Kampreferater sesongen 2013/2014 - G15 Elite

VS.
GIF Fighters - NOR 92 G15E  2-15 (0-3, 0-6, 2-5)

Dato: 15.03.2014
Lihallen
Tilskuere: ca. 40
Laget: Sindre R, Tommy, Akash, Anders, Henrik D, Bård William, Jørgen, Oliver, Sindre G, Kevin
Målscorere: Bård William (6), Jørgen (2), Oliver (2), Kevin (1), Anders (1), Akash (1), Sindre G (1), Selvmål (1)
Assist (Mini-Kingen): Akash (3), Bård William (2), Oliver (2), Kevin (2), Anders (1), 

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer
Siste serie kamp i G15 Elite, var litt usikker på instillingen hos gutta til denne kampen da vi allerede vunnet serien. Jeg valgte tidlig og ta et beslutt med å reise med få. Det hadde vart mye rotasjon i det siste og det hadde gått ut over første femmer. Denne gang var det ment mye spilletid og lov å leke seg litt.

1. per.
Vi starter som vanlig bra og blir førende, tar en stund innen vi setter byttene da vi rullerer på kun 5 gutter fremover denne dag. Etter hvert begynner vi skape de fete sjansene og da kommer målen. Bård setter 1-0 på en snabb kontring etter 5 min. Det var startskuddet for øvrige, skuldrene senkes og vi begynner å virkelig spille ut. Det gir resultat. På frislag setter vi 2-0 der Jørgen og Akash gjør en luring. Bård er het i dag og banker in 3-0 på en ny kontring, Kevin passer Bård som setter ballen kontant. Dette blir pause resultat…

2. per.
Veldig rolig i garderoben, merker at gutta er på spillehumør, maner til litt mer avslutt, ta sjansen og omsette ball innehav i mål…. Vi går ut og fullstendig kjør over GIF, periode slutter 6-0 til oss og skudda viser 16-2!! Ballen gikk fort hele tiden og vi skapet fete sjanser på samme bevegelse. Dette var første gangen vi kom in på mål mot Gif i år, vi fikk dratt bekkene især og da kommer vi nær. Fantastisk periode der fremfor alt Bård er sjefen med 3 scoringer og 1 ass…. Vi går i garderobe med stillingen 9-0!!

3. per.
God stemning i garderoben og gutta ville ha mer… Perioden begynner med en i baken da GIF bryter oss, den var helt grei. Men dette er dagen og Akash svarer med et langskudd som går in grunnet trafikk fremfor mål. Bra! Sindre G slår in 11-1 på et innøvd trekk. Sen følger 10 min uten drama før at siste fem avsluttes med 1 scoring til GIF og 3 til oss. Vi summerer da 15-2 til oss!!
 
Det finnes forklaringer til dette resultatet, men at vi skulle få denne uttellingen på de valg vi gjorde var mer en vi drømt om. Vi ser at noe fungerte meget bra, uansett så tenker jeg GIF er sykt revansje sugne neste gang vi møtes, så vi må ikke bli høye på pæra av den grunn. Nye kamper gir alltid nye forutsetninger….



Bård, kommentar overflødig…


Jørgen, hadde det vart hokky hadde du hatt 8 ass, mye startet med deg i dag


Kevin, tar sjansen, scorer og assar. BRA!

Skudd: 36-11 til oss

Caj "Kingen" Holm
 

VS.
Grei - NOR 92 G15E  1-9 (1-1, 0-2, 0-6)

Dato: 09.03.2014
Apalløkkahallen
Tilskuere: 115
Laget: Lars Andre, Sindre R, Tommy, Akash, Anders, Henrik D, Simen T, Bård William, Jørgen, Oliver, Henrik G, Sindre G, Simen S, Kevin, Mathias, Tobias
Målscorere: Jørgen (3), Oliver (2), Sindre G (1), Henrik G (1), Kevin (1), Selvmål (1)
Assist (Mini-Kingen): Bård William (3), Mathias (1), Henrik G (1), Jørgen (1)

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer
Ny tur til oslo, fantastisk nok denne gang-en ny hall for gutta. Kingen er lommekjent i område og husket en snarvei :) Hadde med mye folk som gjorde at flest mulig skulle få prøve seg denne kamp

1. per.
Velger og benke første femmer og sette liten til 2:e og 3:e. Vi begynner småpent og ruller greit, halv veis ut i perioden setter Kevin 1-0 etter fin passning av Mathias.Grei kommer tilbake og kvitterer i slutten av perioden. Vi skaper lite fremat, det meste blåses over eller ved siden av målet. Mye av passnings spelet bær preg av slur og tempoet blir lavt….

2. per.
Inn med 1: femmer og fortette med den 3:e som tog sjansen denne dag. Jørgen banker i 2-1 i et bra Powerplay, sen følger Oliver opp med 3-1 som blir pause resultat. Ok periode men langt fra normal standard, vi vinner skudda med 16-2 og det sier vell noe..

3. per.
3:femmer får hvile etter en bra match, in med 2:e femmer sammen med vår 1:a. Nå skall tempoet opp. Litt bedring på det meste, men litt for mye slurv i avslutten gjør at Grei fortsatt henger med bra. Etter 7 minutter slipper det og vi gjør 4-1 og 5-1 innen samme minutt. Sen følger ytterliggere 4 scoringer som gjør at vi vinner periode med 6-0 og kampen med små pene 9-1. Det er sesongs beste mot Grei så det får vi vare fornøyde med.

