Kampreferater sesongen 2012/2013 - G14 serien



  VS.
GIF FIGHTERS - NOR 92 G14  4-7 (1-1, 1-4, 2-2)

Dato: 09.03.2013
Laget: Sindre R, Lars Andre, Akash, Henk D, Tommy, Sindre G, Oliver, Simen T, Bård, Jørgen, Simen A, Anders, Henrik G, Mathias
Ca. 40 tilskuere i Lihallen
Målscorere: Anders (3), Bård William, Tommy, Jørgen, Oliver
Mini-Kingen (assist): Jørgen (2), Henrik D (2), Simen A

Caj's kommentarer: Siste kamp for sesongen i G14 serien! Nok en gang en reprise på klassikeren for 2 år siden da vi hadde seriefinale på borte bane i siste omgang mot nettopp GIF Fighters.

Vi kommer i god tid og har alle hele og friske. Vi hadde en liten prat innen kamp om sesongen under ett i G14 serien der vi litt for ofte har underprestert, aldrig gjort mer en vi må. Dette håpet vi kunne gjøre noe med denne gang.

1.per
Vi starter freskt med bra tempo og ruller ball direkte. Gutta er på spillehumør virker det som. GIF har alle med og det ser ut til å bli en bra kamp. 3.44 gjør Anders 1-0 før oss etter att vi rullet opp GIF i deres sone. Nydelig mål som kommer etter flott veggspil. Føles her og nå at vi har full kontroll. GIF har store problemer med å etablerere seg i vår sone, vi styr dem ut mot hjørnen og skudd blir ikke så farlige så Sindre tar det som kommer. Dessverre byr vi på et mål i slutten av perioden da Jørgen har «ståplats i nybroviken» og GIF snapper opp et oppspil og de takker og scorer 1-1 som blir pause res.

2.per
Bra start av kampen og det blir budskapet i periode pausen, litt mer nøye i overganger, opp med tempo, se på GIF's bakker, for der var det variert denne dag, utmane hardere. Gutta responderer bra på dette. Tommy går i dybden og følger opp eget skudd og setter 2-1. Herlig vilje der. Byttet etterpå er det dags for Anders igjen da han setter opp et bueløp der markering slipper tidlig, Anders takker og prikker in 3-1. Kanonstart på perioden. Vi kjører kampen nå og pepprer GIF keeper, men han er er god og holder dem inne i kampen. Siste 5 setter vi opp tempoet noe og endelig får vi uttelling. Først gjør Bård 4-1 på en retur, lekker scoring av Bård som setter en backhand i vinkeln. 2 minutter senere er det dags for Oliver som dribller av 2 giffare og henger opp skuddet i første vinkel. Nå 5-1 og det var full fortjent. Noe fokus vekk og vi avslutter siste byte med å slurve med ball og det gir GIF en mulighet som de tar vare på og 5-2. Unødvendig, men vi går ned i fokus etter vår fine periode, kanskje normalt i denne alder? Vi går til pause med ledning 5-2 etter en av sesongens beste perioder i G14 serien.

3.per
Litt snakk om å stenge kamp, ikke ta masse sjanser. Vi føler vi har kontroll men må uansett alltid se opp for Giffarna da de er individuelt gode! Lars Andre får siste periode av Sindre, stort av Sindre. Nettopp!! 3-5 etter 2 min og kontakt. Jeg har litt is i magen og venter en stund, ser ingen tegn til bedring tar timeout etter 7 min, går ned på folk. 7.05 (5 sek senere) sitter 6-3 etter en spesialare fra Henk D som Jørgen forvalter mesterlig! Her føltes det som vi stengte kampen. Nå blir det mer ro i rekkene og jeg slipper ut litt forskjellige spillere for og avslutte. 14.02 setter Anders sin 3.e for dagen og 7-3. Vi starter feiringen og slipper en duel i i siste bytte så GIF scorer sitt 4 mål. Kampen slutter 7-4 og vi vinner vårt 3 strake seriemesterskap! GIF skapte veldig lite sjøl denne kamp, dessverre legger vi opp til noen av scoringene. Men vi spiller sykt bra defensivt, vi har bra fart og bevegelse framåt og vinner kampen klart denne gang. Kampen var bra, men veldig fair. Vi har møtts så mange ganger nå så kampene går roligere før seg nåfortiden :) Nå ser vi frem  mot nye kamper neste sesong….

smileysmileysmiley
Anders var «smooking hot» med 3 flotte scoringer

smileysmiley
Tommy er sjef på bekken og er ende 2 veis bekk per nå, herlig scoring

smiley
Mathias, gjør ting enkelt og jobber riktig, velkommen i gjengen

Skudd: 27-11

Caj Kingen Holm

 



