Kampreferater sesongen 2011/2012 - G13 serien

  VS.  

NOR 92 G13 - TUNET IBK 1  4-5 (2-2, 0-1, 2-2)

Laget: Sindre R, Lars Andre, Sander, Gard, Sindre G, Tobias, Simen LP, Anders, Henrik G, Oliver, Tommy, Asim, Akash, Henrik D, Jørgen, Mathias, Herman, Simen T, Kevin J, Bård William
Ca. 120 tilskuere i Solberghallen
Målscorere: Henri D (2), Henrik G (1), Herman (1)
Mini-Kingen (assist): 
Bård William (1), Tommy (1), Simen LP (1), Oliver (1)
 
Caj's kommentarer: 
Dags for årets siste kamp for sesongen. Da Gjerdrum ikke kunne stille lag så stod vi igjen med 1 lag og 20 spillere. Her laget jeg en rullerings modell så ALLE skulle få spille. Dette skulle vise seg vare ødes digert…


1:e periode
Vi begynner brukbart og rule og tidlig skape sjanser. Ur av ingenting så får Tunet 1-0. Vi svarer etterpå  da Herman trykker in 1-1. men vi er ikke på hugget i dag og sover når Tunet får lyfte in 2-1 helt uhotet. Vi viser noe av det vi kan når Tommy bryter og sender «spesialaren» til Henk G som lekkert setter 2-2 og balanse i regnskapet.


2:e Periode
Må innrømme at jeg ikke var fornøyd i garderoben, tydelig instrukser blir gitt. Nå ventet jeg på en reaksjon fra gjengen. TUNET scorer 3-2 i første bytte og vi klarer ikke få in ballen på hele perioden.  Vi stresser og slurver, jeg bytter folk som avtalt men ikke blir det bedre.

 
3:e Periode
Bytter på litt folk igjen før å prøve å «vekke de døde» men historien gjentar seg da det blir Tunet som scorer først og leder da med 4-2. Noen minutter ut i perioden så sitter vårt anfalspill og Henrik D får gjøre 2 fine scoringer fra bekkplass, da rulla vi som avtalt med litt tålmod. Stilling 4-4 og noe håp. Dette slukkes effektivt av et tagget Tunet som ikke gav oss noe gratis denne dag. Kampen avgjøres når det gjenstår 3 min og Tunet vinner kampen fullt fortjent!!

 
Innsatsen, innstilligen, prestasjonen er så innmari under pari denne dag gutter så det er til å bli flau over. UANSETT vinner vi serien med 3 poeng og jobben var gjord tidligere. Så jeg velger å ikke legge for mye kraft i dette. Men det var en bra vekker for et lag som ikke tapt siden 17 oktober 2010.

 
Vi har en fantastisk sesong bak oss som ikke blir mindre fantastisk av at vi taper en kamp…

smileysmileysmiley
Tommy ville vinne! Tommy leverte, avsluttet med stil!

   
smileysmiley

Henrik D fikk fyrt av bøssa igjen, 2 nydelige scoringer
   
smiley
Henrik G er våken og tar løpet som gir 2-2, det vi trent så mye på…

Skudd 18-11
 
Caj Kingen Holm

 

  VS.  

GIF FIGHTERS - NOR 92 G13  2-7 (0-2, 0-0, 2-5)

Laget: Sindre R, Tommy, Anders, Akash, Henrik D, Sindre G, Bård William, Jørgen, Herman, Simen LP, Oliver, Henrik G, Simen A, Kevin S.
Ca. 30 tilskuere i Romsåshallen
Målscorere: Jørgen Ripel (2), Simen Aspeholen (1), Tommy Skatvedt (1), Anders Kristiansen (1), Herman Hoseth (1), Simen L. Pedersen (1)
Mini-Kingen (assist): Kevin Suthes (3), Oliver Kylland (1), Sindre Rafnung (1),

Caj's kommentarer: Første kamp i sluttspill Gutter 13. Vi ledet med hele 3 poeng og ved vinst var alle tvil vekk!! Vi vinner serien nok en gang. Motstander i første kamp var GIF Fighters. Disse kan vi godt og var trygge på et bra resultat.

1:e periode
Vi tar kommando direkte og står noe lavere i defensiven en vanligt, men 3:e rekke går høyt og dette overasker GIF da vi får straffe og utvisning i nevnte rekkas første bytte!! Jørgen bommer på straffen, men i powerplay etterpå trøkker vi in 1-0 der Herman er killer fremfor mål. Vi er i føringen og scorer nok en gang innen pause via Jørgen der Simen gjør et flott før arbeid. Perioden er grei, men det er særs dårlig tempo i kampen. GIF klarer kun å slå langt og vi blir litt stasjonære i vårt anfalls spill.