Grei på sin side er en gjeng som er sterke fysisk, godt trent og løper mye. De setter til nærkampene og har i tillegg bra teknikk, så de påminner litt om Tunet der. Syns det står respekt av de meldte seg på i Eliteklassen i G15 og fullfører, det fortjener de skryt for.

Dette kommer de høste godt av kommende sesonger…

Når det gjelder oss så lever vi en bra siste periode, da trøkker vi til og får litt tempo i spillet vårt, så det tar vi med oss…



Kevin- noe har skjedd, det er moro og se Kevin spille innebandy


Jørgen leverer uansett mostand. Gjør jobben sin han!!


Oliver, mye bra i hver situasjon…

Skudd: 38-13 til oss

Caj "Kingen" Holm
 

VS.
NOR 92 G15E - Tunet  12-4 (5-1, 2-1, 5-2)

Dato: 07.03.2014
Solberghallen
Tilskuere: 115
Laget: Sindre R, Lars Andre, Tommy, Akash, Anders, Henrik D, Simen T, Bård William, Jørgen, Oliver, Henrik G, Sindre G, Simen S, Kevin, Mathias
Målscorere: Jørgen (2), Oliver (2), Sindre G (2), Henrik G (1), Tommy (1), Anders (1), Mathias (1), Bård William (1), Kevin (1)
Assist (Mini-Kingen): Bård William (2), Jørgen (2), Simen S (1), Kevin (1), Oliver (1)

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer
Endelig kamp igjen, siste kamp i G15 Elite var så langt tilbake som 24 januar da vi møtte Grei. Forutsetningene var klare, ved vinst var vi serie mestere for 4:e år på rad!! Mye folk hadde møtt opp, nytt lys anlegg skulle testes, det var innbydelse til IB party :)

Vi hadde faktisk 2 strake tap i Solberghallen mot Tunet så vi ventet tøff motstand.

1. per.
Vi var klare etter en fin samling og bra oppvarming, gutta var skikkelig tent. Vi får det første målet etter snaue 5 minutter da Jørgen setter 1-0. men Tunet svarer i byttet etterpå og like langt. Men nå slipper litt av spenningen og vi begynner å kjøre på. Ballen går fort og vi trøkker Tunet skikkelig bakpå. Henrik G slår in 2-1 etter et langt angrep. Sen går det fort. Oliver gjør 3-1, deretter følger en magisk minutt der Sindre setter 4-1 og Bård i byttet etterpå 5-1. Vi går til pause med ledning 5-1. En glimrende periode fra oss og slik går det når en er med fra start.
 
2. per.
Historisk sett så er vi svake i andre periode, denne dag skulle vise seg å ikke vare et unntak. Unøyaktige i en spillevending fremat og Tunet vender hurtig på oss og setter 2-5.sen følger 10 min. der Tunet er mer frempå, vi nøler litt mer samt spiller med litt flere, rytmen blir borte. Men så skjerper vi oss og første femmers snurrer opp Tunet og serverer Tommy på en fin løpning, Tommy avslutter kontant og 6-2. Pen scoring!! Perioden avsluttes med en turbo kontring der Kevin serverer Mathias som setter 7-2!. Vi vinner periode med 2-1 og leder totalt 7-2 foran siste perioden.

3. per.
Snakket går litt i at avslutte med stil og skru opp tempo noe mer, noen små bytter, Simen T in på bekk i Elite, spennende, det skulle vise seg gå helt fint det :) Eventuell spenning blev ødelagt direkte når Sindre slår in 8-2, Oliver viser sen hvordan man setter press på en bekk og setter 9-2. Kampen er ferdig for lengst og vi tures om at score resterende del av perioden og kampen slutter med 12-4!

Vi vinner denne kampen i første perioden, det bærer periode 2 og 3 preg av. Tunet er lure og tekniske, vi har svårt og få satt pressen på dem da de drar ned 3 gubbar… de hadde ikke med Bendik i denne kampen, det hadde hjulpet dem noe, fremfor alt i oppspillsfasen. Kampene mellom oss blir som regel åpne og veldig fair. En kul motståndare som vi sier i Sverige…

Neste gang vi ev. møtes blir i NM, det blir spennende, da får vi se om vi kan følge opp….



Sindre R, står meget bra, kommer ut fint og agerer rolig


Sindre G, klokt senter spill, avlaster bekker på imponerende vis


Jørgen ordner opp, tar ansvar og jobber som en helt, first class

Skudd: 28-21 til oss

Caj "Kingen" Holm
 

VS.
NOR 92 G15E - Grei  7-3 (3-0, 2-1, 2-2)

Dato: 24.01.2014
Solberghallen
Tilskuere: ca. 50
Laget: Sindre R, Tommy, Akash, Anders, Bård William, Jørgen, Oliver, Henrik G, Sindre G, Kevin
Målscorere: Jørgen (2), Henrik G (2), Oliver (2), Anders (1)
Assist (Mini-Kingen): Bård William (2), Tommy (2), Kevin (1)

Poengligaen G15 Elite

Vidar's kommentarer:
Kamp i Solberghallen mot Grei som ikke har tatt poeng på de 8 kampene som er spilt. I Caj sitt fravær styrte Jarle, Eystein og Vidar laget.

1. per.
Vi starter bra første min av kampen og tar ledelsen 1-0 etter 6.38 ved Jørgen etter fint samspill med Bård. Så står vi å spiller ball uten fart og bevegelse som gjør det lett for Grei å demme opp. Scoringer av Oliver og Henrik G siste 2 min av 1 per redder inntrykket noe etter en svak per, 12-1 i skudd sier sitt.
 
