Gothia Cup 2015

NOR 92 G16-1, Team Kingen (Coacher Caj og Jarle): Kristian S. Akash, Henrik D, Tommy, Anders, Jørgen, Oliver K, Sindre G, Mathias A, Henrik G, Bård William.

Kampfakta

FBC Engelholm - NOR 92 G16-1  6-2 (1-0, 5-2)
Målscorere: Oliver K (1), Bård William (1)
Assist: Tommy (1), Henrik G (1)

NOR 92 G16-1 - Jönköpings IK  0-4 (0-3, 0-1)
Målscorere:
Assist:

NOR 92 G16-1 - Tranemo IBK  1-1 (0-1, 1-0)
Målscorere: Bård William (1)
Assist: Jørgen (1)

NOR 92 G16-2 - NOR 92 G16-1  1-6 (0-5, 1-1) (1/16 dels finale B-sluttspill)
Målscorere: Henrik G (3), Jørgen (1), Akash (1), Anders (1)
Assist: Oliver (2), Mathias A (1), Jørgen (1), Bård William (1), Henrik G (1)

FBC Kladno - NOR 92 G16-1  3-2 (2-1, 1-1) (1/8 dels finale B-sluttspill)
Målscorere: Mathias A (1), Anders (1)
Assist: Jørgen (1), Oliver (1)

NOR 92 G16-2, Team Vidar (Coacher Vidar og Eystein): Lars Andrè, Mathias D. Kristoffer V, Oliver L, Kevin, Jonas, Simen S, Nico, Fredrik L, Sander, Tobias

Kampfakta

NOR 92 G16-2 - IBK Vöikers  0-5 (0-2, 0-3)
Målscorere:
Assist:

Malmhaug KFUM - NOR 92 G16-2  9-1 (4-1, 5-0)
Målscorere: Oliver L (1)
Assist: Kevin (1)

NOR 92 G16-2 - Sokol Brno  9-0 (0-5, 0-4)
Målscorere:
Assist:

NOR 92 G16-2 - NOR 92 G16-1  1-6 (0-5, 1-1) (1/16 dels finale B-sluttspill)
Målscorere: Simen S (1)
Assist: Mathias D (1)

Gothia Cup 2014

Gothia Cup 2012

Så var det endelig torsdag og avreise til Gothia Cup! Dette var noe gutta gledet seg til i lang tid. Denne gangen var det fint vær når vi dro i motsetning til i fjor. Vel fremme så dro vi på skolen for å ordne det praktiske med senger osv og spise lunsj. Deretter var det en kjapp tur innom Klubbhuset før vi dro på ”rød linje” buss til Lundbystrand. Der skulle vi spille 3 av 4 kamper.

Det skulle vise seg fort at vi ble par nr for små mot svenskene. Mot Färjestaden ble vi for passive når vi mistet ballen og de kontret oss i senk. og de skjøt mye. I tillegg var de bedre teknisk og holdt et høyere tempo. I de neste kampene spilte vi med lavt press og til tider klarte vi oppgavene bra. Innsatsen var veldig bra og men vi slapp mange mål inn foran vår egen keeper. Svenskene er flinke til å fylle på med spillere etter skudd. De scoret mange mål i disse situasjonene. Også er vi for dårlig foran mostanderens mål. Vi skyter for dårlig. Skuddstatiskken sier sitt.
Her noen korte rader om G12 sine kamper (Fredrik, Truls, Kristoffer, Nikolai, Odin, Jimmy, Emil, Haakon, Christian, Tor, Mathias og Sverre):

26.30 0-10

Färjestaden er det beste laget vi noensinne har møtt. Muligens tapet hadde vært mindre med lavt press, men nå bestemte vi oss for å spille med høyt press, slik vi gjør i vår egen serie. Backene til Färjestaden var meget dyktige med ballen og kom seg ofte forbi våre forwarder. Dermed kom de i overtall som de utnyttet. Vi ble straffet veldig på personlig feil som vi ikke blir i Norge. Dette er noe vi MÅ gjøre noe med når vi kommer tilbake i Solberghallen. Innsatsen i kampen var veldig bra. Men det holdt ikke mot disse svenskene.