2:e periode
Kan sammenfattes i et ord-Ræva! 0-0 blir periode resultat. Denne periode er det GIF som viser vilje og er frempå men Sindre står solid i dag og tar alt og holder oss alene inne i kampen. Uff, grusomt dårlig periode av oss.

3:e periode
Gir gutta en utfordring og komme i gang direkte og under de første 5 min skall alle rekker prestere ellers må vi ned på de som virkelig jobber idag. Dette responderte de bra på, 3-0 og 4-0 kommer raskt! 4-0 kommer på hurtig utkast fra Sindre der Jørgen avslutter kontant. Men GIF fortsetter og yppe seg og får redusering til 1-4, men vi svarer direkte da Bård panger in 5-1. Deretter nok en scoring fra GIF og timeout fra meg og ned på 10 man. 6-2 då Jørgen og Kevin vender hurtig og 7-2 da vi ruller opp GIF og Anders setter sluttresultatet pent i vinkeln.

Vi gjør en dårlig kamp, men vinner med 7-2, det må vi vare fornøyde med! GIF stod opp bra i denne kampen og prøvde virkelig, men de har litt for få med tyngde og tempo før at vi skall bli alvorlig trua over en kamp.

smileysmileysmiley
Sindre Rafnung står bunnsolid, dekker og sitter riktig samt setter i gang spillet bra!

smileysmiley
Jørgen tar som så mange ganger før-ANSVAR!

smiley
Kevin S jobber knall bra fra start til mål

Skudd 18-12 til oss

 

  VS.  

GJERDRUM - NOR 92 G13  1-21 (1-6, 0-9, 0-9)

Laget: Sindre R, Tommy, Henk D, Anders, Sindre G, Bård, Simen LP, Sander, Jørgen, Herman, Simen T, Simen A
Ca. 40 tilskuere i Gjerdrumshallen
Målscorere: Jørgen (5), Simen A (4), Henrik D (4), Herman (4), Bård William (2), Simen LP (2), Sindre G (1), Simen T (1), Sander (1)
Mini- Kingen (assist): Bård William (4), Simen A (3), Tommy (3), Simen T (3), Simen LP (2), Sindre R (2), Herman (2), Anders (1), Henrik D (1), Jørgen (1)

Caj's kommentarer: Siste borte kamp for året i ordinær serie og 2 poeng måtte til om vi skulle vinne serie… trudde vi…

1:e periode
Henrik Dahl er på spille humør i dag og panger in 1-0 på pasning fra SLP. Men vi klarer og stå som om vi ventet på bussen når Gjerdrum får et frislag og 1-1! Vi bryr oss ikke for mye om dette uten kjør på, sakte begynner vi få ting på plass og da kommer scoringene. Alle bidrar til at det omsider drar ivei til pause med ledning 6-1 og mye er likt fra lørdagens kamp. Vi ruller bra!

2:e periode
Litt mer bue løp og noen overlapp takk, var min bestilling, vi mente vi ville fullføre før å vise opp noe før alle de som alltid følger oss fra tribunen. Vit ikke helt hva som blev avtalt men 2:e rekka leverer årets mål tidlig i perioden der Henrik vender over på tommy som direkte slår opp på SLP som stusser ned på simen A og han slår direkte in på borte stolpe der Sander kommer og legger in med backhand i åpen kasse. KLASSE SCORING og vanvittig morsomt for Sander. 7-1 og pangstart av 2.e periode. Det stopper ikke der uten vi fortsetter å rulle på bra. Skyttet er bra og vi går i bue noe som gør at vi får med keeper hver gang og settern da i lengste jhørne. Dette har vi utviklet veldig og setter mye fra distanse da vi alltid går litt i side før å «komme rundt»  sk Outsweeper… King loves it smiley Vi rullar in 8 scoringer og leder med 15-1 innfor 3:e periode

3:e periode
Vi setter et resultat mål og et prestasjonsmål og innfrir nær på, unasett scorer vi 9 i siste periode og kjør øver Gjerdrum fullstendig. 6 forskjellig målscorere vittner om bredde og bra rull. Vi fullfører nok en kamp og i siste periode får noen skifte posisjoner og innfrir. Ikke noe surr, kun mye spille glede og vi vinner kampen med 24-1 og serien med 3 poeng! Da Tunet slo GIF tidl på dagen så var vi egentlig seriemestere innen kampen begynte men det visste ikke vi. Nå venter sluttspill i G13 og vi kommer vare klare-You Bet!!

smileysmileysmiley
Henrik Dahl er sjefen i dag, med balanserte og presiste passninger og avslutt….

smileysmiley
Jørgen koser seg med 5 + 2 og drar opp gutta hele tiden «as a cap»

smiley
Sindre G er tent, aggressiv, bestemt og leverer en god kamp. Bra Sindre!