 2. per.
Vi blir enige om å ha større bevegelse og la spillet gå fortere, vi åpner med en del småpent spill og Henrik G øker til 4-0 etter 25.58. Så reduserer Grei 4-1 etter 33 min, da våre backer blir brutt i midtsonen. Oliver setter 5-1 som også blir res etter 2 perioder. Klarer ikke sette fart og nøyaktighet i spillet som vi ble enige om.

3. per.
Starter elendig og Grei reduserer til 5-2 og 5-3 innen 6 min av siste per er spilt, hvor vi ikke klarer få ball ut av egen sone. Vi gjør noen endringer i Grei sin T.O og får det mer stabilt i backrekkene. Vi spiller til tider bra derfra og ut men sliter med avslutt og enkle pass. Avgjør kampen først siste 2 min etter scoringer av Jørgen og Anders.

Vi bør avgjøre denne kampen tidligere og ikke slippe Grei inn i kampen med 5-3 og 15 min igjen. 1 rekka spiller til tider bra, men får ikke uttelling og det går litt for sakte. 2 rekka er det flere som slurver i mottak, pass og avslutt. Vi er veldig fornøyd med seier og moralen som er i laget selv om vi sliter litt spillemessig.



Oliver. Scorer 2 tar vare på ball og solid som back siste 15 min.


Tommy. Står opp bra og har 2 fine assist


Jørgen, scorer 2 fine og jobber godt defensivt for laget

Skudd: 29-8 til oss

Vidar
 

VS.
Tunet - NOR 92 G15E  5-6 (2-1, 3-3, 0-2)

Dato: 19.01.2014
Jordalhallen
Tilskuere: ca. 50
Laget: Sindre R, Oliver, Tommy, Akash, Henrik D, Bård William, Jørgen, Henrik G, Sindre G, Herman, Simen S
Målscorere: Bård William (2), Herman (1), Akash (1), Oliver (1), Jørgen (1)
Assist (Mini-Kingen): Oliver (2), Simen S (1), Henrik G (1), Henrik D (1), Sindre G (1)

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer:
Super søndag med G98! Først seriefinale i Elite mot Tunet, deretter  toppkamp hjemme i G15 1:e divisjon. Vi begynner dagen med en tur til Jordalhallen i Oslo.

1. per.
Vi vet hva som venter og vi vet hva som bør gjøres, etter 2 min ligger ballen i kassa, dessverre vår etter slurv i mottak. Det stopper ikke der uten vi klarer og ikke ha fokus på den styring vi er ute etter og slipper Bendik alltfor enkelt forbi så han altfor enkelt kan sette 2-0. Vi har alt av spill men klarer dessverre ikke få de riktig fete sjansene, blir litt småpent uten edge. Vi mobiliser litt mot slutten av perioden og endelig ser vi en man som tar litt fight-Herman! Han trykker in redusering med kun 16 sek igjen av perioden. Den var deilig å ta med seg in… For her var det en del å ta tak i….

2. per.
Vi kommer ut noe mer skjerpet og noe bedre press, Bård setter tidlig i perioden 2-2 og følger opp noen minutter senere sjøl da vi gjør 3-2. Nå er vi i føringen trur vi. Dessverre glipper det igjen teknisk og vi mister ball høyt litt for enkelt og Bendik kommer i full fart og setter 3-3.  Vi styrer dog mye av kampen, mye flotte plass bytter men edgen er ikke der, blir for småpent og til dels dårlig tempo på kula. Plutselig så tenker Akash til og legger in en ball på mål, vi har trafikk fremfor kassa og ballen går rett in. Så enkelt kan det ibland gjøres!!  Men vist klarer vi og rote det til da Bendik x 2 får score 4-4 og 5-4! Dette var ikke bra, noen glipper i oppgavene sine og laget blir straffet hardt, videre står øvrige med lua i hånda og hjelpen for den som skall fange opp er ikke der. Ingen dobbling, inget engasjement å hjelpe våre bekker med det defensive. Egentlig riktig dårlig syns jeg… Etter en hard duell i slutten av perioden drar Oliver på seg en 5 minutters utvisning. Vi reder ut 44 sek under innen det er pause.

3. per.
Gutta får klare beskjeder om bytter under undertallet og hvordan det skall byttes og når det skall byttes. Vi ligger under med 4-5, vi har over 4 min i box fremfor oss, og noen er ikke på nett i dag. Det såg ikke helt bra ut må jeg innrømme. Det som var litt rart var at det var veldig rolig i garderoben, så jeg tenkete at vi kommer nok fikse dette nok en gang. Vi går ut og spiller et glimrende undertal, Spesiellt skall Simen løftes frem, har ikke dagen i øvrigt men legger ned en kopiøs jobb og når Tunet i tillegg setter opp sin PP rekka så usmart så blev det egentlig enkelt å ha fokus på kun ene siden. Vi får faktisk den feteste sjansen etter vi snappet ballen. Men beina til Jørgen bærer ikke helt in etter hard jobbing. Vi klarer undertallet og det uten større problem. Nå var det viktig å coache in rett gubbar i resterende del av kampen. Tar time out etter 12.30 og  Jørgen setter da 5-5 etter et glimrende langt anfall der han lekkert vender bort sin bevakning og prikkskyter i krysset. Nå er Tunet slut, de faller ifra, så i den 18 spille minuttet skjer det, vi vender fort, Sindre drar på et bue løp og ser Oliver stå helt blank på høyre kanten, passet kommer og Oliver setter en enkel backhand og vi har avgjort nok en gang.
 
