kl. Hjemmelag - Bortelag Res. Pulje Hall
12:00 NOR 92 - Tunet 4-2 B Nesøyahallen
15:30 Sveiva - NOR 92 5-1 B Nesøyahallen
20:30 Freidig - NOR 92 5-6 B Nesøyahallen

Tabellen Pulje B =>

Tunet i åpningskampen i årets NM. Vi hadde et surt tap i seriekamp borte mot de å hevne og var klare for å få den best tenkelige åpningen av NM sluttspillet. Uten at vi tok frem noe storspill så vant vi ganske så greit med 4-2 etter å ha ledet 2-0 til pause. En bra åpning på NM for oss og vi var i gang!

Dommere: Taaje / Østeby

Begge seriekampene mot Sveiva denne sesongen endte med seier for oss. Vi forventet en tøff kamp og et revansjesugent Sveiva. Slik ble det også. Kampen var jevn og begge lag hadde sine sjanser, men på tross av det så sto det 0-0 etter første periode. I 2. perioden fortsatte kampen i samme spor som i den første med sjanser til begge lagene og de var vi som fikk det første målet da Jørgen satte 1-0 etter 29.11. Det sto igjen snaue 8 min. av kampen da Sveiva fikk sin utligning og 30 sekunder senere tok de ledelsen 2-1. Da jaget vi med alt vi hadde med det resultat at Sveiva scoret ytterligere tre mål de siste 2,30 av kampen.

Sveiva - NOR 92 5-1 (0-0, 5-1)
Tilskuere: 200
Mål Sveiva: Sander Ødegården 2, Petter Nygård, Krister Hammersad, Marius Pedersen
Mål NOR 92: Jørgen Ripel
Utv. Sveiva: ingen
Utv. NOR 92: ingen
Dommere: Rustestuen / Hagen

Forutsetningene for den siste kampen mot Freidig var klar da vi skulle spille dagens siste kamp. Vi KUNNE tapte med 1 mål og fortsatt gå til en semifinale, men det var klart at vi gikk for seier. Vi fikk drømmestart og ledet med 2-0 før da var gått 7 min., men Freidig kom tilbake og snudde til 3-2 før pausen. I 2. per. byttet lagene på å ha ledelsen, men mot slutten så tok vi ledelsen med 1.17 igjen å spille, men Freidig utlignet med 46 sek. igjen å spille, før Bård slo inn spikeren med kun 14 sekunder igjen på matchuret.

Freidig - NOR 92 5-6 (3-2, 2-4)
Tilskuere: 55
Mål NOR 92: Bård William Olsen 3, Anders Kristiansen, Tommy Skatvedt, Sindre Gulbrandsen
Mål Freidig: Jonathan Moldjord, Bendik Dyrseth, Espen Flægstad, Brage Hageby, Theodor Bonvik
Utv. NOR 92: 2x2 min
Utv. Freidig 2x2 min
Dommere: Bjørn Einar Rønningen, Snorre P. Korrell

Semifinale søndag 10. april

De to siste NM semifinalen har vi tapt på spektalært vis... Det var noe vi skulle revansjere i dag. Sarpsborg var favoritter, vi var utfordrere og vi fikk en bra start på kampen da Jørgen sendt oss i føringen etter 11.46. Sarpsborg utlignet noen minutter senere, men før perioden var slutt hadde Jørgen scoret sitt andre for dagen og sendt oss i føringen med 2-1 som sto seg inn til første pause. I 2. per. kom det kun en scoring og den var det Sarpsborg som sto for og dermed sto det 2-2 foran den siste perioden. Spennende... Her brukte vi kun 13 sek. før vi var tilbake i føringen og vi spilte også meget god innebandy i denne kampen! Dessverre får oss så får Sarpsborg to raske scoringer i det 5 spilleminutt og ledet 4-3 med snaue 15 min. igjen av kampen. Vi kjører på med alt hva vi har mot slutten og skaper noen fete sjanser uten å lykkes og dermed er det Sarpsborg som får spille NM finale i Ekeberghallen neste helg. Uansett, vi gjorde virkelig alt hva vi kunne i denne kampen, men hadde ikke flyten som kreves for å vinne kampen. Vi kan gå i garderoben skuffet, men med hodet hevet da vi spilte en kamp det står respekt av!

Sarpsborg - NOR 92 4-3 (1-2, 1-0, 2-1)
Tilskuere:
Mål Sarpsborg: Martin Rogne, Ulrik Eriksen, Martin Lilleby, Jørgen Nordahl
Mål NOR 92: Jørgen Ripel 2, Bård William Olsen
Utv. Sarpsborg: 2x2 min

Spillerne utrøstelige (Drammens Tidende)

19:30 Freidig - NOR 92 1-5 B Mjøndalshallen

NOR 92 fikk en heller dårlig start på NM puljespillet mot Slevik i lørdagens første kamp. En blek innledning på kampen gjorde at Slevik scoret på ALLE sine sjanser de første minuttene og tok ledelsen med hele 5-0! NOR 92 ristet av seg den fryktelig starten og nærmest kjørte over Slevik i 2. perioden. Vant skuddene hele 17-2 og perioden med 3-0, men det holdt ikke til poeng.