Skudd:  30-5
 

  VS.  

NOR 92 G13 - FET  7-3 (4-1, 2-1, 1-1)

Laget: Lars Andre/Sindre (deler på kamp), Sindre G, Anders, Tommy, Gard, Kevin J, Kevin S, Håkon (G99), Tobias, Simen T, Sander, Henrik G, Simen LP, Oliver, Mathias
Tilskuere: Ca. 60 i Solberghallen
Målscorere: Henrik G (3), Anders (2), Mathias (1), Oliver (1)
Mini-Kingen (ass.): Simen LP (2), Sander (1), Tobias (1) 

Caj's kommentarer: Søndagen i vår super helg startet mot Fet i G 13 serien. Vi stilte med 3 rekker samt 5 bekker før og vare på den sikre siden.

1:e per
Vi start opp brukbart men det blir Fet som tar ledelsen etter en tellefeil bakover. Vi jobber på videre og Oliver gjør 1-1 da han skrur opp tempoet i en fin løping. Anders tar affære og panger in 2-1 fra bekkplass med ett fint dragskudd. Nå var vi i føringa. Vi ruller som sagt småpent og det jobbes bra. Det gjør Fet med, så vi må levere.  Hernik er smoking hot om dagen og han slår i 3-1 og sin første scoring for dagen da han ur ingenting vasker frem en målsjanse. I slutten av perioden får vi et frislag der vi stiller opp exemplariskt, Anders panger in 4-1 i krysset. Bra periode av gutta.

2:e per
Vi rullar på men Fet er litt mer med og de jobber veldig bra, så vi får inget gratis. Derfor logiskt at de får periodens første scoring og litt kontakt. Vi svarer noen bytter etterpå etter klapp klapp spill av SLP og Oliver, der Mathias slår in den i åpen kasse. Pent gutter. Hernrik følger sen opp med sin 2:e scoring for dagen og solid 6-2 ledelse i pausen.

3:e per
Vi har avgjort kampen føles det. Prøver og holde tempoet oppe, fokus til noen faller og ur en miss får Fet nok en gang mulighet å redusere. Men Henrik tar ansvar i dag og etter samspill med Kevin slår vi in 7-3 og game closed. Fet jobba bra, møtte oss høyt og tvinga oss til å ta snabbe beslutt. Er fornøyd med kampen, vi prøver å spille rundt ballen og det jobbes veldig bra og riktig. Noe sløsing av sjanser og kun 20 skudd på mål denne kamp. Men vi slipper kun 6 mot oss så det vitner om kontroll på sakene… Mange fler som jobber bedre, mange flere bevegelser som vi trent på…. Mangler litt på utteling….

smileysmileysmiley
Henrik G er smoking hot og gjør 3 scoringer

smileysmiley
Anders hjelper Gard til en fin kamp og scorer samtidlig 2 klasse scoringer

smiley
Kevin S jobber over HELE banen og mangler kun 1 scoring

Skudd 20-6

 

  VS.  

GIF FIGHTERS 1 - NOR 92 G13  3-9 (2-5, 0-2, 1-2)

Laget: Sindre R, Akash, Henrik D, Tommy, Anders, Bård William, Oliver, Simen LP, Jørgen, Herman, Simen A, Henrik G
Tilskuere: Ca. 60 i Lihallen
Målscorere: Jørgen (3), Herman (3), Bård William (2), Tommy (1)
Mini-Kingen (ass.): Anders (1), Bård William (1), Herman (1)
 
Caj's kommentarer: Så var det dags for SUPERHELG igjen! Denne gang tur til Nittedal og ny kamp mot Gif, denne gang i G13 serien.
 
1:e per

Vi er egentlig veldig klare for denne og alt virker veldig bra infor kampen. Gjengen er tente men rolige. Derfor kanskje ingen sjokk når gif tar ledningen etter snaue 4 min. Vi blir relativt fort førende i kampen og har tidlig trøkket mot GIF's mål. Vi får vente til 9 min da Jørgen «breaking some ice» med en susere. 2 minutter etterpå er han frempå igjen og 2-1. Nå kjører vi på og i byttet etterpå 3-1 via Bård som tar en liten åktur bland grønnkledde men. GIF gir ikke opp uten får en litt enkel scoring da hele laget rygger in i Sindre og 2-3 og ikke minst kamp…trudde jeg… gutta høyer tempoet direkte og pang 4-2, 16 sek etter GIF sin scoring. Vi stopper ikke der uten i siste minutt av perioden kriger Herman in 5-2. Det skjedde mye siste 3 min og der gikk det fort.