  VS.
NOR 92 G14 - TUNET G14  6-4 (0-1, 4-2, 2-1)

Dato: 13.03.2013
Laget: Sindre R, Akash, Henk D, Tommy, Gard, Sindre G, Kristoffer, Oliver, Simen T, Bård, Jørgen, Simen A, Nikolai
Ca. 40 tilskuere i Mjøndalshallen
Målscorere: Bård William (3), Sindre G, Simen A, Tommy,
Mini-Kingen (assist): Bård William, Tommy, Akash, Jørgen

Caj's kommentarer: Siste kamp på en stund, Tunet G14 på besøk. De stiller et bedre lag enn når vi møtte dem borte under fredagen i G15, da vann vi 7-1 etter en middels kamp. Til denne kamp valgte jeg å ta ut hele 15 man. Jeg ville gi mulighet før en del av gutta som gjort det bra i G 14-2 og prøve seg på et litt høyre nivå.

1:per
Begynner å rulle helt greit fra start. Ny rekker og nye bekkpar, det tar litt tid innen alle finner sin plass og rolle. Etter 10 min får vi en utvisning etter ha slagit med kølla en gang for mye. Vi klarer nesten boxplay, men Tunet spiller rundt bra og tar ledningen med 1-0. Det skjer ikke så mye mer i denne perioden uten vi går til pause med 0-1. Uansett føltes det bra.

2:per
Maner til mer tempo, kjøre løpene uten ball, mer folk in på kassa då skuddene kommer. Vi får litt bedre fart på beien omg. Kvitering kommer på et enkelt og bra frislag da Sindre bestemt setter 1-1. Herligt! Noe minutter er vi frempå igjen da Henrik D finner frem med en av sine patenterende dypleddspassninger. Simen blir målskytt og vi er i ledning. Bytet etterpå illustrerer hvor fort det kan gå i innebandy, litt dårlig hjemjobb og Tunet kvitterer. De fighter på bra. Vi avslutter perioden sterkt da Bård kriger in en retur. Tommy gjør sen dagens mål når han enl instruksen går i dypledd og legger an en outsweeper, pang 4-3 og pause! Vi vinner skudda 12-3 denne perioden og det er enveis kjøring. Men perioden ender 3-3!!

3:per
Noen får gå av og noen nye kommer in, f eks får Kristoffer fra 99 sin debut. Ikke riktig våken rundt egen stolpe når Tunet via kjøkkenveien kviterer etter snaue en minutt. Men derfra og in leverer Kristoffer en solid innsats! Vi kjører kampen, men setter sykt mye utafor. Vi holder oss til planen og skyte lavt, men vi følger ikke opp skudda med in løping på mål for styring. Tunet keeper får en enkel jobb. Jeg har litt is i magen og forbereder siste 4 min med mine generaler. Time out kommer og etter massiv press på Tunet i deres sone kommer endelig ledningsmålet da Bård og Jørgen veggspiller seg frem til avslutt. Bård plasserer et handleddskudd høyt og stor glede. Tunet tar sen ut keeper i et førsøk på kvittering. Bård snapper opp ballen og prikkskyter in 6-4 og det blir slutt resultat.

Mange spillere i action og noen fikk smake benken. Deiligt å kunne matche in litt nye og se at mye det vi trent på funker uansett. Bra og få til spill OG resultat. Vi har nok hatt litt for mange som hatt det litt for «nice» i G14 E. Det har gjenspeilet innsatsen, de nye som kom in i dag var SULTNE og vill ha mer, det skall de få!
Meget fornøyd med kampen, det er som det pleier mot Tunet, vi er veldigt førende i alt, men vi sliter med å få in ballen, det blir ofte tighte kamper resultat messig. Heldigvis har vi ofte marginalene med oss før at dra i land nok en seier….

smileysmileysmiley
Bård, 3 mål og 1 ass, greit det Bård…

smileysmiley
Tommy spiller bra fra første dropp, kommer mer i det offensive, en av våre beste skytter

smiley
Simen A, jevn kamp, scorer, lager assist og jobber, det en forvard skall gjøre…

Skudd: 26-10

Caj Kingen Holm
 



VS.
BMIL G14 - NOR 92 G14  0-8 (0-5, 0-2, 0-1)

Dato: 09.02.2013
Laget: Sindre R, Akash, Henk D, Tommy, Oliver, Anders, Bård, Jørgen, Henk G, Simen A, Tobias, Gard
Ca. 30 tilskuere i Skøyenhallen
Målscorere: Jørgen (4), Oliver, Tobias, Bård William, Anders
Mini-Kingen (assist): Oliver (4), Jørgen (2), Simen A, Tobias

Caj's kommentarer: 3.e kamp på 19 timer, puh. Nå ByMil G14. De hadde klart uavgjort mot GIF for noen helger siden og det vittnet om kvalitet. Vi ventet bedre motstand en sist vi var her og vann med 14-1.