Dommere: Hagen/Rustestuen

I dagens andre kamp ventet Ajer, et lag som man senest på 2x10 minutter i Newbody Tigers Cup slo 5-1. Også her gikk det heller trått. Selv om man vant skuddstatistikken soleklart klarte man ikke på noen måte å få uttelling i målprotokollen. Utover i kampen løsnet det litt og Tigers vant kampen på tross av at seieren burde vært mye større enn 6-3

Ajer - NOR 92 3 - 6 (1-3, 2-3)
Tilskuere: 135
Mål Ajer: Magnus Nordmo, Øystein Nordmo (2)
Mål NOR 92: Mathias Doull, Jørgen Ripel (3), Henrik Dahl, Simen L. Pedersen
Utv.: Ajer 0x2 min
Dommere: Davidsen/Kopperud

I lørdagens tredje kamp ventet Ull/Kisa som hadde fått med seg gode resultater i kampene før på dagen. Knepne tap med 3-4 både mot Slevik og Freidig og seier med 5-3 over Ajer. Mot NOR 92 fortsatte den gode trenden og Ull/Kisa ledet faktisk med 3-1 en periode av kampen før NOR 92 fikk litt mer orden på spillet mot slutten og kunne også vinne med 4-3 over overraskelseslaget fra Jesseheim.

Dommere: Godtfredsen/Jakobsen

Dermed var det kniven på strupen i siste kamp mot Freidig. Vinn eller forsvinn, kun seier var godt nok, med uavgjort var vi ute. Og da fikk vi endelig se hva som bor i laget! Gutta gikk rett i strupen på Freidig og skapte den ene farligheten etter den andre! Til pause sto det 1-0, men det kunne like godt stått både 3-0 og 4-0 etter spill og sjanser. I 2. periode fortsatte NOR 92 kjøret og Freidig var sjanseløse. Når kampen var slutt sto det hele 5-1 til NOR 92 på tavla og gutta kunne juble for seier og plass i semifinalen.

Freidig - NOR 92 1 - 5 (0-1, 1-4)
Tilskuere: 115
Mål Freidig: Brage Harby
Mål NOR 92: Tommy Skatvedt, Henrik Dahl, Henrik Gommerud, Sindre Gulbrandsen, Bård W. Olsen
Utv.: Freidig 1x2+10 min
Dommere: Johansen/Asghar

Semifinale søndag 29. mars

Trondheim for ca. ett år siden, 4 sekunder igjen av NM semifinalen og NOR 92 var i en NM finale da Slevik utlignet og senere vant etter sudden death.

Søndag 29. mars 2015 i Mjøndalshallen. Drøye 6 minutter gjenstår av NM semifinalen mot Gjelleråsen og NOR 92 leder fortjent 3-2 etter å ha kontrollert kampen så langt. Så kommer det to Gjelleråsen mål i løpet av 56 sekunder og 4-3 til til grønne fra Nittedal. Men NOR-gutta har ikke tenkt å gi seg, med 1 minutt og 38 sekunder igjen utligner gutta til 4-4 og publikum får se et ekte innebandy drama!

Så med kun 9 sekunder igjen å spille blir Bård William Olsen regelrett overfalt i scoringsposisjon rett foran Gjelleråsen keeperen og straffe til NOR 92! Skal det lykkes i år, skal vi få oppleve å spille NM finale i Ekeberghallen? Straffe i innebandy er som kjent en bra scoringsmulighet, men som også kjent, det bommes oftere enn det scores. Vi har Jørgen Ripel, og vi kan ikke huske sist han brant en straffe, så håpet er i hvertfall mer enn 50% for at han skal lure GIF keeperen! Presset er selvfølgelig stort i en slik situasjon, det er tøft å gå frem å ta straffe i denne settingen. Dessverre får ikke Jørgen til en av sine "spesialstraffer" denne gangen og dermed ender det hele med 4-4 etter 60 minutter, men NOR 92 skal starte sudden med spille 5 mot 4 i 1,51.

Dessverre blir det litt for omstendelig og litt for mange dårlige avslutninger så Tigers klarer ikke å utnytte denne muligheten til å score i overtallsspillet.

Så blir det deja vu fra Trondheim 2014. 3.59 sekunder ut i sudden kommer det mot spillets gang, skuddet som sender Gjelleråsen til NM finalen og nok en gang står vi igjen der etter å ha tapt med minste mulige margin. Tomme blikk forteller alt. Skuffelse, vi var ikke dyktige nok i avslutningene selv om vi spiller en meget taktisk god kamp og har bra kontroll på Gjelleråsen hele veien. Det ene skuddet som nok en gang sniker seg inn og senker oss. Tungt der og da selvfølgelig.