29.13 7-0

Lørdagens første kamp var mot Sødradal 1. Dette var et godt lag. Vi møtte disse også i fjor. Denne kampen lå vi med lavt press og det fungerte til tider meget bra. Vi prøvde å stenge for oppstill langs vant og i midten. Ved pause ledet de 3-0 men synes at vi burde ha scoret par mål selv. 2 omgang startet som den første. spillet bølget frem og tilbake. Begge lag produserte sjanser. Fredrik stod meget godt i mål denne kampen. På slutten slapp vi inn noe billiige mål foran vårt eget slott.  Sluttresultatet ble 7-0. Vi burdre minst ha scoret 3 ganger. Vi er ikke dyktige nok foran målet til motstanderen og vi slipper inn "billige" mål. Da vinner vi ikke innebandykamper. Hyggelig var at treneren etter kampslutt sa til Fredrik at han spilte en meget god kamp i mål. Morsomt å få skryt fra svensker!.

skuddstatistikk: 10-8

BB: Fredrik. I tillegg får han skryt treneren til Sødradal.

27.44 1-6
Siste kamp i grunnspillet var mot Partille. Uansett resultat blir vi sist i pulja. Men vi gikk på banen for å vinne og det startet jo riktig bra. Etter 6 min scoret vi vårt første mål i årets Gothia og Nikolai fikk æren av å scoret dette. Vi spilte meget godt i denne perioden og sjokkerte nok svenskene. Vi hadde sjanser nok til å score flere mål. Det stod 1-0 til NOR 92 etter de første 15 min. Guttene jublet når dommeren blåste for pause. Men vi er jo ikke ferdig ennå.... Vet ikke hva som skjedde i pausen, men etter 1 min så hadde svenskene snudd kampen til 1-2. Vi må for all del ikke senke ned tempoet. Vi må være konsentrerte både på benken og på banen. Vi mistet nok noe av spillehumøret etter denne sjokkåpningen. Tilslutt vant Partille 6-1.

39.38 1-10
Så var det dags for vår første kamp i B-sluttspillet. Vi skulle møte Husqarna. Vi skulle som vi har i de siste kampene, ligge med lavt press på ca midtstreken. Spillet var jevnt de første minuttene og begge lag hadde sjanser til å ta ledelsen. Etter 6 min scoret svenskene etter en retur foran Fredrik. Bare minuttet etterpå utlignet vi etter et flott spill som startet med spill fra back til Sverre som serverte Haakon en nydelig pasning. Han gjorde ingen feil alene med keeper og full jubel fra benken og den norske heiagjengen. Men gleden var kortvarig. på 20 sek scoret de to ganger. I tillegg var vi en mann mer på banen. Er det mulig? Slippe inn 2 mål i powerplay. Ved pause stod det 1-4. Vi blir gang på gang straffet på personlige feil. i 2.omgang styrte svenskene kampen og kontrollerte dette og vi truet aldri dem i denne perioden. De utnytte våre feil og vant konfortabel 1-10. I første omgang var det jevnere men man må være konsentrerte hele tiden.

Skuddstatistikk: 9-16

BB: Fredrik.

Synes mange av guttene gjorde en bra innsats. Vi vet godt hva som må til for å hevde oss i Gothia Vil bare takke alle guttene, foreldre og søsken samt Ingar og Stuart for noen flotte dager i Gøteborg. Hold av 3-6 januar 2013. Påmeldingen starter allerede i mars 2012!

Bildegalleri fra Gothia Cup - G99

G11 - Gothia Cup 2011

Kampoppsett og resultater fra Gothia Cup finner du her!

Så var det endelig torsdag og avreise til Gothia Cup! Dette var noe gutta gledde seg til, men de hadde ikke en anelse hva som ventet. Vel fremme så gikk det i et. Det begynt med litt kaos da sengene ikke hadde kommet til G11, G13 og J13. Men vi gikk til informasjonen og forklarte problemene. Vi fikk våre Gotgia Card og spiste vårt første måltid. Selvom om vi bodde på et lite klasserom hadde guttene kjempeartig og hadde mye tid sammen.Mellom kampene fikk de virkelig oppleve Gothia Cup og ikke minst Gothia Valhalla Center, turneringens hjerte. Guttenevar spente på hvordan G11 nivået var i sverige. Det viste seg fort at vi ble avslørt på teknikk og litt på basis ferdigheter. Men innsatsen hos guttene var vedlig bra gjennom hele turneringen selvom det ble noen stygge tap. Vi er her for å lære, og vet hva som venter oss hjemme, hva vi BØR trene på. Alle vi lagledere skal ta en evaulering etter hjemkomst hva som var bra og hva som evt må forbedres.