2:e per
Relativt fornøyd maset jeg om noe mer kontroll i spille vendingene og litt mer bue løp.  Perioden blir veldig bra der vi har full kontroll og slipper kun 2 skudd mot Sindre. 11 minutter ut i perioden så kommer det en tempo høyning igjen da Tommy tar en «coast to coast» og pang i vinkeln. En kanon scoring fra Tommy der. Herman blir inspirert og panger in 7-2 i byttet etterpå og vi går til pause med 7-2.


3:e per
Jada etter 10 sek ligger 3:an for Giffarna, et mislykket utkast blir fanget opp når hele laget er på vei frem. Noen bytter etterpå tar jeg timeout og roer ned gutta samt får dem o tenke noe mer ut på banen. Herman slår in sin 3:e for dagen og etterpå får vi straffe. Da blir vi vittne til noe av det største tullet jeg noensinne sett. Keeper skal prøve å psyke jørgen med div tøv. Jørgen går sakte frem, finter høyre som keeper går på og drar sakte over på venstre in i tomt mål….. 9-3 seier og relativt rolig feiring, vi følte tidlig i kampen av vi var mye sterkere. For et år siden møttes vi i Li hallen og da vann vi med 5-2, nå var det klasseforskjell og viser vilken fin utvikling vi hatt og vi kommer ikke stoppe der…..

smileysmileysmiley
Jørgen er tryggheten sjøl og koser seg, gjør litt som han vill… vår Cap


smileysmiley
Herman er nok en gang sniper og sykt aggresiv fremfor mål med sine 3 scoringer

smiley
Tommy gjør alt enkelt og misser ikke i noe samt en klasse scoring


Skudd 24-7 til oss….


  VS.  

NOR 92 G13 - GIF FIGHTERS 2  7-3 (2-0, 0-0, 5-3)

Laget: Lars A, Anders, Tommy, Henrik D, Akash, Sindre, Gard, Mathias D (G99), Simen LP, Kevin S, Håkon (G99), Sander, Tobias, Henrik G, Simen T, Jørgen, Herman, Oliver, Simen A, Oliver.
Tilskuere: Ca. 100 i Solberghallen
Målscorere: Simen LP (2), Tommy (1), Henrik G (1), Henrik D (1), Tobias (1), Håkon (1)
Mini-Kingen (assist): Oliver (1), Henrik G (1), Kevin (1), Sindre (1), Sander (1)

Caj's kommentarer: 2:e kamp i vår SUPER HELG og det mot «Giffarna» Herlig, alltid moro og møte dem. Vi har kallt in nær på hele troppen da vi uansett har kamp i G14 etterpå. Vi stiller til start med 3 fulle femmere og Mathias D og Håkon fra 99 er med og hospiterer. Noe ambisiøst skulle det vise seg.

1: periode
Vi begynner å rulle brukbart og spiller oss greit fremover i banen, men det går litt smått, dårlig tempo i kampen gjør at noen faller ut direkte og ikke tar i før o komme seg ut av situasjonene. Men en som tar før seg er TTT (Tommy Tar Tak) en coast to coast og lekker avslutning gir oss ledning med 1-0, den følger vi opp i byttet etterpå då Tobias lekkert slår in 2-0. Nå var vi noe lunde i rute.

2:e periode
Mye rusk i maskineriet, vi fører kampen men alltfor mye føring i anfalls zon der vi ikke er farlige i det hele tatt. Det er ikke Giffarna heller så periode ender 0-0….

3:e periode
Vi starter asap med å slurve i ett oppspill, 2-1 og kamp. Deretter svarer vi med kampens delikatesse der Sander har løpt opp som target, får et langt oppspill og sentrer over til Henk G som lekkert setter 3-1 og lite pusterom. Men GIF kommer tilbake, først etter at vi sover på en retur, deretter slapp markering og 3-3 etter 6 min spilt av periode. Da tar jeg timeout og ber første femmern verme opp, noe jeg er tydelig på at ALLE får med seg. Ut av det blå så får vi fart på sakene igjen og Simen LP slår in 4-3 og nå har vi full kontroll og på 1,5 min så går vi fra 4-3 til 7-3. Siste bytte tar vår første femmer og kontrollerer resultat.