Vi vinner nok en rysere, vi har store problem denne kampen med å stoppe Bendik som virkelig er en klasse spiller. Vi har snakket litt om dette og er nok litt naive i laguttak og formering av laget, så dette juster vi oss in til neste gang vi møtes.

I dag var poengene viktigst !! Vi har en del og jobbe med, men mye av det vi gjør er så bra, vi prøver og spille en morsom og underholdende innebandy, men vi blir alene om det i kampene, motstander legger seg lavt og har inget og svare med, det blir enkelt situasjoner og spillevendinger. Husker ikke når vi var under press i egen zone lengre. Uansett så forplikter et så stort ball innehav en høyre uttelling. Det er ikke syncron svømming vi driver med!! Mer effektivitet, mer killer fremfor mål, mer edge hos hver spiller når det skall avsluttes og alt dette i et høyre balltempo. Da er vi der!!!
 
Kingen uansett veldig stolt over moralen i laget og veldig glad over 2 superviktig poeng


Bård med 2 superviktig scoringer og enorm innsats


Oliver= smartness, blikk for spill og 1+2


Henrik D er sjef igjen!!
 

Skudd: 24-14 til oss

Caj "Kingen" Holm
 

VS.
NOR 92 G15E - GIF Fighters  4-3 (1-0, 2-2, 1-1)

Dato: 12.01.2014
Solberghallen
Tilskuere: ca. 80
Laget: Sindre R, Lars Andre, Oliver, Tommy, Anders, Akash, Bård William, Jørgen, Henrik G, Anders, Simen S, Simen T, Kevin, Herman
Målscorere: Henrik G (2), Jørgen (1), Bård William (1)
Assist (Mini-Kingen): Bård William (2), 

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer:
Vårsesongen 2014 starter med hjemmekamp mot Gif Fighters i G15 Elite.Vi ventet en tøff kamp og mange hadde tatt turen til Solberghallen denne søndags kveld.

1. per.
Vi er litt spente på hvordan de skulle møte oss, siste møte gjorde ting enkle før oss. Vi stilte med 3 rekker og høy press. GIF valgte denne kamp og bakke hjem og møte oss i en lav box, vi fikk god tid i oppspill og mye boll innehav tidlig. Vi får til en del avslutt men leverer kun 5 skudd på mål hele perioden. GIF gjør det trangt før oss og vi sliter med å komme til avslutt. 19.34 får vi endelig in ledningsmålet da Henrik G kriger in 1-0 etter at vi brukt en stund på etablert angrep. DEN var deilig å få med seg in i garderoben :)

2. per.
Egentlig fornøyd med det meste, ønsker mere skudd og lengre diagonaler in mellom bekkene. Vi får en pangstart når Jørgen i PP setter 2-0 etter 2 min. Det blir enda bedre når Henrik G setter 3-0 på en spillevending. Ledelse 3-0 og spilt 6,30. Bra start! Sen blir det mørkt!! Sindre sitter og sover på en lompe og 1-3, litt for mye nøl fremfor eget mål gir 2-3 og pause like langt.

3. per.
Tålamod, ned på 2 rekker bare for og se et tagget GIF sette 3-3 på et langskudd, her burde vi ryddet fremfor mål så Sindre fikk bedre sikt. Deretter drabbes vi av en unødvendig utvisning som vi reder ut mesterlig. Tar timeout, ser at riktige rekker kommer in og avslutter siste 2 med første femmern som fått hvile litt. 18.54 avgjør vi da Bård kriger in 4-3. Siste minutt ebber ut og vi vinner en skikkelig rysere. Mulig denne føltes tung for GIF som virkelig gav oss kamp i dag. Syns uansett vi byr på målen og er det laget som prøver å spille. Vi slet med å få in ballen dypt i sonen og det starter vi med å forbedre på dagens trening.
 
Kampen var tight, mye kriging og lite rom, dette gjorde at noen fall litt ut av det. Vi kunne i tillegg brukt noe mer fokus på å få fart på ballen fra bekkplass. Vi kommer til 18 avslutt som er meget lavt for oss men vi slipper kun 14 så ok da. Visst er det en del og pirke på, men jeg er veldig happy med poengen, og vist er det artig med kamper som har nerv!! GIF skall ha en eloge og fortjener skryt i dag, de gav alt. Vi må vare på tå og spille bra for og vinne mot dem!
 


Akash, sitter oppi Giffarna allerede i anfall sone, se og lær
 


Henrik G med 2 deilige scoringer
 


Bård blir matchvinner, jobber kopiøst…
 

Skudd: 18-14 til oss

Caj "Kingen" Holm
 

VS.
Grei - NOR 92 G15E  6-11 (0-4, 1-5, 5-2)

Dato: 15.12.2013
Romsåshallen
Tilskuere: ca. 25
Laget: Sindre R, Lars Andre, Oliver, Tommy, Henrik D, Akash, Bård William, Jørgen, Henrik G, Anders, Simen S, Mathias, Kevin
Målscorere: Bård William (3), Henrik G (2), Jørgen (2), Mathias (2), Anders (1) + selvmål av Grei
Assist (Mini-Kingen): Bård William (3), Jørgen (3), Sindre G (1)

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer:
Gry tidlig morgen og avreise in til deilige Romsås, Kingen droppet julebord og la seg tidlig. Dette gledde jeg meg til innen kamp. Vel fremme tog vi en god promenad og tog det obligatoriske Romsås bildet… Vi har en fin gjennom gang der vi egentlig KUN betoner en ting -Gå ut og gjøre ting skikkelig i hvert byte, så summerer vi til slutt. En til synes enkel taktikk mente Jeg og Jarle…

1. per./2. per./3. per.
Hele kampen bær præg av noe så grusomt dårlig innstilling og teknisk tanke så det er ikke verdt og skrive noe mer om dette. Absolut inget virker og den tekniske utførelsen på det vi gjør er under all enhver kritikk.

