27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92 tapte NM semifinalen

04.04.2009

Lørdag startet NM for G19 med puljespill i Bergen med SK Baune som teknisk arrangør. NOR 92 slo lørdag i rask rekkefølge Greåker med 4-2, Sveiva med 6-3 og Sola med 9-4. Søndag morgen ventet NM favorittene Tunet i den siste kampen i puljespillet, kampen endte med et klart 7-1 tap. Dermed ventet Grei i NM semifinalen.

NOR 92's G19 juniorer, her representert med Mathias Knutsen, hadde som målsetning å spille seg frem til en NM semifinale i Bergen denne helgen.

I dagens semifinale var det Grei som ble motstander etter at de vant pulje B. NOR 92 har i seriespillet mot Grei denne sesongen et tap og en uavgjort kamp. Tigers-juniorene fikk den verst tenkelig åpningen på semifinalen og Grei ledet så klart som 3-0 etter 1. periode

Les hva Assisten.no skriver om NM puljespillet

I andre periode hang NOR 92 bedre med i målprotokollen og etter at perioden endte med 2-2, ledet Grei med 5-2 foran sisteperioden.

Dessverre for NOR 92 klarte gutta aldri å hente inn Grei's ledelse i siste periode. Selv om Tigers kom sterkere mot slutten av kampen og vant perioden med 3-2, holdt det ikke til en NM finale med 7-5 tap for Grei.

Målscorere for NOR 92 i semifinalen var: Steffen Løvlund 2, Julian Agymang, Matias Knutsen, Kristian Becher.

Dermed blir ikke NOR 92 representert under NM finalene i Sparta Amfi helgen 18-19. april. NOR 92's juniorer hadde som målsetning før avreise til Bergen å spille seg frem til en NM semifinale, noe de også klarte. All ære til gutta for innsatsen!

Kampfakta fra NM semifinalen Grei - NOR 92

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ring MobilData Drammen - 32 21 55 55

NOR 92's G19 juniorer ble nummer 3 i Elite G19 og var dermed kvalifisert til NM puljespillet i Bergen denne helgen.

Det var en tropp på 13 utespillere og 2 keepere som reiste til Bergen denne helgen for å kjempe om en plass i årets NM finale som spilles i Sparta Amfi lørdag 18. april. Troppen som reiste over fjellet til Bergen på fredag, hadde god støtte av NOR 92's supportere "Geriljan" som ikke sparte stemmene under Bergensoppholdet!

Trener Svein Knutsen, som sammen med lagleder Kjetil Becher ledet laget i Bergen, uttalte til nor92.com før avreise at målsetningen om en NM semifinale er realistisk med tanke på prestasjonene tidligere i årets sesong.

Grei - NOR 92 Søn 5/4-2009 kl.1430 Semi Haukelandshallen 1, resultat 7-5

Puljekampene spilles over 2x20 min. med 3 min. periodepause (siste 3 min. effektive). Semifinalene spilles over 3x20 min. med 5 min. periodepause (siste 3 min. effektive).
Finalen spilles over 3x20 min. i Sparta Amfi, Sarpsborg lørdag 18. april 2009.