I denne kampen leverer de som ikke spilte mot Drøbak. Gard og Sindre på bekken hadde mer ro med ball en på lenge, fremover jobbet Tobias og Sander føredømlig og RIKTIG. Dessverre var det noen av de øvrige som bare sprang rundt og dasset. De viser klasse når kampen står og veier og viser da tempo forskjell og beslutsomhet. Men ikke skal det vell gå 40 min innen det skjer??? GIF var noe bedre en antatt og gjorde en bra kamp, de hadde problem med keeper så vi lånte ut keeper utstyr og gav dem litt mer tid, kampen blev ikke velspillt, men fair play og god stemning på banen samt en tøff utmaning før noen av våre spillere og bryne seg på, gjorde dette til en bra erfarenhet.

smileysmileysmiley
Sander Nordskag så tilstede! Jobbet føredømlig og RIKTIG, gav alt og flott assist!!

smileysmiley
SLP, sliter noe med avslutningene men avgjør kampen med 2 flotte scoringer…

smiley
Henrik Gommerud, er på gang til «gamla takter» og er mer og mer involvert i spillet nå med 1+1…

Skudd: 16-12

Kingen
 

  vs.  

TUNET 2 - NOR 92  5-5 (3-1, 0-2, 2-2)

Lørdag 17.12.2011
Laget: Lars Andre, Sindre G, Gard, Henrik D, Simen LP, Bård/Kevin (deler på kamp), Asim, Sander, Henk G, Herman, Oliver, Mathias (noen bytter)
Tilskuere: Ca. 30 i Høyenhallen
Målscorere: Henrik D (2), Oliver (1), Kevin (1), Simen LP (1)
Mini-Kingen (ass.): Oliver (2), Simen LP (1), Herman (1)

Caj's kommentarer: Kamp i 13 års serien var første prøve denne helg. Vi tog med få bekker så de skulle få spille mye og mye folk fremover. Her skulle det kjøres på. Tunet forsterket med sine beste 98.or og stoppa in turbosmurfarna fra 99 så her skulle vi få motstand. Noen stans gikk det galt innen kamp, vi var tidlig fremme, kampen innen forsinket og mye tid. Det er sjelden positivt. Når kampen vel begynte så var vi ikke klare… 

1 periode
12 sek så ligger 0-1 bak Lars Andre. 25 sek kvittering av Simen LP, 1 min 1-2 etter slapp markering, 3,50 1-3 etter enda slappere markering og ridå ned. Resten av perioden noe bedring men vi går til pause med 1-3. Prøver i pausen å få i gang gutta ordentlig. Denne periode var grusomt dårlig av oss, noe de fleste var enige i…

2:e periode
Starter på 2 femmere for å få kontroll på kampen, etter 55 sek reduserer Henrik Dahl på et flott frislag og nå begynner vi trykke skikkelig derfor helt naturlig at 3-3 kommer på et flott veggspill mellom Herman og Kevin der sistnevnte legger in i åpen kasse, Nå var vi like langt og bedring i spillet.

3:e periode
Vi snakker om å gå på 3 rekker igjen og vi rekker ikke ut før vi klart å slå bort ballen til motspiller og underlege nok en gang, vi er tilbake der vi startet… Siste 5 topper jeg opp 9,34 ut i siste periode slår vi in kvitering der Oliver prikkskyter i krysset. I byttet etterpå panger Henrik D in LEDNING. Men nej da, vi klarer og rote bort dette grunnet slurv i en spillevending og Tunet kvitterer og får med seg en poeng.

Dette var en grusom kamp med mye rot, vi gir ballen på sølvfat til motstanderen og de takker og tar emot! Det spretter hele tiden, ingen tar tak og de fleste trudde nok dette skulle gå av seg sjøl. Vi møter et ungt lag uten respekt og med bra tempo. Vi gidder ikke møte med fysik eller tempo og da blir det en jevn kamp.

Noen fikk spille lite denne kamp og etter innsatsen på ukens treninger fra noen av dem så var det logiskt. Grunnlaget dannes under uka gutter…

smileysmileysmiley
Ingen denne gang på banen, derimot på tribunen. Foreldre gjengen møter opp og støtter og maner på oss hver kamp!!

smileysmiley
Henrik D prøver og prøver og viser vilje til vinst og poeng.

smiley
Oliver. Når han setter fart og har bestemt seg blir det mål, nok en klasse scoring fra «Ollie»

Skudd:12-7 til oss

Kingen

 

  VS.   

NOR 92 - STRØMMEN  18-2 (2-0, 10-2, 6-0)

Søndag 10.12.2011
Laget: Fredrik (99), Mathias Doul (99), Lars Andre, Sindre G, Gard, Kevin, Simen LP, Asim, Sander, Mathias A, Sindre R (halv kamp) Henk G, Simen T
Tilskuere: Ca. 60 i Solberghallen
Målscorere: Simen LP (5), Sander (4), Kevin (3), Sindre R (3), Henrik G (1), Mathias D (1), Simen T (1). 
Mini-Kingen (ass.): Simen LP (5), Mathias D (3), Sindre R (2), Simen T (2), Asim (2), Mathias A (1), Kevin (1), Sander (1).