1:per
Vi går på knock Out! Oliver ruller in 1-0 på kontring servert av Jørgen. Noen minutter senere er det ombytte roller da Jørgen slår in 2-0 etter fint pass fra Oliver. Tobias setter sen et fint skudd for 3-0. Bård følger opp med 4-0 etter nok en assist fra Oliver, her kjør vi hokky rulling og bytter posisjoner bra. Jørgen slår in 5-0 etter ha rullet i anfallzon en lenge stund, assiten var Simen. Pause med 5-0 og kamp avgjord. Super periode av gutta!!

2:per
Prøver å mane til å holde trøkket oppe men den verste offensiven har lagt seg. Vi spiller greit og ruller bra, tar hand om det som kommer mot oss tidlig. 10 min ut i perioden setter Jørgen en retur fra et skudd av Tobias. Sen klarer vi faktisk gjøre et flott frislag der Oliver lurer alle uten Jørgen som setter 7-0! Pause med 7-0 ledning!

3:per
Nå lengter Kingen hjem, vårt ende mål med perioden bli å gjøre en smultring. Sindre SKALL få holde nullen. Han blir satt på prøve når ByMil får en straffe, Sindre redder mesterlig og nullen er fortsatt intakt! Vi avslutter noe bedre og setter en flott kontring da Anders gjør 8-0. Pasning fra dagens kelner-Oliver. Vi vinner kampen 8-0, Sindre holder nullen!

Tobias og Gard kommer godkjent ut av denne kampen, men visst vi ser forskjell i det defensive. Øvrige står på maks i 15 minutter, vår første periode, deretter roer det seg. Uansett har vi full kontroll på det defensive og da er jeg fornøyd. Kampen er en pine og spille, dommerne trur det er mini runde. ByMil bruker ibland opp mot en halv minutt og bare finne ball på innslag. Det blir ingen rytme over det. Mye venting, sønder blåst. Noe av det har vi skyld i sjøl da vi er flinke og plassere hender i ryggen på motstanderen, dette må bort. Sett over alt, veldig fornøyd med helgen, dette var 3 kamp på 19 timer så vi gjorde jobben…nok en gang…

smileysmileysmiley
Oliver blir satt opp som forward, 1 scoring og 4 assist er nam nam godt godt

smileysmiley
Jørgen setter 4 nye scoringer og glider runt og koser seg.

smiley
Sindre har fokus i 45 minutter og får holde nullen!!

Skudd: 18-5

Caj Kingen Holm


 



VS.
Tunet G14 - NOR 92 G14  3-4 (1-0, 0-3, 2-1)

Dato: 02.02.2013
Laget: Sindre R, Akash, Henk D, Tommy, Oliver, Anders, Bård, Jørgen, Henk G, Simen A
Ca. 50 tilskuere i Høyenhallen
Målscorere: Simen A (2), Henrik D, Henrik G
Mini-Kingen (assist): Jørgen, Henrik D, Oliver

Caj's kommentarer: Kamp i G 14 og nok en tur til Høyenhallen, vi var ute i god tid og gutta vermte opp ute med fotball, vi fikk faktisk gå ut og hente dem…

1.per
Vi bestemmer oss før å gå ut og ta initiativet. Sette press og trøkke til. Da hadde vi ikke regnet med dagens dommer par. Her var det lavere standard en minirunde gitt. Formfeil, tolkningsfeil, usikkerhet, arroganse. Der har du resept på hvordan vi blev bemøtt. Under en periode som førende lag får vi 4 utv og 1 straff mot oss. Vi slipper in 0-1 etter seks min da vi står mitt i kaoset etter straffe OG utvisning før av vi vart i målområdet-helt feil, men når dommer spør i sekretariat etter regler, ja da skjønner vi opplegget.

2.per
Jobber knallhardt i pausen med å rette fokus mot spill og prestasjon. Vi starter opp bra og begynner å bosette oss o Tunets son sone. Vi får betalt i siste del av perioden da Simen etter 10 min setter 1-1 på en snabb kontring. Vi følger med en fint skudd av Henk D og i periodens siste sek setter vi 3-1, nok en gang Simen som er frampå. Fin periode av gutta som vi vinner 3-0…

3.per
Vi har kampen under full kontroll  nå og pepprer vi Tunet keepern, det meste går dog rett på, istedenfor å sette den bred vid og plassere skudda. Mittveis i prioden åker vi på en kontring og 2-3. Fantastisk nok får vi spille powerplay litt etterpå og da smeller det når Henk G setter en retur etter fint skudd av Jørgen. I siste minutt så går vi bort oss litt med Bård o co da vi ligger litt høyt, det gir Tunet nok en mulighet på en kontring og den tar de o scorer 3-4. Vi roer ned og beholder ball siste 30 og vinner en meget spesiell kamp. 4-3 låter tight men i dag spilelr vi ut Tunet etter noter tidvis, hadde vi vart litt bedre i avslutten kunne dette fort blitt store siffrer.

