NOR 92
58.02 Mål 6-3 Håkon D. Nordlid
NOR 92

NOR 92: Martin Sand-Hanssen, Erik Unhjem, Eirik Holstad, Didrik Grøstad, Håkon D. Nordlid, Fredrik Bjurulf, Tommy Christensen, Magnus Sjøstrand, Simen Fjerdingstad (K) og Simen V. Farmen.

Håkon om kampen: Spilte med følgende rekker; Målvakt, Martin, 3 backer: Magnus, Simen F, Tommy, 1. rekke: Didrik, Eirik H og Erik U, 2. rekke: Fredrik B, Simen F og Håkon.
1. rekka slapp inn 1 og scora en, etter godt etablert spill, i første periode. Vi hadde godt spill og god kontroll defensivt. I 2. periode fant den ene backen ut hvor lett det var å spille mot oss. Han hadde et vannvittig steg og var rolig og god med ball. Slet mye med han, og tapte perioden 3-0. Vi hadde noen sjanser, med skudd i stanga/tverligger. I 3-perioden ble vi enige om at vårt press skulle settes fra venstre forward, for å hindre at den gode backen kunne løpe inn i midten. Det hjalp, og han gjorde ikke det mer. De får likevel 2 mål tidlig i perioden. Vi snakka mye om at man skal skyte og at noen må på kassa. Det fungerte på slutten, og vi fikk 2 fine mål på denne måten. Skudd fra distanse, retur fra keeper, og vi er først på ballen og pirker den inn.
Imponert over backene, spesielt Magnus, som jeg ikke har sett tidligere. De turte å ta noen steg opp i banen med ball og utfordre, før de sendte pasningen. Det var digg å se. Ellers snakka vi om at vi skulle spille gjennom senteren på midten når vi vant ball bak mål, men det klarte vi bare 2 ganger. Da ble det farlig begge gangene, så det er utrolig effektivt. Det er noe vi må drille gutta mer på. Generelt sliter vi litt med å spille gode pasninger og med mottak, noe som gjør at vi alltid er litt på etterskudd. Mulig parketten har litt å si her, men det bunner nok ut i teknikk for de fleste. For å bli bedre må man spille hardere pasninger og klare å ta dem i mot uten å bruke for mye tid.

Alle spillerne jobber bra, ingen blir sinte verken på dommere, medspillere eller motspillere. Alt i alt en morsom kamp.