Caj's kommentarer: 
Endelig kamp for oss i 13 års serien. Denne gang mot strømmen. De er kanskje ikke seriens beste lag, men jobben skall gjøres og vi fokuserte på og ha et godt pasningsspill og la ballen rulle!

1:e periode
Vi begynner veldig forsiktig og ruller rundt men med dårlig tempo. Gradvis bedre utover i perioden men alltfor for mye korte løse pass som ikke direkte høyer tempoet.  Etter 7 min så tar den hjemvendte sønn (Simen LP) saken i egne hender og setter 1-0 etter et langt angrepp. Sindre R som for dagen får spille ute, panger i 2-0 og det blir periode resultat.

2:e periode
Det blev litt klare meldinger i garderoben i pausen som gikk på MER bevegelse og høyere fart på ballen. Dette responderte gutta bra på og 26 sek tar det da vi har gjort 3-0 av Henrik G. Deretter ruller ballene in bytte for bytte og vi begynner å få litt fart i spillet. Mye små pent spill gir oss flotte scoringer der vi frem for alt scorer etter lange etablerte angrep. 7 forskjellige målscorere gir bredde i målprotokollen. Vi vinner periode med 10-2 og det er bra!!

3:e periode
Nå går vi ned på folk så at de som ikke er med i G14 serien får spilt mye. Ja takk, begge deler sier de og Asim og Sander tar for seg. 2 flotte assist av Asim og mye bra jobbing og kloke pass, Sander het fremfor kassa der SLP serverer han 4 ganger!! Vi ruller bra i denne periode og fremst Kevin og SLP står bak mye av farten, men bekkene spiller veldig klokt denne gang og er samtidig mye med i det offensive spillet. Vi vinner periode med 6-0 og kampen med 18-2. Helt greit! Jeg er fornøyd med kampen, vi gjør mye av det vi trent på og alle koser seg på banen samt jobber bra. Dette var en hyggelig kamp gutter der flere lykkes med litt mer en vanlig og det skaper sef litt mer sjøl tillit…

smileysmileysmiley
Gard spiller super solidt og fremst viser han opp klinisk presisjon i passningspillet der han velger kloke beslutt gang på gang. MORO Gard!

smileysmiley
Asim jobber konge og er veldig delaktig i spillet samt assisterer til flere scoringer.

smiley
Simen LP rett ut av flyet mer eller mindre og 5 + 5 uten å ha rørt kølla på noen måneder….

Skudd 36-4

Kingen
 
 

  VS. 

NOR 92 - BYGDØ MONOLITTEN  5-2 (1-1, 2-0, 2-1)

Søndag 06.11.2011
Laget: Lars Andre, Mathias D (99), Gard, Henrik D, Jørgen, Henrik G, Mathias A, Tobias, Akash, Herman, Bård William, Sander og Håkon L (99)
Tilskuere: Ca. 50 i Solberghallen
Målscorere: Jørgen (3), Tobias (2)
Mini-Kingen (ass.): Akash (2), Mathias D. (1), Mathias A. (1)

Caj's kommentarer:
Vi stiller til start med hele 3 fulle femmere, sykdom, reise m.m. gjorde at vi fikk rokere veldig. Videre skulle vi spille rett etterpå i G14 serien, så planen var å kanskje ikke få så stor belastning på gutta. I tillegg lot vi Mathias Doull og Håkon Løvdokken prøve seg fra 99 gjengen…

Kampen begynte med 0-1 i baken etter snaue 3 min. Byttet etterpå er det balanse i regnskapet då Jørgen får en nydelig pasning av Mathias D. Perioden fortsetter med tidvis bra spill der vi ruller bra, men er ikke så vasse fremfor kassa, men helt ok periode som faktisk slutter 1-1.

2:e periode og noe mer gass på gutta. 50 sek ut i perioden så styrer Tobias nydelig in ledningen. Deretter er det firma Ripel/Andersen som fikser 3-1. Flott spill i forkant og sikker avslutning av Jørgen, gir oss ro. Spillet bærer preg av kontroll og vi ruller pent, men noe smått. Vi går til pause med 3-1 og god kontroll.

