59.12 TO   Time Out
-
NOR 92

NOR 92: Rikard Jakobsson, Eirik Holstad, Didrik Grøstad, Simen Fjerdingstad, Lars Gommerud, Kristian Becher (K), Christian Kolderup, Eirik Oseth, Ola Eidsmoen, Erik Unhjem og Simen V. Farmen.

Einar om kampen: Alltid hyggelig å møte Asker, det er en klubb det jobbes bra i for tiden og legger ned mye arbeid på og utenfor banen. Forrige kamp ble tøffere enn forventet, og nok en gang byr Asker på bra motstand, vi får ingenting gratis. Vi får en årlig start med 0-1 i første angrep mot og bruker lang tid på å få spillet til å sitte, perioden er forholdsvis jevn og det er en intens og bra kamp. På slutten setter vi 2 flotte mål og får en velfortjent ledelse til pause. Andre periode er vi mer dominante i spillet og produserer betydelig flere avslutninger/sjanser enn Asker, og 1-1 i periode pausen lyver veldig. Vi er uheldige og gir et Asker et enkelt mål og scorer selv på en flott overgang. Siste periode blir også jevn, Asker slipper opp et litt og går for seier, og pr0duserer flere avslutninger enn oss. Vi tor vi sikrer kampen med å øke til 4-2 innenfor siste 10 min, men har ikke før tapt tekken, før Asker scorer! Litt slappt, eller som Becher sa, vi bytter alltid på mål. Under minuttet etter er vi ajour, og nå sliter vi litt med aggresiviteten til Asker. Dagens korteste bytte kommer etter 55.51 vi har fått frislag og unggutta kommer inn, 3 sek etter at Ola har sendt ballen til "Reka" sitter den i nota, enkelt. vakkert, match vinnende og vi bytter alltid etter mål smiley. Kampen ender med et par time-out, Asker uten keeper og gutta overprøvde mitt forslag med å ta Kolderup ut i siste time-out. Dagens "ostbåg" er litt vanskelig, mange som jobber godt og bra, men Rikard som tilpasser seg mer og mer, i dag passerte han også midten flere ganger og et gjær stort hopp i poengligaen får dagens "ostbåg".