Her noen korte rader om G11 sine kamper (Fredrik, Gard, Truls, Kristoffer, Nikolai, Odin, Jimmy, Emil, Haakon, Christian, Tor, Mathias, Andy):

19.38 1-10
Mange spente gutter klare for sin debut i Gothia cup. Man ble tatt overrasket hvor høyt temp det var i kampen. I tillegg var dette Gøteborg laget veldig godt. Pasningsspillet og bevegelse med og uten ball vat imponerende. I tillegg var skuddferdighetene "superb": Det tok nøyktig 2 min før de scoret etter kontring. Etter 5 min økte de ledelsen til 2-0 etter at vi gav fra oss ballen midt i banen. Dette skulle vise seg at slike feil ble det mange mål av i den kampen og de resterende. Vi blir blir presset til å gjøre feil. Men allikevel holder vi bra følge med de i en omgang. Pauseresultatet var 0-4 og skuddstatistikk var 3-9. Andre omgang starter som i første. Vi gir bort ballen mens vi er på vei i angrep. Vi kontrer oss i senk og viser høy klasse på avslutninger. Vi mister hodet litt i 2.omgang når vi slipper inn noen enkle mål. Tilsutt vinner Lindås 1-10. Vi har en jobb å gjøre når vi kommer hjem på det tekniske. Men innsatsen var veldig bra. Skuddstatistikk 7-15.

29.55 0-9
Gøteborgs beste lag stod på andre banehalvdel. Her gikk det unna gitt. Nok en gang et tidlig mål i mot oss, men vi stod opp bra og lot de ikke komme til så mange sjanser. Det stod 3-0 til pause og skuddstatistikken var 3-4. Zenith var flinke til å jobbe samlet hjemover i forsvar og forwardene våres hadde tøffe dueller med backene. Vi fikk ikke mye tid. Det var den store forskjellen. Man fikk ikke så god tid med ballen. Svenskene fortsatte tempoet sitt i andre omgang, vi holdt følge med tempoet men vi slurvet veldig med pasningene og de havnet ofte i farlig sone. Vi fikk mange mål i mot pga dette. Tilslutt ble det et stygt tap med 0-9 og skuddstatistikk 7-13.

BB: Haakon Løvdokken

IK Søndredal 2-NOR 92 12-1 (1-2)

09.24 1-0
12.07 1-1(Nikolai,Haakon)
14.21 2-1
15.28 3-1(straffe og 2min på Kristoffer Vanebo)
28.16 12-1
Siste kamp fredag var mot IK Søndradal 2. Var spent på hvordan dette skulle gå siden kampen gikk kl.21.20 kombinert med lite søvn. Men guttene viste stor vilje. Dert var en jevnspilt kamp i 1.omgang. Det tok 9 min før svenskene scoret på et fint langskudd, utagbart for vår keepeer. Det tok 3 min før vi utlignet etter et godt skudd av Nikolai, assistert av Haakon. Like før pause tok Søndradal ledelsen tilbake. Pauseresulatet 2-1 og skuddstatistikk 4-2. Men hva skjedde i 2.omgang? det tok 28 sekunder før de fikk straffe og atpåtil fikk vi 2min utvisning på Kristoffer. Straffen ble satt sikkert i mål. Dette skulle bli 5 skrekkelige minutter. Når det hadde godt 5 1/2 min så hadde svenskene scoret 6 mål. Det var igjen 9 min! Vi kollapset totalt, guttene hang med hodet og ingenting stemte. Svenskene straffet oss gang på gang etter slurv i vårt pasningsspill. De kontret oss i senk. Når dommeren blåste avkampen stod det på måltavla 12-1. Skuddstatistikk 14-6. Denne kampen må vi glemme fortest mulig. Vi må ta med det positive. Vi hang med i en omgang.

