periode forløper seg stort sett som de to foregående. Nor 92 øker sin ledelse til 5-2 ved at Martine Jarnes skyter i stanga, og Nina Halgrimsen er påpasselig frampå og setter returen i mål. Kampen ender med at Asker får et relativt heldig mål, og sluttresultatet blir derfor 5-3.

Alt i alt er dette en fortjent seier for jentene, hvor det er ingenting å si på verken innsats eller vinnervilje. Det er deilig å ha fått en bra start sesongen!

Spillere: Lise Samuelsen (m), Ann Helen Brenden, Christine Engerud, Martine Jarnes, Janne Møller (k), Marianne Amundsen, Silje Jørgensen, Elin Korsgård, Anne Austad, Marte Kristoffersen og Nina Halgrimsen.