Hyggelig å se at gutta kan så totalt vende fokus fra første til andre periode og levere en flott periode som gir oss vinsten denne gang. Noe dårlig jobbing på forvards plass i dag med lettvinte løsninger til tider, bekker leverer bunnsolid spil og Sindre stabil i kassa. 2 deilige poeng med hjem til Nedre Eiker.

smileysmileysmiley
Jørgen, ligger bak mye og serverer høyre og venstre kant. Bra senterspill!

smileysmiley
Simen A men 2 viktige scoringer, skyter raskt OG scorer da…

smiley
Sindre er rolig og fin i målet, gjør noen viktige redninger i en vanskelig kamp for honom da vi mest er i A-Zon

Skudd: 29-9

Caj Kingen Holm

 



VS.
NOR 92 G14 - GIF G14  3-3 (2-1, 1-2, 0-0)

Dato: 13.01.2013
Laget: Sindre R, Akash, Henk D, Tommy, Oliver, Anders, Mathias, Bård, Kevin, Emil (99), Jørgen, Henk G, Simen A, Simen T, Asim, Nico (99)
Ca. 70 tilskuere i Solberghallen
Målscorere: Bård William (2), Oliver
Mini-Kingen (assist): Jørgen

Caj's kommentarer: Tilbake i Norge etter de flotte opplevelsene som stod i kø i Gøteborg. Vi starter opp vårsesongen mot en tuff kamp mot GIF. Vi føler vi er klare og gleder oss.

1:e per
Starter opp brukbart, men gikk er GIF er klart hetere en oss og går høyt på oss. Dette får våre bekker fantastiskt nok problem med. Vi nøler i oppspill og GIF er førende. Derfor logisk når de slår in 0-1 etter 6,50. Några bytter etterpå får vi et frislag i GIF's anfallszone og da kjør vi en luring, der Oliver prikkskyter in kviteringen. Nå er vi mer med i kampen, via flott press gjør Bård en flott bryting og scorer 2-1 noen minutter innen pause. Vi var i føringa.

2:e per
Jeg rekker ikke sette meg da GIF kvitterer etter kun 9 sek. Vår ene bekk var tydeligvis ikke på plass da perioden startet, eller? Men vi svarer i byttet etterpå når Bård på kontring gjør 3-2. Vi styrer mer nå men GIF er hete og kjemper veldig bra. De vinner mange baller vi normalt fanger opp og har et stort hjerte i dagens kamp. 10 min ut i kampen får de sin fortjente kvittering til 3-3 som blir pause resultat.

3:e per
Er brukbar fra vår side fremst i slutten av perioden/kampen trykker vi ned GIF i egen zone. De har kun 1 skudd på mål denne periode men vi har ikke mange vi med, nemlig 5. Vi klarer ikke helt sette sjansene og GIF står opp bra. Kampen ender uavgjort og GIF fortjente 1 poeng i dag. De spilte en meget god kamp. Vi spilte ikke som et lag og det var til tider fryktelig på bekkplass med nøling og nøling.

Vi klarer ikke helt mobilisere til denne kamp, ikke ærlige i innsats eller det vi blitt enige om taktiskt. Vi velger å møte GIF som enkelt spiller istedenfor som et LAG, det gikk kjempebra - NOT…

smileysmileysmiley
Bård viser hjerte og jobber og jobber og da scorer man….2….

smileysmiley
Sindre R er stabil i kassa og tar mye fra distanse

smiley
Oliver, ende bekk som leverer noe mot normalt

Skudd: 14-14

Caj Kingen Holm
 



VS.
BMIL - NOR 92 G14  1-13 (1-4, 0-4, 0-5)

Dato: 15.12.2012
Laget: Sindre R, Lars Andre, Anders, Oliver, Kevin, Simen A, Bård William, Tommy, Henrik D, Henrik G, Jørgen
Ca. 30 tilskuere i Skøyenhallen
Målscorere: Jørgen (6), Bård William (2), Henrik G (2), Anders (2), Simen A (1)
Mini-Kingen (assist): Bård William (3), Henrik D (2), Henrik G (2), Oliver (2), Anders (1), Jørgen (1), Simen A (1)

Caj's kommentarer: Tidlig kamp i G14 E og snøkaos in mot oslo. Vi reiste tidlig, tok det med ro og kom frem på dårlig vei.. ida føltes det som gutta var på spille humør innen kamp. Bra oppvarming styrket inntrykket.