I periode pausen mellom 2 og 3 periode snakker vi nok en gang om og reise kjerringa, vi leder 9-1, men spillet har vært under all kritikk. Hva skjer? Etter 8 sekunder får Grei enkelt score, dette var dagen da inget og da mener jeg absolut inget gikk in i hodet på gutta våres.

Dessverre hadde jeg tatt ut laget mot Hasle/Løren innen denne kamp, jeg kommer ikke annonsere lag så tidlig fremover, før det er tjeneste feil å la gutta som Mathias og Henrik G stå utafor når de gjorde en hederlig innsats.

Med slik innsats fra øvrige og interesse for den lille vite ballen så kommer det få konsekvenser for den enkelte… All utvikling handler om progressiv prestasjon, og ansvaret for dette er opp til utøveren sjøl!

Det er mye du ofrer som idrettsleder for andres unger og oppleve en slik innstilling til det vi driver med under denne grådisige søndag, ja det føles meget ufortjent….
 


Bård 3+ 3 hederlig innsats
 


Henrik G 2 scoringer og hederlig insats
 


Jørgen viser vilje og leder en rekke som produserer 7 mål og 6 ass!!
 

Skudd: 43-11 til oss

Caj "Kingen" Holm
 

VS.
Tunet - NOR 92 G15E  4-11 (0-4, 0-3, 4-4)

Dato: 07.12.2013
Høyenhallen
Tilskuere: ca. 40
Laget: Sindre R, Lars Andre, Oliver, Tommy, Henrik D, Akash, Bård William, Jørgen, Henrik G, Anders, Simen S
Målscorere: Simen S (5), Jørgen (2), Oliver (1), Henrik G (1), Sindre G (1), Henrik D (1)
Assist (Mini-Kingen): Akash (3), Bård William (1), Anders (1), Tommy (1), Henrik D (1)

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer:
Rene NHL opplegget, kamp i torsdags kveld i G15 Elite og ny kamp lørdag morgen. Moro, vi var klare for revansje...

Vi varmet opp ute skikkelig og hadde en fin gjennomgang innen kampen.

1. per.
Vi går ut med høy press og styring. Ting setter seg direkte. Tunet blir tatt på senga, etter 5 min slår Simen in 1-0 og vi er i føringen. Noen bytter etterpå så bryter vi og Jørgen setter 2-0. Jørgen blev satt som senter denne dag før og få litt mer rom, samt hjelpe til med styringen. Dette funket veldig bra.  I 12:e minutten skjer det mye da vi først gjør 3-0 via Simen og en nydelig 360.  Sen går 1:femmern in og setter 4-0 da Tommy finner Henrik G etter et fint langt anfall. Dette blir pause resultatet og en herlig promenad til garderoben.

2. per.
Vi ser hva som fungerer og vi ser hva Tunet sliter med, de har ikke noe å komme med i dag. Vi er «on Fire»  Denne kampen er vår! Vi starter opp der vi slapp, anfallen blir lengre og vi er gode i dag, ballen går fort og det jobbes sinnsykt så fort vi mister ball, gjør vi en miss så er vi først på ball. Det kommer ingen klysete smil og kommenterer fra de unge Tunet spillerne i dag, de har nok med å puste.

I den 2:e perioden kjør vi regelrett over dem, 5-0 Henrik Dahl i en flott kontring der han løper ifra sin markering enkelt.  6-0 Jørgen etter et langt anfall med herlig bevegelse. 7-0 Simen med nok en perle i krysset..

Vinner periode med 3-0 og skudda 8-1 !

3. per.
Vi blir enige om å kjøre fullt ut!  Starter bra da Simen fyrer av nok en gang etter kun 3 minutter og vi leder 8-0 i en seriefinale. Forskjellen ER så stor mellom disse lagene når vi jobber som i dag, gutta er elektriske på benken og gleder seg til hvert bytte for å komme ut og gå i kropp på Tunet. I dag koster det og passere vår midt linje, ikke alltid det vart så :)  Her satt vi en standard for hva som venter Tunet i kommende møter, knallhard jobbing og tufft spill på grensa, men fair! Blir litt rotete i siste perioden da vi får en mulighet til PP, ruller bra men mister ball og rollene er uklare og vi slipper in 2 mål. Videre blir vi litt sløve og Tunet får ytterliggere 2 mål, men vi svarer på scoringen og avslutter knallsterkt med noen fulltreffere og sluttresultatet blir 11-4

Lenge siden vi vant så klart mot Tunet og var så overlegne, det er dog så enkelt at det er lenge siden vi jobbet så hardt i en G98 kamp. Vi er i NM sesong for 98, det er i nettopp denne klassen vi skall jobbe som hardest og det gjorde vi i dag. Vi har lært oss mye siden tapet hjemme mot Tunet da vi stilte ut skoa og stod med lua i hånden… Da blev vi avslørt på teknikk og dette har vi jobbet mye med i det siste…

Mye har justert seg siste 3 uker… det ser bra ut :)


Simen med 5 klasse scoringer og syk jobbing
 


Jørgen imponerer på senter og gjør Bendik poengløs, klasse forskjell i dag
 


Sindre Rafnung står bra, viktige redninger og kommer ut bra på skudda..
 