Dags for 3:e periode og vi fulger opp med kloke oppspill, men de klare sjansene er ikke helt der. Noe mot spillets gang får ByMil en redusering og det er 3-2! Men denne gangen blir vi ikke nervøse uten spiller på og etter 12 min smeller det fra Jørgen igjen da han tar ett flott bueløp med max tempo. Noe merkelig får vi en utvisning når Jørgen gjør en artig seiers gest (surfer på kølla). Vi spiller undertall og minuttet senere gjør Tobias nok en flott scoring og fasttiller slutt resultatet med 5-2.

Bygdø Monolitten er mye bedre en forrige sesong. De står bedre samlet i forsvar og har bedre samspill fremover. Rett og slett en hardere nøt o knekke. Vi ruller på 15 man hele kampen, det var ikke det store tempoet så ingen av de som skulle spille etterpå var slitne.

smileysmileysmiley Akash
Spiller meget fornuftig og slår knapt et feil pass på hele kampen, mye bra oppspill og stor ro i spillet!!

smileysmiley Jørgen
3 scoringer og mye bra bevegelser. I en kamp med lite spilletid setter han fart når han er inne på banen og prikker kassa!!

smiley Tobias
2 scoringer og mer med i spillet, jobber i tillegg eksemplariskt. Bra Tobias!

Skudd 22-8

Kingen
 

  VS. 

TUNET - NOR 92 G13  4-5 (0-2, 2-3, 2-0)

Søndag 30.10.2011
Laget: Lars Andre, Oliver, Tommy, Henrik G, Anders, Gard, Henrik D, Jørgen, Asim, Herman, Bård William, Simen A. og Tobias. 
Tilskuere: Ca. 25 i Høyenhallen
Målscorere: Jørgen Ripel (4), Simen A. (1)
Mini-Kingen (ass.): Simen A. (2), Henrik Dahl (2), Herman Hoseth (1)

Caj's kommentarer:
Da var det kamp i G 13 serien igjen og det borte mot Tunet som i år har 2 lag i serien, så her var vi beredde på tøffere motstand en forrige sesong. Vi kommer tidlig og får verme og skyte lenge ut på banen innen kamp. Gutta koser seg og som vanligt har vi mye fans med oss.

Allerede etter 2 min. får de noe å juble over på tribunen da Simen sjekker loss ball til Jørgen som slår in 1-0 til oss. Vi starter opp med høy fart og er aggresive i sjekk der vi stenger av Tunets oppspill, derfor er det logiskt at Jørgen slår in 2-0 etter ha brutet et oppspill. Vi følger opp med mye bra, men sløser veldig. Tunet har store problem å blir trykkt ned i egen sone. Bra periode!!

2.e periode begynner tidlig med Powerplay, dette har vi kun trent 1 gang på, så vi vet ikke helt hvordan vi skall begynne å stille opp, så vips er en Tunet spiller helt fri og setter 1-2. Ooops :) Dette tar vi med ro da vi MÅ prøve i kamp. Men vi får stillt opp skikkelig i byttet etterpå og får til litt PP spill og jaggu setter vi ikke vårt første mål i overtal da Jørgen blir servert av Simen A. etter flott rull. 3-1 og bra start av 2:e periode! Vi fortsetter der vi slapp etter første og spiller opp veldig bra, men sløser likt “grusomme Gabriel” men vi er det bedre laget og har egentlig full kontroll. Når Simen A. slår in 4-1 etter en flott solo rundt kassa, så trur vel de fleste at vi har avgjort kampen. IKKE Tunet! De gir ikke opp samt at vi blir noe mer passive og slurvete, derfor helt rettvist så redusere Tunet til 2-4 i slutten av perioden. Tunet er det bedre laget nå og fortjente scoringen sin. Mot spillets gang så scorer vi 5-2 på et bra frislag som Jørgen prikkskyter in og vi går til pause hvile med 3 kasser.

3:e periode bør bli en periode med kontroll, skjerpa og tidlige og klare beslutt. Det blir tvert imot!  Tunet gjør 3-5 etter 3. min og får kontakt med 4-5 etter 8. min. Vi slurver noe grusomt!! Vi taper initiativet i kampen totalt og Tunet spiller opp seg skikkelig. Jeg blir nødt å ta time out når 3. min gjenstår og sette in de som vart hete og de var få, men vi klarer greit og kontrollere in 2 nye poeng. Denne kampen vinner vi mye på grund at vi hadde en målvakt som virkelig spilte godt i Lars Andre. Når vi var “Out of Controll” så høll Lars Andre oss inne i kampen!! Tunet var en hyggelig overraskelse som etter hvert spilte seg opp med en fartsfylt og trevlig innebandy. Denne kampen er jeg lite fornøyd med, vi starter opp enl. det vi blitt enige om, men vi er alt for slurvete i pasninger og mottak og det er enkle grepp som må til før å få ting å skli som det ellers gjør.