1:per
Vi visste at kunne vi bygge hjørner i spillet og ha bredde så skulle vi kunne rulle mye ball da det mest blir flying mot ball holder fra Bymil side. Joda dette fikk vi rett i….
Starter opp bra med greit tempo på ball og 2 min tar det innen Jørgen gjør sin første av 7 scoringer. Vi fortsetter brukbart og får vente til 10 min innen 2-0 kommer da Anders og Simen A samspiller i Anfalls zon. I byttet etterpå gjør vi et lækkert mål da vi bruker bredde som avtalt, Henk G holder på ball og venter på bevegelse, den kommer når Jørgen løper in i slottet perfekt og avslutter klinisk- Skoleboken der gutter! Vi klarer derimot rote bort et offensivt frislag til å bli en motkontring der ByMil gjør 1-3 på et fint skudd. Vi svarer i periodens slutt minutt da firma Jørgen/Bård spiller seg frem til 4-1

2:e per
Ikke så mye å endre på, litt mer trøkk, litt mer nøye var oppskriften. Målen kommer jevnt og trutt i perioden der Jørgen x 2, Anders og Henk G blir periodens målskytter. Vi vinner periode med 4- 0 og går til pause med 8-1. Bra ryddig periode.

3: per
Vi setter noen delmål, vi skall ha flere scoringer og nekte Bymil dito. Fortsette å rulle ball. Gutta respondere bra. 3 min tar det etter at Kevin har slått en genial diagonal pasning som Simen A lekkert styrer in. 10 sek etterpå, perfekt oppspill fra Oliver til Henk G som i sin tur tar et perfekt bueløp i FART og 10-1, så enkelt kan det gjøres om fokus er til stede.  Vi avslutter periode sterkt med scoringer av Bård og Jørgen. Kampen vinnes med fin fine 13-1.

Ikke så mye å si på dette, er veldig fornøyd med hvordan vi gjennomfører denne kampen, vi ruller på bra, vi holder bredde og dybde. Vi spiller bra oppspill og ruller bra i anfall. Vi har flyt og det blir selvsagt vanskelig før ByMil å matche oss når vi slipper ball så bra som i dag. Bymil kriget på uten sure miner og skall ha cred for det.. Man skulle sikkert kunne si noe om dommer standarden men velger å avstå, det ende som irriterer er å bruke så mye tid hver uke og ved kamp på helgen legge så mye ansvar i hendene på  noen som i visse fall er helt uinteressert av oppgaven som KAMPLEDER!!

smileysmileysmiley
Jørgen er sjefen i dag. Jørgen eier med 7 scoringer..

smileysmiley
Simen A er på spille humør og begynner ligne en kelner, lekkre pass på rekke og rad…

smiley
Oliver. Ligger bak mye moro og spiller glimrende på bekken..

Skudd: 36-3

Caj «Kingen» Holm

 

VS.
NOR 92 G14 - GIF Fighters  7-4 (2-1, 3-2, 2-1)

Dato: 30.11.2012
Laget: Sindre R, Anders, Oliver, Kevin, Simen A, Sindre G, Simen T, Bård William, Tommy, Akash, Henrik D, Henrik G, Jørgen, Mathias.
Ca. 60 tilskuere i Solberghallen
Målscorere: Bård William (2), Jørgen (2), Simen A, Henrik G, Anders
Mini-Kingen (assist): Jørgen (2), Tommy, Henrik G, Simen A, Akash, Mathias

Caj's kommentarer: Endelig dags for ny kamp mot Giffarna. De vann vårt første møte med 4-1 helt fortjent etter en særs dårlig kamp og innsats av oss. Nå ventet andre boller…

1:per
20 sek, feilpass og 0-1, kjempestart NOT.  Vi trenger ikke deppe lenge over det for etter 2 min banker Bård in kvitteringen. Vi presser ned GIF ordentlig ned i egen forsvarssone. Vi er på hugget! Derfor logisk når Simen panger in 2-1 som blir pause resultat.

2:per
Vi fortsetter der vi slapp og bor i Giffarna zon, på en lynrask kontring gjør Henk G 3-1 etter flott førarbeid av Jørgen. Vi styrer kampen godt, litt sløvt hjemjobb i en motkontring gir GIF mulighet til redusering og den tar de på et flott skudd og 3-2. Kontakt for en stund. Vi får mulighet i Poweplay og begynner rulle litt som vi trent på, boksen til GIF er ikke spesiellt tight og det ser Anders og går frem og prikkskyter 4-2. I byttet etterpå setter vi nok en kontring da Jørgen gjør 5-2, på nydelig assist av Simen A. Vi bør stenge kampen her, dessverre spiller vi ikke på klokka siste bytte og med kun 5 sek igjen av periode gjør GIF 5-3 på en kontring som lett kunne unnvikes med å holde litt xtra på ball i anfallsonen. Uansett bra periode og vi er i føringa hele veien i denne kamp.