Skudd: 24-10

Caj "Kingen" Holm
 

VS.
NOR 92 G15E - GIF Fighters  6-2 (3-1, 1-1, 2-0)

Dato: 05.12.2013
Solberghallen
Tilskuere: ca. 50
Laget: Sindre R, Lars Andre, Oliver, Tommy, Henrik D, Akash, Bård William, Kevin, Jørgen, Henrik G, Anders, Simen S, Mathias, Kevin
Målscorere: Jørgen (3), Oliver (1), Mathias (1), Henrik D (1)
Assist (Mini-Kingen): Akash (2), Oliver (1), Jørgen (1), Tommy (1), Bård William (1)

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer:
Torsdag kveld og hjemme kamp i G15 Elite, en god del folk hadde møtt opp denne stormfulle kveld…

1. per.
Gutta varmet opp skikkelig ute og var tente, i vårt førra møte nølte vi mye til tross for vinst. Så nå ville vi vise en mer offensiv holdning. Allerede etter 35 sekunder slår Jørgen in 1-0 etter en fin brytning av Tommy. GIF ligger lavt mot oss og det passer oss godt, dette var ventet. 5 minutter senere smeller det igjen da Jørgen på pass av Bård ved et frislag får i vei et hurtig skudd. Der stod GIF på hæla. Dessverre noe passivt i egen zon noen bytter etterpå da GIF får sin første scoring og 2-1. Vi fører kampen og skaper en del, derfor logiskt at vi nok en gang på frislag scorer 3-1. Henrik D finner krysset etter en varinat som kanskje ikke var helt planert :) Dette blir pause resultat.

2. per.
Relativt fornøyd, maner om litt mer speed, det er vi som må opp med tempo, GIF prøver og låse oss så fort de får mulighet. Dessverre slurver vi i et oppspill og GIF kommer da med full kraft da vi ikke er i balanse bakover og 3-2, det er kamp igjen. Vi fører kampen, men får ikke betalt, unasett avslutter vi perioden bra og får vår etterlengtede scoring da Oliver panger in 4-2 etter en fin pass fra Akash. Dette blir pause resultat. Det er litt samme utgangspunkt som innfor 2:e perioden.

3. per.
Jeg blir nødt å gjøre noen grep, vi har noen på jobb i dag som ikke leverer.  Vi står opp meget bra da kampen hardner til litt, men vi står opp som sagt så det dog fort ut. Vi kjører dem nå og skaper fete sjanser i hvert bytte.  Etter 11 min kommer 5-2 da Mathias kjør et saftigt bueløp som GIF bekken ikke makter å henge på. Deretter tar GIF timeout, vi legger om, stenger bak, Jørgen tar et løp og 6-2, klasse forskjell og kampen avgjord. Vi spiller av siste 2-3 min. uten drama og vinner klart og fullt fortjent.

Denne kamp kjører vi over GIF, som fysisk ikke maktet og stå opp. De blev tidlig i kampen tvunget og slå langt og det passer oss bra. Ingen der som er raske nok og ta Oliver, Jørgen & Co på speed så det var et rart taktisk valg, meget rart faktisk… Vi vinner skudda med 24-8 og det er 10-3 i siste… Noen er ikke oppe der de skall være, men andre leverer varene så til de grader! Spillemessig har vi mer og gå på, det lusker litt fortsatt… men stor forbedring mot siste møte…

Ny kamp allerede lørdag morgen mot Tunet, nå må vi ladde om!!!
 


Jørgen skiller vete fra klint, 3 + 1 og bunnsolid
 


Henrik D med sesongs beste
 


Oliver, nok en gang, plukker alt, viktig scoring
 

Skudd: 24-8

Caj "Kingen" Holm
 

VS.
NOR 92 G15E - Tunet  6-7 (1-3, 4-2, 1-2)

Dato: 14.11.2013
Solberghallen
Tilskuere: ca. 75
Laget: Sindre R, Lars Andre, Oliver, Tommy, Henrik D, Akash, Bård William, Kevin, Jørgen, Henrik G, Anders, Simen S
Målscorere: Anders (2), Oliver (2), Henrik D (1), Jørgen (1)
Assist (Mini-Kingen): Simen S (2), Jørgen (2), Tommy (1), Anders (1)

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer:
Hjemmekamp i Solbergallen, Nam, nam!!  Vi møtte en av våre utfordrere i NM, Tunet. Budskapet var klart innen kamp fra meg, dette er et lag som er topp 4 i NM til våren. Virket ikke som gutta trudde på dette nevn verdt. Vi hadde trent rolig i uken og burde ha overskudd. Mye folk hadde tatt turen til Solberghallen denne kvelden for å se G15. Nå var det opp til oss og prestere, noe vi ikke gjort til nå i G15 Elite.

1. per.
Vi åpner sløtt med dårlig tempo og styring sitter dårlig, derfor fullt logisk at Tunet og en av dems tekniske 2000 spillere enkelt kan legge in 0-1 etter kun 2:21 spilt av første periode. Virker ikke som dette er et signal på at her må det jobbes før 5 minutter senere øker Tunet til 0-2. Heldigvis er det noen ser litt våkne i denne periode og det er Anders som i byttet etterpå får redusering til 1-2 etter et fint skudd. Vill ikke si dette tente gutta, før vi klarer å slippe dem til i slutten av perioden og Tunet gjør 1-3. Dette blir pause resultat. Skudda sier alt-5-11 til Tunet!

