55.53 Mål 9-3 Didrik Grøstad
NOR 92
56.49 Mål 10-3 Magnus Sjøstrand NOR 92

NOR 92: Anders Fanuelsen, Harald A. Engerud, Erik Unhjem, Eirik Holstad, Didrik Grøstad, Fredrik Bjurulf, Magnus Sjøstrand, Simen Bendiksen, Sondre K. Røstgård (K), Jonas B. Sandberg og Simen V. Farmen.

Einar om kampen: Er stolt av hva vi holder på med om dagen, både herre og rekrutt laget stiller med unge lag som er toppet med rutine. I denne kampen er snittet 18,2 år og for å være helt ærlig, vi rundspiller BMIL i denne kampen. De gangene BMIL har ball og prøver på spill er når vi slapper av og ikke har fullt fokus, og i denne kampen var ikke det ofte. Er misfornøyd med starten av kampen, 0-1 ut av ingenting er ikke bra. Deretter ser vi oss ikke tilbake, og ALLE jobber veldig bra gjennom kampen. Anders i mål snakker og styrer bak, "rutinerte" gutter som Simen B, Sondre og Jonas tar ansvar og i tillegg koser seg gjør at alle de yngre slipper seg løs og bobler av selvtillit. Herlig! Før kampen er jeg klar på en ting, alle som spiller i dag behersker det grunnleggende, gå derfor ut og bruk ferdighetene og ha det gøy, taktiskt legger vi høyt press. Gjennom hele kampen viser vi bra tempo og bevegelse, enkelt pasningspill og vi tørr skyte, dette er innebandy. I pausen før 2. periode er det samme beskjed, samt at vi vil få bedre plass, motstanderen er allerede på vei ut av formasjoner. 2. periode blir mye balltrilling og lite konstruktivt foran mål. På tavle før siste periode stod det enkelt og greit KICK SOME ASS, og det gjorde vi tilgangs, i snitt nesten et skudd pr minutt på mål er bra. Vel gjennomført, takk til alle. Dagens NOR gutt får bli Victor som med gettoblaster og vrikkende hofter stod for pause underholdningen.