3:per
Ganske rolig i garderoben, vi føler vi har kontroll på dette. Prøver å mane til høyre tempo. Vi starter opp bra og får tidlig trøkk på GIF og 5 min ut i perioden gjør Bård 6-3. Vi ruller bra og slipper lite til... Jørgen tar et langt bue løp og mer skall ikke til før at 7-3 kommer… I siste minutt glipper vi litt i fokus og GIF får en redusering og slut resultatet skrives til 7-4.

Fin og rolig kamp i god tone, vi spiller bra i 3 perioder og maler på. GIF fikk noen lette mål samt at vi burde hatt noen til fremover. Vi er fornøyde med innsatsen. Noe rusk i oppspillen som vi må rette på, ellers helt ok!!
 

smileysmileysmiley
Jørgen tar senter rollen på en imponerende måte, kryddrer med 2 klasse scoringer.
 
smileysmiley
Akash er bunnsolid bakover…
 
smiley

Simen A er involvert i mye, scoring og assist.
 
Skudd: 19-8

Caj Kingen Holm


 

VS.
Tunet G14 - NOR 92 G14  2-4 (1-2, 0-2, 1-0)

Dato: 25.11.2012
Laget: Lars Andre, Oliver, Kevin, Simen A, Sindre G, Simen T, Bård William, Tommy, Akash, Henrik G, Jørgen, Tobias, Mathias
Ca. 40 tilskuere i Høyenhallen
Målscorere: Jørgen (3), Simen T
Mini-Kingen: Simen A

Caj's kommentarer: Ny bortekamp og denne gang kjente trakter, Høyenhallen og kamp mot Tunet som vi har hatt det veldig svårt mot i de siste møtene. Vi reiser med mye folk til tross for fravær grunnet sykdom. Her var det noen som skulle få prøve seg.

1.per
Vi har en fin oppvarming og gutta er fokuserte. Derfor helt logisk at vi tar ledningen allerede etter 2 min  da Jørgen gjør et bue løp. Vi blir tidlig førende og vi spiler fornuftig med bra oppspill. Vi skaper mye sjanser, men skyter litt mye over. 11 min ut i perioden så får vi en utvisning og må spille Box play, jeg tar en litt sjanse og mener her kan vi score på en kontring. Dette skjer da vi snapper opp et feil pass og Jørgen er lengst frem og får ballen og pang 2-0. Dessverre klarer vi ikke komme i posisjon når vi blir fulltallige og misser i slottet og Tunet får en redusering. Pause og 2-1 til oss.

2.per
Vi har god følelse og prøver å dra opp tempo noe mere, uten å ta mer risiko. Nok en gang starter vi opp perioden bra og etter 2 min så gjør vi 3-1 på ett anfall enl kingens playbook smiley. Den var pen! Vi kjør kampen nå og Simen T slår in 4-1 etter ca 11 min. Vi vinner periode med 2-0, men det burde vart noen mål til.

3.per
Ingen direkte beskjeder eller endringer uten vi kjører på. Fortsetter å rulle ball bra. men mønstret sitter i - vi treffer litt for mye UTAFOR målrammen. Vi får straffe, der skyter vi dog PÅ keeper. Men vi får og straffe mot og den redder Lars Andre mesterlig likt en spiderman. Vi gjør nok ikke mer en det som trengs, mange spillte den tuffe G15 kampen dagen innen. Vi mister litt i fokus siste spille minutt og Tunet får slå in 4-2 som også blir sluttresultat.

Jeg er kjempefornøyd med kampen, lenge siden vi trøkket Tunet så hardt tilbake i egen zon. Vi skapte mye bra og spilte veldig enkelt og godt fra backplass. Ryddig kamp der ingen faller ifra… Det som irriterer er alle skuddbom, dette skall vi gjøre noe med!

smileysmileysmiley
Lars Andre står stabilt og tar det som kommer samt en herlig straffe redning. BRA!

smileysmiley
Jørgen testes som senter og de gav mersmak, viktige scoringer som alltid..

smiley
Mathias A, går inn og spiller enkelt og leverer en bunnsolid innsats.

