BMIL
58.39 Mål 8-2 Jesper Ask
(Anders Bjørnqvist)
BMIL

NOR 92: Bent "Sila" Nilssen, Bjørn Erik Torgersen, Fredrik Ullern, Håkon D. Nordlid (K), Markus N. Larsen, Erik Unhjem, Magnus Sjøstrand, Didrik Grøstad, Kristian Becher, Anders Fanuelsen (som løper) og Christian Kolderup (som back).

Einar om kampen: Bare så det er sagt vi tapte 8-2 og resultat messig var BMIL bedre enn oss, ser man litt bakenfor tallen og spillet må dette være en seier med bittersmak i munnen. Vi ønsket å få utsatt kampen, vi hadde kun 4 spillere + keeper på lørdag, men en fabelaktig kollektiv dugnadsinnsats gjør at vi stiller med 2 femmere (hvorav Nilssen i mål, histioriskt i seg selv og 2 keepere som utespillere), ALDRI i verden om BMIL skulle få w.o. Et lag med målsetting for å rykke opp bør vinne serien, ikke bli nummer 4-5. Bedre enn 4-5 plass var ikke vår motstander, selvom kapteinen mener de var kanongode cheeky. Som sagt vår målsetting var å ikke gi w.o, gutta hadde ingen press på seg utover å spille og ha det gøy. Motstanderen gjør som sist slår langt, løper og kriger uten å ha større plan i spillet, vi kommer tidlig bak, men etter en flott overgang er vi ajour etter 4,30. BMIL har flest skudd og får et par enkle mål mot slutten av perioden. 1-3 er greit. 2. periode blir litt anderledes, nå fører faktisk vi kampen, spillet sitter bedre og BMIL blir mye mer oppjaget. Vi reduserer en gang, og utnytter nok en gang ikke PP. Vi burde ha ledet etter 2. periode. 3. periode blir tung for oss, målmessig, BMIL scorer stort sett på alt og vi setter ikke våre sjanser, det gir oss noe i overkant stort tap mot et middelmådig lag. Hvordan oppsummerer vi, veldig fornøyd med innsatsen, litt slappe i avslutningene og som bent selv sa jeg skulle sagt i fra at jeg ikke orket 3. per, med Fanu i mål hadde vi vunnet kampen, men det var jo ikke innbyttere og jeg kunne ikke gi meg!! (nesten riktig gjenfortalt). Ovenfor alle andre lag var vi sportslige som stilt til kamp og ikke ga w.o. Dagens rekrutt.....Magnus som ung fremstormende unggutt som gjør mye riktig og bra eller Kolderup som yrkesaktiv aldrende keeper som tok backplassen med storm?