Nannestad
59.10 Mål 4-4 Simen Fjerdingstad
NOR 92

NOR 92: Martin Sand-Hanssen, Erik Unhjem, Eirik Holstad, Didrik Grøstad, Lars Gommerud, Fredrik Ullern (K), Eirik Oseth, Steffen Løvlund, Simen Fjerdingstad, Jonas B. Sandberg og Simen V. Farmen.

Sjøkan om kampen: Premieren mot Nannestad blev en ganske temposvak kamp, til slutt endte den 4-4. Første perioden bar preg av slurvete passningsspill fra begge lagen og et veldig lavt tempo. Vi prøvte til tider at trille ball, men var veldig ufarlige og skapte ikke speciellt mange klare målsjanser.
Andre perioden fortsetter på samme måte, spillet bølger frem og tilbake og i den her perioden klarer vi at skape litt mer målsjanser, men vi får ikke in ballen i mål. Jeg synes det er vi som kontrollerer det meste av spillet, men Nannestad er farlige og når vi roter til det i egen sone noen ganger blir vi hardt straffet og Nannestad kan score fire strake mål. Vi får til en redusering før pausen, og Nannestad leder 4-1 etter to perioder.
Vi føler like vel ikke at kampen er over og vi går in til den tredje perioden med forhåpninger om at kunne snu kampen. Vi presser på rejelt i hele tredje perioden, men sliter med at sette dit ballen, vi skaper mange klare sjanser og får til slutt utdeling, men det er først med 40 sekunder igjen som vi kommer i kapp Nannestad da Simen Fjerdingstad trykker in 4-4-målet.
Det er så klart positivt at vi kan komme tilbake fra 0-4, men sett til antalet sjanser mener jeg at vi burte ha vunnet den her kampen.