Skudd 14-7  (på mål telles)


 

 VS. 
NOR 92 G14 - BMIL  10-3 (5-0, 1-1, 4-2)

Dato: 04.11.2012
Laget: Sindre R, Lars Andre, Håkon, Mathias, Anders, Oliver, Kevin, Simen A, Sindre G, Bård William, Tommy, Akash, Henrik D, Henrik G, Jørgen, Tobias, Mathias A.
Ca. 70 tilskuere i Solberghallen
Målscorere: Jørgen (3), Henrik D (2), Bård William (1), Tommy (1), Håkon (1), Simen A (1)
Mini-Kingen (assist): Akash (2), Simen A (2), Jørgen (1), Henrik D (1), Bård William (1), Kevin (1)

Caj´s kommentarer: Nye muligheter i 14 serien, en god uke bak oss og det var knyttet spenning til om noe det vi snakket om hadde satt sett eller ej. Det hadde det gjort! Kaller in hele 17 spillere, vi skulle spille G15 rett etter og det over 3x20 og da var vi nødt til å matche smart...

1 per
Vi går ut i 100% med høy press og tar tidlig føringen, allerede etter 2 min så panger Bård in 1-0 etter rull i A-zon. Vi er på hugget og bosetter oss i BMIL's zone og får utteling igjen etter 8 min da Tommy lader fra bekkplass. I byttet etterpå setter vi en kontring og 3-0. Vi er hete nå og følger opp med 4-0 og 5-0 innen det er pause.

2 per
Vi har fått den starten vi vill ha og jeg lar hele 2:e femmern hvile og setter in 3:e femmern med bla 2 st 99:or. De starter litt rufsete og sløvt men litt snack og plutselig så begynner ting å skli. Vi ruller fortsatt bra, men går ikke helt for fullt. Allikevel avslutter vi perioden sterkt og gjør 6-0. Dessverre får noen før seg å bytte når det er 2 sek igjen av periode og vi glipper i markering så BMIL kan score litt lettvindt. De som spiller siste bytte MÅ ha stål kontroll på klocka!!!

3 per
Vi starter litt sløvt og lar BMIL score 2-6 og 3-6 de gir sig ikke og det som forventet. BMIL kriger på nå men vi roer ned og begynner å rulle ball igjen og 5 min ut i slut periode setter vi 7-3 som blir spikern i kista. Vi avslutteter kampen knall sterkt og setter ytterliggere 3 mål siste 5 min og vinner kampen med hele 10-3. Et bra resultat for oss!!

Kampen gir mange fine svar og vi spiller til tider glimrende, fremst ruller vi på veldig bra der alle er med i spillet i anfallzon. De nye som kommer in tar nivået etter hvert og leverer fine prestasjoner. Samtidlig klarer vi å hvile våre rekker som planert og alle spiller like mye, uansett om det er 1:e rekka eller 3:e rekka…

smileysmileysmiley
Henrik D er til tider glimrende MEN spiller på små marginer ibland…

smileysmiley
Jørgen spiller smart og prikker skudda bedre, 3 flotte scoringer…

smiley
Bård er general nok en gang på midtbanen.
 
Skudd 23-8
 
Caj Kingen holm


 VS. 
NOR 92 G14 - Tunet G14  5-5 (0-3, 3-1, 2-1)

Dato: 26.10.2012
Laget: Lars Andre, Anders, Oliver, Simen A, Sindre G, Bård William, Tommy, Akash, Henrik D, Henrik G, Mathias, Tobias, Jørgen.
Ca. 70 tilskuere i Solberghallen
Målscorere: Mathias, Akash, Oliver, Bård William, Jørgen
Mini-Kingen (assist): Jørgen, Simen A, Anders, Akash, Oliver

Caj's kommentarer: Etter den litt svake åpningen mot GIF var det dags å reise kjerringa mot Tunet, en motstander vi hatt svårt mot i tidligere oppgjør. Under torsdagen treffes vi og har teori møte og alt virker egentlig veldig bra, her skall det lires ball….  trudde vi…

1. per
Det som skall gjøres er sagt, 20 sek ut ikampen så zorrar en spiller født 2000 in 1-0 for Tunet!!  Vår bekk ser på istenden for å agere. 5 min ut i kampen kommer det en løs ball mot lars Andre som på et mirukuløst sett går in. Meget svag åpning av gutta og det er personlige feil som straffer oss. Marerittet fortsetter då nok en bekk ikke har fokus der har skall, uten får en Tunet spiller enkelt komme til avslut og ledelse 3-0. det blir pause res. Vi er ikke fornøyde med insatsen etter første perioden. Tunet har 3 skudd på mål, vi med! De har 3 mål!!

2. per
Vi endrer om litt i rekkene. Selvsagt fortsetter personlige feil da vi misser grovt i et ENKELT oppspil og Tunet gjør da 4-0. heldigvis har vi noen som viser vilje denne dag og det er Mathias som tar en flott løping på en spillevending, endelig sprekte vi nullen. Dette tente oss. Vi kjør på videre men mye skudd som ikke treffer kassa gir sjelden mål. Siste 5 kjør vi opp tempo og 2-4 kommer da Akash slenger ive et langskudd som går in. Byttet etterpå krigar Oliver in 3-4 og kontakt. Dette blir pause resultat og vi føler vi er på riktig vei.