2. per.
Gutta får en hårføner i pausen før innsats, beslutt, presisjon, engasjement er under pari. Det er en mere tent gjeng som går ut til spill nå og alle var enige om å brette opp armene. Vi presser høyre, jobber hardere og trøkker tilbake Tunet fra første dropp. Anders og Henrik D samspiller fint i anfalls son og Henrik D skyter enkelt fra distanse in reduseringen til 2-3 og noe som ligner kontakt. Dessvere er ikke hodet helt med i dag da vi slipper in 2-4 på et enkelt frislag, ingen ide å stille seg i mur vell om den ikke er tett? Det stopper jaggu ikke der, nok en gang er # 33 født 2000 frempå og legger in 2-5. dette litt mot spillets gang. Da er det nok, ender om litt og setter opp Oliver som forvard. Dette hjelper veldig. Jørgen viser syk vilje da han tramper i gjennom og setter 3-5. Nå begynner det å ligne noe, da har vi spilt ca30 min av kampen! Då har vi endelig våknet :)  Anders scorer igjen på en flott kontring til 4-5. I byttet etterpå så går plutselig kula som på snor, vi bruker bredde og dybde som vi trent. Oliver setter kvitteringen i åpen kasse, nydelig scoring!! Endelig!! Vi går til pause med 5-5 og en bra periode, nå var vi på gang!!

3. per.
Noe roligere denne pause :) Vi skall fullføre i stil og jobbe videre med tempoet. Vi starter knallsterkt og Oliver scorer 6-5 etter kun 56 sek, vi har gått fra 2-5 til 6-5 på 10 min! Nå er Tunet i brygga og blir mer og mer trøkkt bakover. Dessverre kjører vi oss nok en gang fast i sekken framfor mål, minimal bredde i front og avslutten blir ikke så farlige. Tunet kommer tilbake da vi nok en gang står og ser på ved frislag og Tunet scorer 6-6! Vi trykker på videre og Tunet svarer med giftige kontringer. Så kommer avgjørandet, vi spiller opp et greit oppspill, forvard slurver i mottak og mister ball og vi spiller på oss brudd som resulterer i et baklenges mål og Tunet opp i ledelse. Dette sammenfatter egentlig ståa veldig greit pr dags dato. Vi gjør mye bra, men det slurves med det tekniske og det blir vi straffet for mot ett så sultent og teknisk Tunet lag ! Mistak, balltap, nølende beslutt, gir nå oftere baklenges mål. Konsekvensen er der nå. Det er nytt og noe vi må lære av... samtidig må det sies at jeg som coach ikke gjør min beste kamp heller. Vi er et lag og jeg kunne gjort mer, men trudde virkelig vi var på riktig vei i 3:e perioden…

Tunet blir fort vår hoved utfordrere fremover, utrulig gøy at de har klart å få til et så bra lag og de kampene mot dem fremover blir veldig interessante og her kan vi lære mye hvis vi er ydmyke. Denne kampen vann Tunet fortjent! Vi viste derimot hva som bor i oss når vi går fra 2-5 til 6-5.

Starten på kampen er for dårlig, har noen tanker rundt dette som vi må teste ut. Deilig med kamp allerede i morgen Lørdag borte mot Holmlia i G17! Regner med en sulten gjeng da :)



Akash, ingen over ingen ved siden, eneste back som tog fighten i går!!
 


Anders med 2 herlige scoringer
 


Lars Andre blir kastet inn i det og leverer noen syke reddninger
 

Skudd: 25-19

Caj "Kingen" Holm
 

VS.
NOR 92 G15E - Grei  8-1 (4-0, 2-0, 2-1)

Dato: 10.11.2013
Solberghallen
Tilskuere: ca. 50
Laget: Sindre R, Lars A Tommy, Oliver, Akash, Henrik D, Kevin, Bård William, Jørgen, Henrik G, Simen S, Simen T.
Målscorere: Simen S (3), Henrik G (2), Oliver (2), Jørgen (1)
Assist (Mini-Kingen): Jørgen (4), Kevin (2), Henrik D (1), Akash (1)

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer:
Søndag ettermiddag og endelig en ny hjemmekamp og det i G15 Elite. Gutta hadde vart i vei på fredagen og vunnet mot selveste Sveiva i G17 1:e divisjon. Så vi var spente på om vi kunne følge opp mot dagens motstander Grei denne nydelige november søndag.

1. per.
Vi får en pangstart da Henrik G Banker in 1-0 etter 1:29.  Vi ruller greit, men vi merker tidlig at vi får ikke opp tempoet der vi vill det skall vare. Vi møter en motstander som er gode fysisk, godt trent og liker å løpe. Vi er ikke like sugne på å løpe i dag, mye skall liksom komme gratis. Jørgen gjør 2-0, Simen S følger opp med 3-0 innen Oliver setter 4-0 som blir pause resultat.

2. per.
Må innrømme jeg er skuffet over innsatsen og spillet når vi går in i garderoben. Prøver å gi noen konkrete tips på forbedring. Perioden kan sammenfattes med 2 saker 08:26 gjør Simen S 5-0 og 9:16 gjør Oliver 6-0, ellers er det mye skudd over eller rett på keeper. Vi går til pause med ledning 6-0. I pausen prøver jeg nok en gang få opp litt gnist og edge men gutta er forsynte i dag, gjør ikke mer en de må, kampen er vunnen typ… Lar Henrik D hvile litt og Gard får prøver seg i den siste perioden.