ALT sammenfattes i “Ready Position”. Så kommende uker blir det å nøte grunner og grunner om og om igjen!!

Når det er sagt så gjorde vi mye bra med, vårt nye oppspill satt kanon noen ganger og når vi spiller oss frem med 3 trekk, da gikk det fort!!  Så vinne en nerve pirrende kamp med 5-4, enn med 15-4, det er noe vi lærer av!!


smileysmileysmiley Lars Andre. Konge i målet, tog mye høyt og lavt og ikke minst kontroll på returer, dette var moro og se!!


smileysmiley Simen A. Ikke den største teknikeren i laget, men er en luring og oppfatter situasjoner snabbere en andre. Jobber alltid føredømlig.

smiley Jørgen. Mye rokeringer i laget grunnet sykdom, men Jørgen tar jobben på strak arm og panger in 4 kasser!!

Skudd: 18-14 til oss…

Kingen

 

 
 VS.  


NOR 92 G13 - ASKER  19-2 (7-0, 7-2, 5-0)

Søndag 16.10.2011
Laget: Sindre R, Lars Andre, Oliver, Tommy, Henrik G, Anders, Kevin, Gard, Sindre G, Henrik D, Jørgen, Akash, Asim, Herman, Bård William, Sander og Simen T.
Tilskuere: Ca. 60 i Solberghallen
Målscorere: Jørgen Ripel (6), Simen Thorsrud (3), Henrik Dahl (2), Henrik H. Gommerud (2), Oliver Kylland (1), Kevin Suthes (1), Anders Kristiansen (1), Tommy Skatvedt (1), Herman Hoseth (1), Sindre Gulbrandsen (1)
Mini-Kingen (ass.): Bård William Olsen (3), Asim Iqbal (2), Akash Singh (2), Kevin Suthes (2), Simen Thorsrud (1), Henrik H. Gommerud (1), Tommy Skatvedt (1), Oliver Kylland (1), Henrik Dahl (1)

Caj's kommentarer: Endelig dags for Innebandy etter en hektisk avslutning av fotballs sesongen. Vi hadde kjørt noen treninger på søndager siden aug, samt spilt litt ute tidligere i sommer. Dertil har flere vart på Star Camp, Innebandy Akademiet og vår egen Camp NOR. Så vi var noenlunde i rute. Dagens motstander var Asker 1. Et lag vi har taket på.

Per 1.
0,49 panger Kevin in 1-0 på en snabb kontring og en smakstart på sesongen. Gutta er klare og vi går ut i høyt tempo med høy press. Vi skaper tidlig i kampen masse sjanser, men siktet er vell ikke det beste enna. 5 min ut i perioden drar Jørgen ut på tur og panger in 2-0 på et flott bue løp. Vi får tidlig til bra feste i anfalls zon og ruller hjem på bekk føredømlig. 3-0 kommer etter at vi spiller hjem på bekk og Anders går frem og drar den opp i krysset fra distanse. Flott scoring og bra spill i forkant!! Jørgen panger in 4-0 og nok et hjemspill på bekk gir 5-0 der Henke D. losser kanonen. Vi følger opp med 2 scoringer til innen pause hvile og stilling 7-0

Per 2.
Kampen er vunnen og vi styrer totalt, derfor går vi opp på 3 fulle femmere da jeg kallet hele 17 man til denne kampen. Alle prøver og står på med full insats og vi ruller på bra. Scoringene kommer jevnt over perioden og vi vinner 2:e periode med 7-2 til tross før at vi ruller på 3 hele femmere og det er bra!

Per 3.
Vi setter et mål om 20 kasser, mest før å holde trøkket oppe enda in. Vi klarer 19! Ikke så mye o si om det før vi spiller bra, men noen blir nok litt glade i og skyte og glemmer medspiller i bedre situasjon. Uansett en grei 3:e periode der alle får spille mye. Vi har 11 målscorere. Verst er Jørgen med 6 men god 2:a blir Simen T som viser at han blir og regne med kommende sesong. Flott serie premiere gutter!! Asker var nok ingen målestokk for oss men de opptrådde bra der de gav alt uten gnåling og de kjempet hele kampen og var fair. Så vi ønsker dem lykke til videre i sesongen uten forbehold….

Matchens Højdare
Når Gard vender hjem som lynet men passet går mistenkelig nær vårt mål og der sitter Lars og sover og……sjølmål….

BB: Anders Kristiansen. Myke hand ledder, stor ro i pasningsspillet, flotte driblinger og skudd

Skudd: 36-5

Caj "Kingen" Holm

  •