3. per
Nå er vi tente fremover og Bård setter kviteringen direkte i første bytte og vi er like langt etter å ha gitt bort mål nok en gang, denne gang 4 st. Uansett vi var i kapp og viser kjempe moral nok engang. Dessverre oppreper seg synder seg ofte og nevnte 2000 spiller får nok en gang enkelt zorre in 5-4. Da timeout og ner på 5 spillere, de tar utfordringen og vi kvitterer på en flott scoring av Jørgen. Under siste 5 min spiller vi veldig bra og skaper mye men vi treffer ikke kassa, da blir det enkelt for Tunet å forsvare seg. Siste 10 sek får vi spille i pp, jeg satser og tar ut keeper da vi har inslag i offensiv zone, gutta får frem ballen til Henrik D på bekkplass men skuddet går…. Du gjettet riktig-OVER…… derfor ender kampen uavgjort 5-5 etter at vi legat under 0-4.

Tunet skall ha honnør for innsatsen, men vi bjuder på alt for mye, samt at vi ikke tar dueller. Det enkle spillet er fraværende, mye bedre å føre ball og føre ball og ikke minst-føre ball…. Det mest tydelig tegnet er dog en slett innsats og manglende tempo i det vi gjør, dette tar vi tak i til uken. Vi er rett og slett ikke bedre per dags dato. Så mer hederlig innsats fremover på trening og mye mer tempo så er vi der…

smileysmileysmiley
Ærlig innsats og flott scoring, bra Mathias

smileysmiley
Bård viser vilje og prøver få til noe hvert bytte..

smiley
Jørgen kommer til mye sjanser, men bommer ALT for mye, mer presisjon og Jørgen er i rute.

Skudd 16-7 (historisk lavt)
 
Caj Kingen Holm


  VS.  
GIF Fighters G14 - NOR 92 G14  4-1 (3-0, 1-1, 0-0)

Dato: 13.10.2012
Laget: Lars Andre og Sindre R, Gard, Sindre G, Tommy, Anders, Henk D, Mathias, Jørgen, Bård, Henrik G, Simen A, Tobias, Simen T

Ca. 50 tilskuere i Lihallen
Målscorere: Jørgen
Mini-Kingen (assist): Anders

 
Caj's kommentarer:
Serie premier! Vi var klare for å starte sesongen i helgen. Vi reiser til Lihallen med godt mot og er rimelig sikre på en seier. Vi mangler riktig nok noen som burde vart med og det gjør at vi må endre om i laget i siste liten. Videre så stiller vi med mye folk og intensjonen er at mange skall få prøve seg. Her handler det om å gå ut og ta nivået.

1:e periode
1-0 GIF (2,56), 2-0 GIF (6,03), 3-0 GIF (6,18)!!! Timeout og noen klare meldinger, ingen merkbar forendring. Dette er helsvart. GIF har 4 skudd på mål og scorer 3!
 
2:e Periode

Prøver i pausen og roe ned og gi noen klare tilbakemeldinger, det går ikke inn, gutta er IKKE på nett i dag. 7 min ut i perioden gjør vi 3-1 og det er starten til noe men så kommer en graverende personlig feil og 4-1 til GIF.
 
3:e Periode

Går ned på 2 femmere og vi begynner å ta over, trykker tilbake GIF ganske bra. Vi er ikke så nøye i avslutten, vi stresser fortsatt i oppspill og framfor alt gjør vi ting altfor svårt. Dette passer GIF utmerket og de trenger egentlig bare stå opp i sin zone før vi spiller oss hele tiden inn mot dem og de trenger ikke gjøre noe for å forsvare seg. Vi får straffe, brenner selvsagt denne og GIF holder på ball og drar ned tempo for å sikre seieren. De vinner fullt fortjent og var tagget fra start. Kampen spilles i fin tone etter å ha hatt noe mer dirty oppgjør tidligere.

Dette er et tap jeg tar på min kappe, tar noen uheldige valg innen kamp, samt at jeg er noe for naiv i coachningen. Under kamp blir jeg så grusomt skuffet over eget lags innsats og blir deretter resignert og coacher ikke laget. Neste gang blir det endringer direkte, har vedkommende fått 6 min kun, sorry, men vi forplikter å opptre bedre en dette som klubb og ikke minst mot våre supportere. Dette var en oppvekker før oss, håper jeg.

smileysmileysmiley
Sindre Gulbrandsen går in, tar nivået, leverer fornuftig spill i 45 minuter og er bunnsolid
   
smileysmiley

Dommern
   
smiley
Våre supportere som nok en gang stiller mannsterkt

Skudd 18-7 til oss
 
Caj "Kingen" Holm

 

  •