BB: Mathias Doull

Surte-NOR 92 1-2 (1-1)

01.58 1-0
08.18 1-1(Nikolai)
22.15 1-2(Haakon)
Så var det dags for første kamp i 2 gruppespillet. Laget på motsatt side var Surte BK. De hadde også tapt alle sine kamper i første gruppespill. Guttene var tente foran denne kampen. Guttene gikk ut i hundre. Presset svenskene langt tilbake på banen,  det var vi som styrte kampen. Men mot spillets gang scoret Surte på sin første sjanse etter 2 min. Men gutta viste styrke. De gav ikke opp. Mange fine angrep kombinert med fint pasningsspill. Etter 8 min fikk vi lønn for strevet. Nikolai gikk over hele banen og klinte ballen hardt opp i nettaket. Det ble ikke flere mål i 1.omgang. Skuddstatistikk 5-12. Det viser at guttene skjøt mye men at keeperen til Surte stod veldig bra. Et meget godt keeper talent. Andre omgangen ble en thriller, kampen ble meget jevnt og Surte haded bl.a 2 skudd i stolpen1. Men etter 7 min scoret Haakon etter en 360 nede i vant. Skuddet føk opp i motsatt kryss med sin nye "Sniper Curv". Full jubel på benken. Alle lagkamerater jublet av glede. Også foreldene jublet høyt. Det ble noen nervepirrende minutter på sidelinjen men det ble ikke noen flere mål og vi kunne juble for G99 sin første seier i Gothia cup. Guttene viste gledestårer mens noen svensker kastet kølla i veggen.

BB: Hele laget! Kjempeinnsats av hele laget og alle foreldre som hadde møtt opp. Deilig med seier.

25.12 2-7
Vi ble enige før kamp at vi skulle fortsette med samme intensistet som mot Surte. Etter 2 min scoret Lugi etter at vi gav bort ballen i farlig sone(hørt den før). Lugi fikk et korrekt idømt straffe etter at vår spiller hadde stått i målgården. Vi byttet keeper. Fredrik hadde lyst til å stå i mål. Hva skjeddde? Fredrik reddet denne straffen. Men bare noen sekunder seinere økte de ledelsen. Men et nytt håp kom etter 8 min. Da scoret målmaskinen Nikolai. Assistert av Haakon. Men bare 20 sekunder seinere økte Lugi ledelsen til 1-3. Nok en gang slurv med avlevering. Vi blir straffet hardt på dette i sverige. Nikolai scoret nok engang etter 11 min spill. driblet seg gjennom forsvaret og satte ballen kontant i mål. Lugi scoret en gang til før pause. Skuddstatistikk 2-5. Virket ikke som vi var konsentrert i 2.omgang startet. Allerede etetr 11 sekunder scoret de.  Det ble etterhvert ganske jevnspilt omgang men kampen var i realiteten over. Lugi scoret ytterligere 2 ganger før dommeren blåste av kampen. Skuddstatikk 4-7

29.54 16-0
Da var vi kommet til søndag og avslutningsdagen. Kampen mot Zenith 2 skulle vise seg å bli den siste siden tsjekkerne trakk laget. Vi virket ikke på hugget i denne kampen. Muligens vi var slitne, 6 kamper på 3 dager tærer på kreftene. Det laget vi møtte var et meget godt lag og leder sin avdeling i Gøteborg suverent. Det skulel gå 6 min før de scoret den første. Ytterligere 3 mål skulle de score før pausesignalene lød. Skuddstatistikk 5-2. Det var ikke noe tæl i gutta i denne kampen. Når det var godt 6 min ut i andre omgang var resultatet 11-0! Og svenskene stoppet ikke før det stod 16-0. Denne kampen skal glemmes fortest mulig. Det var mange trøtte og slitne kropper til denne kampen. Jeg tror at disse guttene har lært mye av disse kampene. Vi vet hva som må til for å holde følge med disse lagene.

NOR 92 2 – Sporting Club Spartak 0-0(tsjekkerne møtte ikke opp)

Vi bare takke alle guttene, foreldre og søsken samt Terje, Stuart, Erik og Einar for noen flotte dager i Gøteborg. Da er det bare å krysse av i kalenderen 5-8 januar 2012. Here we come!