3. per.
Vi starter noe bedre da Henrik G legger in 7-0. Grei kommer dog i en kontring og får en redusering på et fint skudd og enkel prestasjon. Kampen er fysisk men vi tar ikke den kampen, vi gneller og fokuserer på domslutt, Grei låser oss enkelt da vi ikke flytter beina. Vi har riktig nok et stort spille overtak, men har dårlig presisjon i dag på skudda, det meste blåses over og det fra nært hold i tillegg. Vi prøver oss litt mere i slutten og Simen S som jobbet kanon hele kampen får æren og sette in dagens siste mål 8-1…

Dette var ikke mye å skrive hjem om, nok en gang underpresterer vi i egen klasse der vi skall overbevise. Vi vinner uansett relativt enkelt på en særs dårlig dag. Vi undervurderer motstanderen som gir oss en fysisk kamp og var en hyggelig bekantskap, ikke minst hadde de en jente som tydelig viste hvor skapet skulle stå. Moro! Nå lader vi om for Tunet på torsdag, da trengs det andre takter!!



Simen S, mange bra kamper nå og som alltid mye vilje
 


Oliver er stabil, pene kasser az
 


Jørgen produserer poeng 1+4
 

Skudd: 30-6

Caj "Kingen" Holm
 

VS.
GIF Fighters - NOR 92 G15E  4-6 (1-2, 1-2, 2-2)

Dato: 03.11.2013
Romsåshallen
Tilskuere: ca. 40
Laget: Sindre R, Tommy, Oliver, Akash, Henrik D, Sindre G, Bård William, Jørgen, Henrik G, Anders, Simen S, Simen T.
Målscorere: Jørgen (2), Simen S (2), Anders (1), Bård William
Assist (Mini-Kingen): Henrik G (2), Bård William (1), Henrik D

Poengligaen G15 Elite

Caj's kommentarer:
Søndag kveld i Romsåshallen og serie premier i G15 Elite mot GIF Fighters. Dette hadde vi ventet på lenge!!!

1. per
Alt er sagt og planen klar. Vi starter opp og blir førende direkte, GIF velger og ligge lavt på oss og det gjør våre bekker veldig passive og ball tempoet er riktig dårlig, pass og mottak likeså. Vi tar ledelse etter 3 min da vi etter et fint angrep ruller opp Giffarna og Jørgen scorer 1-0. Vi spiller brukbart, men ball tempoet er alt for dårlig og GIF klarer å henge med bra. På et slurvete oppspill så snapper GIF ballen og setter in kvitteringen. Vi ser detaljer som vi får brukt da vi setter litt xtra på press på en av GIF's bekker og det gir resultat da Simen bryter og sjøl henger in 2-1. Pause og ledning

2. per
Gir direktiv hvordan vi skall legge in ballen fra bekkplass og håper på litt mer edge i andre periode. Vi drabbes av gjentatte og setter ut boxen vår, her går noe fryktelig galt og GIF slår in kviteringen nok en gang. Det var en rar scoring, da vi normalt er meget bra i undertal. Vi fortsetter å slurve på bekkplass med særs dårlige valg, dette ser GIF og selvsagt går de høyre på oss og det fysisk og til tider stygt med noen høye armbågar i ryggen. De spiller på grensa og klarer seg fra utvisninger. Det blir Simen som viser vei igjen når han slår in 3-2 på en fin kontring. Jeg har bedt om timeout og velger ta den til tross for målet, er nødt å snakke med bekkene våres som gjør mye rart. Direkte etter timeouten så setter Bård det forløsende 4-2 etter noen innøvede moves. Samtidig står bekkene opp og tar den fysiske kampen, vi snur kampbildet siste del av perioden og er igjen førende. Pause og ledning 4-2

3. per
Ting normaliserer seg, litt lavere puls hos de fleste. Vi snakker om mer avslutt, samt enkle veier opp om de fortsetter gå høyt. Vi får en pangstart da Anders slår in 5-2 på volley. Når sen GIF får en utvisning 10 min ut i perioden ser vi vår sjanse. Vi ruller fint i PP og Jørgen setter 6-2 nydelig i krysset og det føltes som spikern. Men GIF gir seg ikke ikke og setter alt på et kort fremover og lykkes få in reduseringen til 3-6 og det i byttet etter vår flotte scoring. Et lag er aldri så sårbart som når de scoret sjøl!! Det var dårlig av oss. Det stopper ikke der for 15.57 gjør GIF 4-6 på et skudd som går in grunnet at målburern var ur posisjon, Sindre satt riktig men hadde ikke fått dette med seg. Vi henger oss ikke opp i dette uten legger ner ball enkelt og når vi får mulighet på en kontring så kommer det en øks fra en GIF spiller og vi får avslutte i PP. Vi setter en i stanga, men kampen ebber ut da vi spiller av siste minutt bra. Vi vinner med 6-4.

Det blev en knalltøff kamp mot et meget tagget GIF lag, vi sliter veldig med å finne løsninger mot lav box, dette var veldig lærorikt og vi har løsninger på dette. Vi står opp og tar den fysiske kampen, bekkene spiller seg veldig opp under kampen og vi vinner fullt fortjent. Kampen bør stenges på 6-2, særlig når vi nettopp har scoret 6-2 målet og slipper in 3-6 i byttet etterpå-underkjent av den påtroppende gjengen!!

UANSETT meget bra kamp som hadde mye av det vi så ofte mangler i seriespillet-nerven!!  Vi gleder oss til neste møte med GIF, alltid tøffe kamper mot dem…



Simen A viser vei i dag med sine 2 scoringer og høye fart
 


Jørgen jobber sykt bra og er farlig nær mange ganger
 


Sindre G, får alt o funke i det skjulte, stabil!!
 

Skudd 27-15


Caj "Kingen" Holm

  •