59.55 Mål 8-4 Jørgen Becher
(Magnus Sjøstrand)
NOR 92

NOR 92: Bjørn-Erik Torgersen (K), Jørgen Becher, Tommy Christensen, Victor Ekestubbe, Erik Unhjem, Henrik V. Farmen, Terje Martinsen, Rikard Jakobsson, Magnus Sjøstrand, Lars Gommerud,  og Simen V. Farmen.

Einar om kampen: Tractor Boys i dommerdrakter, Paolo i stjerne humør og tett tak i Kringsjåhallen alt burde ligge til rette for en bra kamp. Det blir en tett og fair spilt kamp med bra tempo, Akerselva ruller mye ball og vi er gode i overgangsspillet. Vi stiller med godt og blandet i dag (Terje M blåste støv av kølla, Henrik debuterer på seniornivå, her skiller det 28 år). Første periode sliter vi litt i det offensive spillet, blir litt for stasjonære og er ikke venn med ballen. Defensivt er mye bedre men det er STRAFFBART å stille 4 mann i mur på frislag, og straffet ble vi. 0-1 etter første periode var litt unødvendig. I andre fortsetter vi med å slite offensivt, og vi gjør endring i laget etter 5 min, vi går over til 3 rekker og dette gir umiddelbart resultat 1-1. Akerselva skrur opp tempo i denne perioden og vi sliter litt mer defensivt og straffes med 3 baklengsmål  litt unødvendig og reduserer kun en gang selv. Det er kun 4-2 målet til Akerselva som kan aksepteres denne dagen, resten skyldes vårt forsvarsspill!!! I tredje periode er vi bedre enn Akerselva og det blir en underholdende periode, forskjellen er at Akerselva scorer på sine sjanser mens vi skyter Knut i mål god. Alt i lat en bra og underholdende kamp og vi bidrar til dette, Henrik kom godt fra debuten, i følge Rikard var Terje bra bevegelig og spillbar, Rikard selv passerer ofte midtstreken, Jørgen ivolvert i alle poengene våre. Best i dag var Victor (som jeg sa i telefon, kanskje riktig nivå wink )som styrer troppene bra og flere gode offensive spill. Takk til alle sammen