Når skuffelsen har lagt seg, kommer revansjesuget og motivasjonen for å jobbe enda hardere for å bli bedre. Vi kommer fryktelig tilbake!!!

Gjelleråsen - NOR 92 5 - 4 (2-2,0-0,2-2,1-0)sd
Mjøndalshallen Tilskuere: 170
Mål Gjelleråsen: Tord Vetle Johansen (2), Kimsander Ingebretsen, Daniel Johansen, Olebastian Løchen,
Mål NOR 92: Jørgen Ripel, Henrik Gommerud, Oliver Kylland (2)

Ca. 150 tilskuere
Målscorere NOR 92: Henrik H. Gommerud (1), Selvmål (1)

NOR 92 - Grei  7-3 (3-2, 4-1)
Ca. 70 tilskuere
Målscorere NOR 92: Bård William Olsen (3), Oliver Kylland (1), Tommy Skatvedt (1), Herman Hoseth (1), Jørgen Ripel (1)

Sola - NOR 92  0-5 (0-3, 0-2)
Målscorere NOR 92: Bård William (2), Akash (1), Sindre G (1), Jørgen (1)

NOR 92 - Sarpsborg  7-1 (2-1, 5-0)
Ca. 120 tilskuere
Målscorere NOR 92: Jørgen Ripel (3), Henrik H. Gommerud (1), Tommy Skatvedt (1), Bård William (1), Akash Singh (1)

Semifinale søndag 6 april

Kampfakta NM semifinale
Slevik - NOR 92  8-7 (1-1, 3-1, 3-5, 1-0)
Tilskuere: ca. 150
Målscorere NOR 92: Bård William Olsen (3), Jørgen Ripel (1), Nikolai Johansen (1), Henrik Dahl (1), Oliver Kylland (1)

12.30 Slevik - NOR 92 8-7 e.e.o. SEMI 2 Rosenborghallen

NM G15

Trondheim, 4-6. april 2014

NM troppen: Sindre Rafnung, Lars Andre Brenden, Anders B. Kristiansen, Oliver Kylland, Simen Skar, Sindre Gulbrandsen, Simen Thorsrud, Bård William Olsen, Tommy Skatvedt, Akash Singh, Henrik Dahl, Henrik H. Gommerud, Jørgen Ripel, Nikolai Johansen, Mathias Andersen, Kevin Suthes, Tobias Hustuft, Herman Hoseth og Sander Nordskag.

Resultater NM G15 2014

NM puljespillet skal avvikles helgen 5-6 april og vi kommer til å reise med buss fra Mjøndalen (bussen går kl. 13.00) via Solbergelva og deretter med fly fra Gardermoen fredag ettermiddag med Norwegian DY760 kl. 16.20 (gutta må bes fri fra skolen helt eller delvis denne dagen). Vi returnerer fra Trondheim med Norwegian DY763 kl. 16.20 på søndag. Hallene som NM skal avvikles i heter Rosenborghallen og Munkvollhallen. Alle våre kamper skal spilles i Rosenborghallen. Vi spiller i pulje A og vi møter Freidig, Sarpsborg, Sola og Grei. Vi kommer til å overnatte utenfor sentrum på Quality Hotel Panorama. Skulle vi gå videre fra NM puljespillet er vi kvalifisert til NM finalen som spilles i Ekeberghallen lørdag 12 april kl. 13.00. Mer info om NM her! Vi er vi totalt over 50 personer med stort og smått som som reiser til Trondheim. Vi skal sette vårt preg på NM helgen!!!

Sola (Stavanger), 13-14. april 2013

NM troppen: Sindre Rafnung, Simen Breidablik, Anders B. Kristiansen, Oliver Kylland, Simen Aspeholen, Sindre Gulbrandsen, Simen Thorsrud, Bård William Olsen, Tommy Skatvedt, Akash Singh, Henrik Dahl, Henrik H. Gommerud, Jørgen Ripel, Jonas Strand, Henrik V. Farmen, Mathias Andersen.

Kampoppsett NM G15 2013

NOR 92's kamper i Åsenhallen B lørdag 13/4:

kl. 11:00  NOR 92 - Toppen  14-2
kl. 13:00  Sarpsborg - NOR 92  6-1
kl. 15:30  NOR 92- Freidig  7-6
kl. 17:30  Sveiva - NOR 92  8-2

Vi endte på en 5. plass i NM 2013! Neste år skal vi kjempe om en plass i finalen!!!

Tlf. 32 23 74 70                                                               v/Vassili Sergjev tlf - 41923460
hellvikhus.drammen@abha.no                                                Grønland 76 , 3045 Drammen

• Sponsorlogo på vår NM side kr. 1500-2500 - Vil du bidra!? Kontakt Jarle på e-post jarle.g@nor92.com eller på mobil 90556790.